#Φορτωτικό_Reloaded669 #Φορτοstory #Φορτοfact Κανενας μας δεν ειναι καταδικασμενος να του γαμαει ο αλλος την αυτοπεποιθηση γιατι ετσι απλα του ηρθε να τον φαει απο καποιον αλλον η να τον χωσει καπου αλλου. Κοριτσακια του φαινεσθαι με ολες αυτες τις φιλες που το χουν δει γκουρου στα προσωπικα σας αντι να κοιτανε τα μουτρα τους , χαιρεστε καθε φορα που σας ανοιγουμε ακριβα μπουκαλια . Εχετε σκεφτει οτι εσεις μας το προβαλλεται ολο αυτο,? να ενθουσιαζεστε απο κλαρινα καθε ηλικιας και επιπεδου. Προσωπικα δηλωνω το μεγαλυτερο κλαρινο που θα δεις σε μαγαζι . ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ. Guess What το χω δει το εργακι με ολες εσας τις καργιες και πλεον απλα δεν ασχολουμε . Βρωματε απελπισια και ψωμολισατε να πειτε στις φιλες σας οτι τον εχετε φαει απο καποιον που το παιζει κατι . Εχω σιχαθει τον εαυτο μου που με καταλειξατε να σκεφτομαι μονο με το κατω κεφαλι κ για ολα αυτα δεν φταιει μια οπως πολλοι θα σκεφτειτε , φταιει καθε καριολα που συνανταω. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Τελευταια συμβαση ριχνω φουλ τα στανταρ μπας και κανω κατι σταθερο και κρατησω μια σοβαρη σχεση, Τα οπλα μου : AUDI TT cambrio(mpampas) , VW passat CC(mpampas) , GSXR750(δουλεια μονος μου δεν το ξερoyn καν οι δικοι μου ΧΑ!) Το κορασιο ειναι με το ζορι ISO 6 κ ομως πολυ καλο σε χαρακτηρα κατα τα λεγομενα φιλων μου. Οσες φορες βγηκαμε δεν δειχτικα ουτε για ενα λεπτο δεν το επαιξα ιστορια οσο κ να με επαιρνε απεφευγα να μιλαω για τον εαυτο μ κ να την πηγαινω σε μαγαζια που με ξερουν. Επιπροσθετως οσες φορες βγηκαμε ημουν ειτε με το smart του αδερφου μου ή ακομα και πολλεσ φορες με τα ποδια για να μη κινησω υποψιες. Δεν την ενδιεφερε τιποτα παρα μονο να μου δειχνετε και να με μειωνει για το ποσο πλουσια ειναι για το ποιος της την επεφτε στα μαγαζια κτλ.... Περασε ο καιρος και με παρατησε γιατι προφανως δεν την γεμιζα οσο θα επρεπε (2 μηνες) . Δεν με ενοιαξε ιδιαιτερα καθως ολο αυτον τον καιρο υποκρινομουν. Περασε καμια βδομαδα και την πετυχαινω σε πασιγνωστο μαγαζι με τον πρωην... το αστειο? την πετυχα στο παρκιν να βγαινει απο ενα συμβατικο αυτοκινητο...Εγω κλασικα με το καμπριο του μπαμπα, ο τυπος ηταν απλα για κλαμματα απο οποια μερια κ να το δεις... Εγω με κολλητο στη καραπουτσακλαρα μας ολα..ανοιγουμε μπουκαλι μαρκα δεν λεω ... αλλα την κοβω ξερετε ακομα κ ποσα λιτρα ηταν. Δεν περναει μια ωρα κ μ στελνει μνμα να παω να την συναντησω τουαλετα... πηγα της εδωσα μια πιπα και της πεταξα ενα 5ευρω μολις τελειωσα...Κλαμα ιστορια γυρνα πισω παλιο μαλακα κτλ κτλ... Βρωμανε τα μνια σας καργιες για το φαινεσθαι... ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ . ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ . Εισαι ο εαυτος σου σε αφηνουν για το πρωτο κλαρινο θα βρουν μπροστα τους... Μη τολμισει κ σχολιασει καμια καργιολα απο ολες εσας που μπηκατε με το ετσι θελω στο συνδικατο μας . Κλαψτε λιγο κ φατε κανα συμβατικο-ερασιτεχνικο πουτσο γιατι για μεχρι εκει ειστε. Οταν ερωτευτειτε λαικο παιδι για αυτο που πραγματικα ειναι τοτε ελατε και γραφτειτε εδω.
https://www.facebook.com/fortotiko/?fref=nf
Γενικα αυτη ομαδα γαμαει φουλ