Ψήφισα Τσίπρα και περίμενα πολλά από αυτόν. Γνωρίζω τα ελαφρυντικά που έχει.
Ανεξάρτητα από αυτά (τα ελαφρυντικά ) εγώ θα είμαι αυστηρός μαζί του , μας βγήκε περισσότερο Ευρωπαίος από τους περισσότερους πολιτικούς όλης της Ευρώπης.
Αυτό του χρεώνω σαν μεγάλη αμαρτία.
Δεν με νοιάζει που ακόμα και ο Κουτσούμπας είπε ότι δεν πρέπει η χώρα να βγεί από το Ευρώ.
Δεν με νοιάζει ακόμα και αν θα πεινούσαμε με έξοδο από το Ευρώ.
Σε μια Ευρώπη που συνέχεια απειλεί , πότε με έξοδο από το Ευρώ , πότε με έξοδο από την Ε.Ε πότε με έξοδο από το Σενγκεν .
Θα είχα φύγει.
Θα την είχα κάνει.
Ούτε μέρα δεν θα έμενα .
Την μία μέρα Πρωθυπουργός την Άλλη Βρυξέλες για να τους χαιρετίσω.
Δεν είδα ποτέ την Αμερική να απειλεί πολιτεία με έξοδο.
Δεν είδα την Ρωσία να απειλεί με έξοδο κάποια ομοσπονδία.
Δεν είδα την Κίνα να απειλεί με έξοδο κάποιο κρατίδιο της.
Αντιθέτως είδα πολιτεία της Αμερικής να απειλεί με απόσχιση, είδα πολιτεία της Ισπανίας να απειλεί με απόσχιση είδα την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία.
Είδα την Κίνα να σβήνει την διάθεση των Ουιγούρων για απόσχιση.
Όταν μέσα σε ένα χρόνο βλέπεις όλα αυτά και την δική σου πατρίδα να την ξευτιλίζουν συνεχώς θα πρέπει κάτι να κάνεις.
Σε αυτό το σημείο με απογοήτευσε ο Τσίπρας.
Φυσικά για όλα τα άλλα πολιτικά λαμόγια δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .
-
Μάντης
- Basic poster

Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .
Από την ΕΕ δεν φεύγεις αυτό ξέχασέ το που να παρακαλάς, για την ευρωζώνη αυτό είναι άλλο θέμα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
exomotis
- Chiprleader

Μαντη
Δεν ειναι θεμα ευρωπαιος-αντιευρωπαιος, αυτη δεν ειναι πολιτικη αποψη .
Αποψη ειναι να μετρησεις το τι θα συμβει στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πρωτου παρεις αυτη την αποφαση.
Εαν νομιζεις λοιπον εσυ και πολλοι εδω, ακομα και εγω ακομα που δεν την θελω αυτη τη ελεεινη εξουσια των ηλιθιων που σε οδηγησαν στην υπαναπτυξη με τον οικονομικο σου στραγγαλισμο, εαν νομιζουμε λοιπον οτι μπορει να υπαρξει κατι αλλο τωρα, μετα απο ολη αυτη την μαχη μηνων που εδωσε , και δεν μπορεσε να τους κουνησει ρουπι ,γιατι και εγω πιστευα οτι θα εκαναν ενα βημα πισω, τοτε που ελπιζεις?
Με κατεστραμμενη την Γεωργια σου, αποδεκατισμενη την Βιομηχανια σου, με ενα ασφαλιστικο που χωρις τις ενεσεις τους τωρα, δυστυχως δεν βγαινεις και ψοφας.
Το ζητουενο δηλαδη κατ αρχας ειναι να παραμεινεις ζωντανος , μετα το εγκλημα Σημιτη, και υπολοιπων μεχρι σημερα.
Δεν μπορεις αλλιως ρε Μαντη.
Δεν ειναι θεμα ευρωπαιος-αντιευρωπαιος, αυτη δεν ειναι πολιτικη αποψη .
Αποψη ειναι να μετρησεις το τι θα συμβει στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πρωτου παρεις αυτη την αποφαση.
Εαν νομιζεις λοιπον εσυ και πολλοι εδω, ακομα και εγω ακομα που δεν την θελω αυτη τη ελεεινη εξουσια των ηλιθιων που σε οδηγησαν στην υπαναπτυξη με τον οικονομικο σου στραγγαλισμο, εαν νομιζουμε λοιπον οτι μπορει να υπαρξει κατι αλλο τωρα, μετα απο ολη αυτη την μαχη μηνων που εδωσε , και δεν μπορεσε να τους κουνησει ρουπι ,γιατι και εγω πιστευα οτι θα εκαναν ενα βημα πισω, τοτε που ελπιζεις?
Με κατεστραμμενη την Γεωργια σου, αποδεκατισμενη την Βιομηχανια σου, με ενα ασφαλιστικο που χωρις τις ενεσεις τους τωρα, δυστυχως δεν βγαινεις και ψοφας.
Το ζητουενο δηλαδη κατ αρχας ειναι να παραμεινεις ζωντανος , μετα το εγκλημα Σημιτη, και υπολοιπων μεχρι σημερα.
Δεν μπορεις αλλιως ρε Μαντη.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Έξω και μαύρη πέτρα πίσω μας.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάντης έγραψε:Δεν είδα ποτέ την Αμερική να απειλεί πολιτεία με έξοδο.
Δεν είδα την Ρωσία να απειλεί με έξοδο κάποια ομοσπονδία.
Δεν είδα την Κίνα να απειλεί με έξοδο κάποιο κρατίδιο της.
Ναι γιατι ΗΠΑ-Ρωσια-Κινα ειναι εθνικα κρατη,ενω η ΕΕ οπως λεει και το ονομα της ειναι ενωση εθνικων κρατων

0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

Καταραμένη ΕΕ! Στον διάολο και ακόμα παραπέρα!
Να μην υπάρχει ένας αντιευρωπαίος σε αυτήν την καταραμένη χώρα...
Να μην υπάρχει ένας αντιευρωπαίος σε αυτήν την καταραμένη χώρα...
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Το σφάλμα που καταλογίζω στον Τσίπρα είναι ότι δεν έκανε νωρίτερα το δημοψήφισμα, δεν έθεσε το κρίσιμο ερώτημα "ευρώ ή έξοδος" και δεν σεβαστηκε το αποτέλεσμα, ακόμα και έτσι όπως ήρθε τελικά το πράγμα.
Άσχετα με το πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση, που σίγουρα ήταν, το δημοψήφισμα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Ο Τσίπρας εταζε "ευρώ χωρίς μνημόνιο" με το σκεπτικό ότι τα ευρωπέη θα κάνουν πίσω για να μην διαλυθεί η ευρωζώνη και χωρίς να προετοιμαστει για το ενδεχόμενο να επιμένουν (όπως και έγινε τελικά). Όταν λοιπόν βλέπεις ότι το πράγμα σκαλωσε, κάνε το δημοψήφισμα και πραξε αναλόγως. Ή πεσε στα τέσσερα (αν βγει ΝΑΙ) ή ρίξε 10 μούτζες και καντα όλα μπουρδελο (αν βγει ΟΧΙ). Έστω λοιπόν και έτσι όπως έγινε, βγήκε ΟΧΙ και την άλλη μέρα σούταρε τον Βαρουφάκη που ήθελε την ρήξη και έφερε αυτό το γελοίο από την Ολλανδία να υπογράψει τα πάντα.
Δεν ξέρω αν θα άρεσε τελικά στον κόσμο η έξοδος και αν ήταν όντως προετοιμασμενος για τις συνέπειες, αλλά αυτό ψήφισε και έπρεπε να γίνει σεβαστό. Πολλά σφάλματα έχει κάνει ο Τσίπρας, με κυριότερο ότι δεν ξεκαθάρισε από νωρίς τί θα κάνει και δεν είχε προετοιμαστει για μια ενδεχόμενη ρήξη.
Φυσικά οι αντίπαλοί του είναι ακόμα χειρότεροι, γι' αυτό και κυβερνά ακόμα.
Άσχετα με το πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση, που σίγουρα ήταν, το δημοψήφισμα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Ο Τσίπρας εταζε "ευρώ χωρίς μνημόνιο" με το σκεπτικό ότι τα ευρωπέη θα κάνουν πίσω για να μην διαλυθεί η ευρωζώνη και χωρίς να προετοιμαστει για το ενδεχόμενο να επιμένουν (όπως και έγινε τελικά). Όταν λοιπόν βλέπεις ότι το πράγμα σκαλωσε, κάνε το δημοψήφισμα και πραξε αναλόγως. Ή πεσε στα τέσσερα (αν βγει ΝΑΙ) ή ρίξε 10 μούτζες και καντα όλα μπουρδελο (αν βγει ΟΧΙ). Έστω λοιπόν και έτσι όπως έγινε, βγήκε ΟΧΙ και την άλλη μέρα σούταρε τον Βαρουφάκη που ήθελε την ρήξη και έφερε αυτό το γελοίο από την Ολλανδία να υπογράψει τα πάντα.
Δεν ξέρω αν θα άρεσε τελικά στον κόσμο η έξοδος και αν ήταν όντως προετοιμασμενος για τις συνέπειες, αλλά αυτό ψήφισε και έπρεπε να γίνει σεβαστό. Πολλά σφάλματα έχει κάνει ο Τσίπρας, με κυριότερο ότι δεν ξεκαθάρισε από νωρίς τί θα κάνει και δεν είχε προετοιμαστει για μια ενδεχόμενη ρήξη.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

H "Ελλάδα" του σύριζα θυμίζει τον έφηβο μπαχαλάκια παύλα αντιεξουσιαστή που έχει κάνει σημαία το "αντικάτι" βασιζόμενος στο "κάτι" που τον συντηρεί.
Δεν γίνεται να είσαι συγχρόνως αντιευρωπαίος και ανθέλληνας.
Οπότε, αυτό που βιώνουμε τώρα δεν είναι το τέλος της ιστορίας αλλά το τέλος της ψευδοαριστερής μυθολογίας. Δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά είναι απαραίτητο να γίνει.
Δεν γίνεται να είσαι συγχρόνως αντιευρωπαίος και ανθέλληνας.
Οπότε, αυτό που βιώνουμε τώρα δεν είναι το τέλος της ιστορίας αλλά το τέλος της ψευδοαριστερής μυθολογίας. Δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά είναι απαραίτητο να γίνει.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

O Admin κατι παει να πει, οι υπολοιποι απολυτως τιποτα.
Τωρα δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα, και ποτε δεν ειπε με δηλοψηφισμα η μη, οτι θα την κανουμε απο την Ευρωζωνη που μας εβαλε ο Σημιτης, γιατι τοτε δεν θα ηταν πολιτικος αλλα απλος τσομπανης, σαν αυτους που γραφουν στα φορουμ και ειναι της πλακας.
Οι αντικειμενικες συνθηκες οσο και να μη το καταλαβαινετε , ειναι μαλλον δυσκολο ε, δεν μας παιρνουν σημερα και οχι την εποχη του 09 και του 10 , να ειναι καλυτερες , αλλα χειροτερεψαν στο επακρο σε σημειο να μην μπορεις να αντεξεις μονο.
Ποιος εισαι δηλαδη σοβαρα τωρα.
Ενας χυδαιος ηλιθιος μικρομεσοαστος εισαι, αυτη ειναι η εικομα σου στον καθρεφτη , που περιμενε παντα απο αυτον που ψηφιζε να του κανει πιππες και να παιζει οπως θελει πολλα χρονακια πριν.
Τωρα τι, απεκτεισες και αποψη αφου εσυ ο ιδιος που με τις επιλογες σου ολα αυτα τα χρονια κατεστρεψες τα παντα σε αυτη την χωρα?
Τι βριζεις λοιπον , και ποιον μεμφεσαι ρε παπαρα, τον εαυτο σου στον καθρεφτη?
Αμ τωρα ειναι αργα για βρισιματα και κλαμματα , οπως εστρωσες μουλαλακο θα κοιμηθεις , και ολα αυτα τα ηρωικα θα τα βαλλεις απο πισω σου μια και καλη.
Πολυ σου ειναι ο πρωθυπουργος αυτος, που προσπαθει να αναστησει τον Λαζαρο.
Σαπακι εισαι και ησουν και οπως πας ,σαπακι θα παραμεινεις.
Οποιος νομιζει οτι ψηφιζοντας καθαριζει , αυτη την καταντια εχει.
Τωρα δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα, και ποτε δεν ειπε με δηλοψηφισμα η μη, οτι θα την κανουμε απο την Ευρωζωνη που μας εβαλε ο Σημιτης, γιατι τοτε δεν θα ηταν πολιτικος αλλα απλος τσομπανης, σαν αυτους που γραφουν στα φορουμ και ειναι της πλακας.
Οι αντικειμενικες συνθηκες οσο και να μη το καταλαβαινετε , ειναι μαλλον δυσκολο ε, δεν μας παιρνουν σημερα και οχι την εποχη του 09 και του 10 , να ειναι καλυτερες , αλλα χειροτερεψαν στο επακρο σε σημειο να μην μπορεις να αντεξεις μονο.
Ποιος εισαι δηλαδη σοβαρα τωρα.
Ενας χυδαιος ηλιθιος μικρομεσοαστος εισαι, αυτη ειναι η εικομα σου στον καθρεφτη , που περιμενε παντα απο αυτον που ψηφιζε να του κανει πιππες και να παιζει οπως θελει πολλα χρονακια πριν.
Τωρα τι, απεκτεισες και αποψη αφου εσυ ο ιδιος που με τις επιλογες σου ολα αυτα τα χρονια κατεστρεψες τα παντα σε αυτη την χωρα?
Τι βριζεις λοιπον , και ποιον μεμφεσαι ρε παπαρα, τον εαυτο σου στον καθρεφτη?
Αμ τωρα ειναι αργα για βρισιματα και κλαμματα , οπως εστρωσες μουλαλακο θα κοιμηθεις , και ολα αυτα τα ηρωικα θα τα βαλλεις απο πισω σου μια και καλη.
Πολυ σου ειναι ο πρωθυπουργος αυτος, που προσπαθει να αναστησει τον Λαζαρο.
Σαπακι εισαι και ησουν και οπως πας ,σαπακι θα παραμεινεις.
Οποιος νομιζει οτι ψηφιζοντας καθαριζει , αυτη την καταντια εχει.
0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

Admin έγραψε:Το σφάλμα που καταλογίζω στον Τσίπρα είναι ότι δεν έκανε νωρίτερα το δημοψήφισμα, δεν έθεσε το κρίσιμο ερώτημα "ευρώ ή έξοδος" και δεν σεβαστηκε το αποτέλεσμα, ακόμα και έτσι όπως ήρθε τελικά το πράγμα.
Κάπως έτσι. Κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο γιατί μάλλον ποτέ δεν είχε σκοπό να μας βγάλει και με αυτήν την έννοια εξαπάτησε τον κόσμο αφού του υποσχέθηκε κάτι που δεν γίνεται. Ότι προσπάθησε προσπάθησε, καμιά αμφιβολία αλλά τελικά δικαίωσε τους αντιπάλους του που τον κατηγορούσαν ότι είναι άσχετος και επικίνδυνος. Δεν μπορεί να κυβερνάς μια ολόκληρη χώρα και να μην προβλέπεις όλες τις περιπτώσεις (εδώ χωλαίνει το πράγμα - μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι κανένας, γιατί δεν κυβερνά μόνος του, δεν είχε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο την στιγμή που εμείς το είχαμε σκεφτεί όλοι).
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.