Ο υπερ-στρατιώτης.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Ο υπερ-στρατιώτης.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Νοέμ 2015, 19:41

Σε μια ονομαστική εορτή κάποιου φίλου έτυχε να συναντηθώ με κάποιον <<ειδήμονα>> στα στρατιωτικά θέματα και ανοίγοντας συζήτηση για την Ρωσία και τον πόλεμο στην Συρία άρχισε να μου λέει διάφορα για την Αμερική που εγώ τα άκουγα και σκεφτόμουνα αυτός βλέπει πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Σας μεταφέρω περιληπτικά κάποια από αυτά :
<<...πολλοί θεωρούν ότι η από μακριά παρακολούθηση του πολέμου στην Συρία από την Αμερική (εκτός των βομβαρδισμών και κάποιων αξιωματικών που επιχειρούν στην περιοχή ) πηγάζει από κάποια αδυναμία.
Απλά η Αμερική έχει περάσει τεχνολογικά σε άλλο επίπεδο κάτι που ακόμα δεν θα ήθελε να παρουσιάσει.
Από τον εξοπλισμό των στρατιωτών μέχρι αεροπορία και ναυτικό.
Δεν θα ήθελε με κανένα τρόπο ο εξοπλισμός αυτός να παρουσιαστεί ή ακόμα να πέσει στα χέρια ανταγωνιστών.

Μού έλεγε ότι είναι πολύ- πολύ μπροστά , από τις στολές με ειδικά υλικά νανο-τεχνολογίας που ενσωματώνονται στο περιβάλλον για πλήρη καμουφλάζ ακόμα και από θερμικές κάμερες με ειδικά ζελέ για το πρόσωπο (με αντιγραφή δεδομένων περιβάλλοντος από μικροκάμερες ενσωματωμένες στα κράνη) ,διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σώματος ,έλεγχο ζωτικών λειτουργιών , με ενσωματωμένο GPS κωδικοποιημένων δεδομένων που μπορούν να ξέρουν πού είναι ο κάθε στρατιώτης ανά πάσα στιγμή , κράνη με οθόνες , μικροϋπολογιστές και θερμικές κάμερες , αμφίδρομη επικοινωνία ,24 H αυτάρκεια πυρομαχικών κάθε στρατιώτη για συνεχή μάχη με ελαφρά πυρομαχικά σε βάρος αλλά όχι σε αποτελεσματικότητα κ.λ.π.
Μου παρουσίαζε τον Αμερικανό στρατιώτη του 2015 Υπερ-στρατιώτη.>>

Στο τέλος του είπα όπως το παρουσιάζεις για να είσαι φαντάρος εκεί πρέπει να έχεις πτυχίο πληροφορικής.

Τους πείραξε πολύ το όλο σκηνικό και έγιναν μυθοπλάστες.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο υπερ-στρατιώτης.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Νοέμ 2015, 19:51

Τα περισσοτερα απο αυτα δεν μου φαινονται παρατραβηγμενα.Επισης εκει δεν εχει φανταρους αλλα επαγγελματιες στρατιωτες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Νοέμ 2015, 19:54

Λαχουρένιος έγραψε:Τα περισσοτερα απο αυτα δεν μου φαινονται παρατραβηγμενα.Επισης εκει δεν εχει φανταρους αλλα επαγγελματιες στρατιωτες.

Αυτό ειδικά με την στολή νανο-τεχνολογίας μου φάνηκε τραβηγμένο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Νοέμ 2015, 19:55

Αυτο ναι,τα υπολοιπα οχι.Οι ΗΠΑ μπορουν να ριξουν περισσοτερα δις απο τον καθενα στην πολεμικη βιομηχανια,δεν μου κανει εντυπωση να χουν φτασει σε τετοιο επιπεδο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Νοέμ 2015, 20:00

Εντάξει αν δεν γούσταραν να δείξουν <<την τεχνολογική τους εξέλιξη >>ας πήγαιναν με τα παλιά τους ρούχα να αντιμετωπίσουν τους ισλαμιστές.
Αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Μυθοπλασίες. :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Νοέμ 2015, 20:02

Βασικα,εγω λεω για το κατα ποσο ειναι σε θεση η αμερικη να αναπτυξει τετοιες καινοτομιες.Για το αν η ''εξ αποστασεως'' παρακολουθησει συμβαινει οντως,και γιατι γινεται αυτο δεν το ξερω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Νοέμ 2015, 21:01

Μάντης έγραψε:Σε μια ονομαστική εορτή κάποιου φίλου έτυχε να συναντηθώ με κάποιον <<ειδήμονα>> στα στρατιωτικά θέματα και ανοίγοντας συζήτηση για την Ρωσία και τον πόλεμο στην Συρία άρχισε να μου λέει διάφορα για την Αμερική που εγώ τα άκουγα και σκεφτόμουνα αυτός βλέπει πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Σας μεταφέρω περιληπτικά κάποια από αυτά :
<<...πολλοί θεωρούν ότι η από μακριά παρακολούθηση του πολέμου στην Συρία από την Αμερική (εκτός των βομβαρδισμών και κάποιων αξιωματικών που επιχειρούν στην περιοχή ) πηγάζει από κάποια αδυναμία.
Απλά η Αμερική έχει περάσει τεχνολογικά σε άλλο επίπεδο κάτι που ακόμα δεν θα ήθελε να παρουσιάσει.
Από τον εξοπλισμό των στρατιωτών μέχρι αεροπορία και ναυτικό.
Δεν θα ήθελε με κανένα τρόπο ο εξοπλισμός αυτός να παρουσιαστεί ή ακόμα να πέσει στα χέρια ανταγωνιστών.

Μού έλεγε ότι είναι πολύ- πολύ μπροστά , από τις στολές με ειδικά υλικά νανο-τεχνολογίας που ενσωματώνονται στο περιβάλλον για πλήρη καμουφλάζ ακόμα και από θερμικές κάμερες με ειδικά ζελέ για το πρόσωπο (με αντιγραφή δεδομένων περιβάλλοντος από μικροκάμερες ενσωματωμένες στα κράνη) ,διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σώματος ,έλεγχο ζωτικών λειτουργιών , με ενσωματωμένο GPS κωδικοποιημένων δεδομένων που μπορούν να ξέρουν πού είναι ο κάθε στρατιώτης ανά πάσα στιγμή , κράνη με οθόνες , μικροϋπολογιστές και θερμικές κάμερες , αμφίδρομη επικοινωνία ,24 H αυτάρκεια πυρομαχικών κάθε στρατιώτη για συνεχή μάχη με ελαφρά πυρομαχικά σε βάρος αλλά όχι σε αποτελεσματικότητα κ.λ.π.
Μου παρουσίαζε τον Αμερικανό στρατιώτη του 2015 Υπερ-στρατιώτη.>>

Στο τέλος του είπα όπως το παρουσιάζεις για να είσαι φαντάρος εκεί πρέπει να έχεις πτυχίο πληροφορικής.

Τους πείραξε πολύ το όλο σκηνικό και έγιναν μυθοπλάστες.

http://www.darpa.mil/news
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Νοέμ 2015, 22:34

εντάξει σε πειραματικό στάδιο.
Να το έχουν εφαρμόσει κιόλας ;
Λες να έχουν πάει τόσο μπροστά;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Νοέμ 2015, 23:41

Μάντης έγραψε:εντάξει σε πειραματικό στάδιο.
Να το έχουν εφαρμόσει κιόλας ;
Λες να έχουν πάει τόσο μπροστά;

Όχι είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά όχι τερατώδη πράγματα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Διεθνή”