Ξέρετε αν η μετατροπή κανονικού ποδηλάτου σε ηλεκτρικό είναι της προκοπής; Είδα ότι το κάνουν με 300 ευρώ ενώ τα ηλεκτρικά
τα κανονικά από το εργοστάσιο έχουν 1500 Είναι πετυχημένες οι μετατροπές ή θα κλαίει τα λεφτά του όποιος το κάνει;
Ηλεκτρικό ποδήλατο
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο
Αν βρεις μπαταρία καλή και μπορέσεις να δημιουργήσεις σπείρες για τον ηλεκτροκινητήρα για να υπολογίσεις την κατανάλωση ενέργειας και την ηλεκτροδύναμη που θα παρέχει τον πίσω άξονα και ο μπροστινός θα έχει ένα εσωτερικό δυναμό που θα φορτίζει ταυτόχρονα την μπαταρία γίνεται. Την μετατροπή πρέπει να την κάνεις μόνος σου να διαθέτεις γνώσεις, χωρίς...εξαρτάται τι περιέχει η πατέντα και το άτομο που θα στο μετατρέψει.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Nakos
- Rookie poster

Σ' ευχαριστώ Metranion. Κοντολογίς μου λες ότι είναι θέμα τύχης. Κι εγώ είδα αυτό και απογοητεύτηκα http://alexanderchalkidis.com/ilektriko/?p=141
Βεβαίως για να δηλώνει ο άλλος ότι μετατρέπει ποδήλατα εννοείται ότι θα τα ξέρει αυτά που είπες, εγώ δεν τα ήξερα.
Αλλά είναι ρίσκο όπως βλέπω.
Βεβαίως για να δηλώνει ο άλλος ότι μετατρέπει ποδήλατα εννοείται ότι θα τα ξέρει αυτά που είπες, εγώ δεν τα ήξερα.Αλλά είναι ρίσκο όπως βλέπω.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ναι είναι επιστημονική δουλειά, πχ ο ηλεκτροκινητήρας θα μπορούσε να είναι στον μπροστινό τροχό σαν δυναμό, να μην πηγαίνει τόση ενέργεια χαμένη. Δεύτερον το ενδιαφέρον είναι πως δημιουργούνται οι Ηλεκτροκινητήρες και τρίτον τι είδους μπαταρία μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an