Όταν η ιστορία βαραίνει τους λαούς.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Όταν η ιστορία βαραίνει τους λαούς.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 19:09

Υπάρχουν στιγμές που η ιστορία βαραίνει και τον λαό και όχι μόνο τους πολιτικούς του.
Παράδειγμα Χίτλερ Γερμανία Β παγκόσμιος πόλεμος.

Εικόνα

Ο Γερμανοί ντρέπονται και θα ντρέπονται πάντα για αυτό.

Όπως και αντιθέτως.

Φράνκο Ισπανία.
Στα μάτια σχεδόν όλου του πλανήτη ο Ισπανικός λαός θεωρείτε θύμα και έτσι απαλλάσσετε από τις ευθύνες των επιλογών του Φράνκο.

Με την κυβέρνηση Σαμαρά και με την πολιτική της στο μεταναστευτικό αισθανόμουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, η ιστορία άρχισε να βαραίνει και να στιγματίζει και τον Ελληνικό λαό.

Ευτυχώς για μας και για την ιστορία μας πολύ γρήγορα έπεσε και ήρθε η καινούργια κυβέρνηση που εφαρμόζει μια πολιτική που δεν χρεώνει στον Ελληνικό λαό καμία έλλειψη ανθρωπιάς.

Έτσι εκτός από το ότι κάνουμε το χρέος μας στην ανθρωπότητα δεν σπιλώνουμε ούτε την ιστορία μας ούτε τους προγόνους μας για κάτι που θα ντρεπόντουσαν για πάντα οι Έλληνες.

Ευτυχώς δεν τους πέτυχε τους Αδώνηδες , βορηδιδες και Σαμαράδες.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Όταν η ιστορία βαραίνει τους λαούς.

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Νοέμ 2015, 20:52

Τον συλλογισμό σου σχετικά με τους Έλληνες δεν τον καταλαβαίνω. Τι εννοείς;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Νοέμ 2015, 21:05

Eιναι δυσκολο ε?
Το οτι μπορει να υπαρχουν διαφορετικες ανθρωπινες αντιμετωπισεις , σε συνανθρωπους που υποφερουν αβασταχτα και πνιγονται απο πολιτικες φασιστικες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 21:18

Green Dragon έγραψε:Τον συλλογισμό σου σχετικά με τους Έλληνες δεν τον καταλαβαίνω. Τι εννοείς;

Στην ιστορία μας δεν είχαμε ποτέ κάτι που να μας στιγμάτιζε σαν λαό Π,χ γενοκτονία ,εθνοκάθαρση συμμαχία με τους Ναζί κ.λ.π .

Όμως την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης ξεκίνησε μια πολιτική για το μεταναστευτικό που ο στιγματισμός της χώρας μας ήτανε θέμα χρόνου.
Η αλλαγή κυβέρνησης και η αλλαγή πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα μηδένισε το καντράν της ακροδεξιάς βλακείας των προηγουμένων.
Αυτήν την αλλαγή την έφερε ο Ελληνικός λαός και μάλιστα δύο φορές έτσι απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη της πολιτικής τους.

Μάλιστα είναι και επίσημα καταγεγραμμένο ότι οι προηγούμενοι χρησιμοποίησαν την πολιτική τους για το θέμα των μεταναστών σαν απειλή και μπόνους για αυτούς στην προεκλογική περίοδο αλλά ο Ελληνικός λαός δεν τσίμπησε.

Δεν πέρασε πολύς καιρός για να ξεχάσουμε τι έλεγαν.

Γράφω τα πιο χαλαρά για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.
Αν έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία θα βουλιάξει η Ελλάδα από τους <<λαθρομετανάστες>> οι οποίοι θα μπουκάρουν στα σπίτια μας.
Ο Τσίπρας τους άφησε ελεύθερους και τους έδωσε και τα κινητά τους και πολλά άλλα.
Από την πολιτική Δένδια ,της σωματικής έρευνας του κλεισίματος και της κατάσχεσης του κινητού ,του εγκλεισμού τους ,της πολιτικής του γαλαζοαίματου Βαρβιτσιώτη της παρενόχλησης των πλοιαρίων των μεταναστών περάσαμε στο ξεθάρρεμά των Ελλήνων ψαράδων , νησιωτών , Δημάρχων να πηδάνε στην θάλασσα να σώσουν παιδάκια.

Η επιλογή ήτανε ξεκάθαρη κατά την προεκλογική εκστρατεία , ο Ελληνικός λαός επέλεξε και το πνεύμα ανθρωπιάς υπερίσχυσε.
Για αυτό δεν έχει ευθύνη για την πολιτική των προηγουμένων.

Όσες τριρίλες και να βγάλει ο Άδωνης στο σύντομο μέλλον θα βρεθεί να πουλάει βιβλία της ιστορίας με τον εαυτό του και τα φιλαράκια του μέσα γραμμένα με μαύρα γράμματα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Νοέμ 2015, 22:03

Αυτό κατάλαβες εσύ; Κάτσε να σου εξηγήσω για να λυθεί η παρεξήγηση:

Ο λαός δεν ψήφισε τον Συριζα για να φέρει και άλλους λαθρομετανάστες, ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του Συριζα οι περισσότεροι δεν θέλουν να τους βλέπουν. Ο λαός ψήφισε Συριζα για να τον απαλλάξει από τα μνημόνια και όχι για να του φορτώσει χειρότερα, όπως και έκανε τελικά κοροϊδεύοντας τους πάντες. Οι περισσότεροι από αυτούς που τον ψήφισαν απλώς ανέχτηκαν τις λαθρολάγνες παπαριές μήπως τουλάχιστον γλιτώσουν από την αφαίμαξη, κοινώς τις έκαναν γαργάρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν! Η ΝΔ δεν αποδοκιμάστηκε για την ακροδεξιά :s_rofl πολιτική της αλλά για τα μνημόνια. Σχετικά με το πόσο αντιμεταναστευτική πολιτική ακολούθησε η ΝΔ γελάνε και οι πέτρες.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 22:11

Green Dragon έγραψε:Αυτό κατάλαβες εσύ; Κάτσε να σου εξηγήσω για να λυθεί η παρεξήγηση:

Ο λαός δεν ψήφισε τον Συριζα για να φέρει και άλλους λαθρομετανάστες, ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του Συριζα οι περισσότεροι δεν θέλουν να τους βλέπουν. Ο λαός ψήφισε Συριζα για να τον απαλλάξει από τα μνημόνια και όχι για να του φορτώσει χειρότερα, όπως και έκανε τελικά κοροϊδεύοντας τους πάντες. Οι περισσότεροι από αυτούς που τον ψήφισαν απλώς ανέχτηκαν τις λαθρολάγνες παπαριές μήπως τουλάχιστον γλιτώσουν από την αφαίμαξη, κοινώς τις έκαναν γαργάρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν! Η ΝΔ δεν αποδοκιμάστηκε για την ακροδεξιά :s_rofl πολιτική της αλλά για τα μνημόνια. Σχετικά με το πόσο αντιμεταναστευτική πολιτική ακολούθησε η ΝΔ γελάνε και οι πέτρες.

Αυτό μπορεί να το έκανες εσύ προσωπικά.
Από τον κύκλο μου εγώ ξέρω ,ότι ο πολύς ο κόσμος ψήφισε να φύγουν γιατί ήτανε λαμόγια , μας έκλεψαν μας πούλησαν και μετά ήθελαν να εφαρμόσουν και τις ακροδεξιές πολιτικές τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στο αστυνομοκρατούμενο κράτος που έστησαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Νοέμ 2015, 22:59

Μάντης έγραψε:Αυτό μπορεί να το έκανες εσύ προσωπικά.
Από τον κύκλο μου εγώ ξέρω ,ότι ο πολύς ο κόσμος ψήφισε να φύγουν γιατί ήτανε λαμόγια , μας έκλεψαν μας πούλησαν και μετά ήθελαν να εφαρμόσουν και τις ακροδεξιές πολιτικές τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στο αστυνομοκρατούμενο κράτος που έστησαν.

Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε έναν που να ψήφισε Συριζα για να σταματήσει η 'αντιμεταναστευτική' (δεν αντέχω :s_rofl ) πολιτική της ΝΔ. Όλοι για το μνημόνιο έλεγαν και απλά είτε ανεχόντουσαν είτε αδιαφορούσαν για τα υπόλοιπα. Τώρα σχετικά με τα λαμόγια, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι του Συριζα (όσοι δεν είναι απλώς ηλίθιοι).

Η κατάσταση είναι τραγική, δεν υπάρχει λύση για τα προβλήματα της χώρας. Δεν βλέπω άλλη διέξοδο από το reset με ότι αυτό συνεπάγεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 06 Νοέμ 2015, 23:22

Green Dragon έγραψε:
Μάντης έγραψε:Αυτό μπορεί να το έκανες εσύ προσωπικά.

Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε έναν που να ψήφισε Συριζα για να σταματήσει η 'αντιμεταναστευτική' (δεν αντέχω :s_rofl ) πολιτική της ΝΔ. Όλοι για το μνημόνιο έλεγαν και απλά είτε ανεχόντουσαν είτε αδιαφορούσαν για τα υπόλοιπα. Τώρα σχετικά με τα λαμόγια, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι του Συριζα (όσοι δεν είναι απλώς ηλίθιοι).

Η κατάσταση είναι τραγική, δεν υπάρχει λύση για τα προβλήματα της χώρας. Δεν βλέπω άλλη διέξοδο από το reset με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν έχεις γύρω σου Συριζαίους ή αριστερούς γενικότερα αυτοί που αναφέρεις είναι αυτοί που κινούνται από κόμμα σε κόμμα συνέχεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Νοέμ 2015, 23:25

Συριζαίους του 4% δεν έχω, έχω όμως αρκετούς που αυτοπροσδιορίζονταν ως αριστεροί ή κεντροαριστεροί. Κανένας τους δεν μαγεύτηκε από τις θέσεις του Συριζα για τους λαθρομετανάστες. Τέσπα, η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι κατά της λαθρομετανάστευσης και της αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Νοέμ 2015, 23:26

Υπάρχουν στιγμές που η ιστορία βαραίνει και τον λαό και όχι μόνο τους πολιτικούς του.
Παράδειγμα Χίτλερ Γερμανία Β παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Γερμανοί ντρέπονται και θα ντρέπονται πάντα για αυτό.

Νομίζω πως το μόνο πρόβλημα που έχουν οι Γερμανοί με τον Χίτλερ είναι οτι απέτυχε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”