Ελλάδα 2015.
Η ΝΔ και το Πασοκ κατέστρεψαν την χώρα διαλύοντας τα πάντα.
Το ποτάμι είναι ένα κόμμα καινούργιο δημιούργημα κάποιων <<άγνωστων>> συμφερόντων .
Έχουμε στην βουλή μας νεοναζί.
Το Σύριζα με τους Ανελ ήρθαν στην εξουσία προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν αλλά το θηρίο είναι πολύ μεγάλο θα έλεγα έως και ανίκητο (βλέπε πιο πάνω.)
Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια του είναι πικραμένος οι αυτοκτονίες συνεχίζονται , αισθάνεται προδομένος.
Η γειτονιά της Ελλάδας φλέγεται.
Πρόσφυγες παντού σε όλη την χώρα από όλες τις γύρω χώρες ,όσοι φυσικά γλυτώνουν και δεν πνίγονται.
Η Ευρώπη κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω σε όλα τα θέματα δεν ξέρει τι θέλει δεν ξέρει τι δρόμο να ακολουθήσει.
Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.
-
Μάντης
- Basic poster

0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Μάντης
- Basic poster

Α ...το ΚΚΕ ....λοιπόν εκεί δεν έχει αλλάξει τίποτα ... συνεχίζει να είναι θεατής ... να εισπράττει να μεγαλώνει την περιουσία του... να πουλάει ....να απολύει και γενικά να συμπεριφέρεται σαν αυτούς που καταδικάζει.
Συστημικότερος του ιδίου του συστήματος.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
Μάντης
- Basic poster

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:γιαυτο θα ψηφισεις Λεβεντη φιλε μου
;Aντε να μιλήσουμε και για τον Λεβέντη.
Έλεος ......νέους θέλουμε όχι γέρους.
Τον καιρό που γεννήθηκε ο Λεβέντης το ρεύμα στο σπίτι του στην Μεσσηνία δεν είχε παεί ακόμα.
Αστείο και τραγωδία να θέλεις να σε κυβερνήσει ή όλες σου οι ελπίδες να είναι ένας άνθρωπος που στις επόμενες εκλογές θα είναι πάνω από 70 χρόνων και θα περπατάει με Π και καθετήρα και θα του φεύγουν οι κλανιές χωρίς να το καταλαβαίνει.
Δώσε στον Λεβέντη ένα κινητό ή ένα υπολογιστή και άσε τον να παιδεύετε .
Τα γερόντια τα αγαπάμε τα ακούμε τα σεβόμαστε αλλά μέχρι εκεί.
Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε να μιλάμε ή να κλάνουμε.
.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάντης έγραψε:Το Σύριζα με τους Ανελ ήρθαν στην εξουσία προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν αλλά το θηρίο είναι πολύ μεγάλο θα έλεγα έως και ανίκητο (βλέπε πιο πάνω.)
Μάντης έγραψε:Α ...το ΚΚΕ ....λοιπόν εκεί δεν έχει αλλάξει τίποτα ... συνεχίζει να είναι θεατής ... να εισπράττει να μεγαλώνει την περιουσία του... να πουλάει ....να απολύει και γενικά να συμπεριφέρεται σαν αυτούς που καταδικάζει.

0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Μάντης έγραψε:Ελλάδα 2015.
Η ΝΔ και το Πασοκ κατέστρεψαν την χώρα διαλύοντας τα πάντα.
Το ποτάμι είναι ένα κόμμα καινούργιο δημιούργημα κάποιων <<άγνωστων>> συμφερόντων .
Έχουμε στην βουλή μας νεοναζί.
Το Σύριζα με τους Ανελ ήρθαν στην εξουσία προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν αλλά το θηρίο είναι πολύ μεγάλο θα έλεγα έως και ανίκητο (βλέπε πιο πάνω.)
Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια του είναι πικραμένος οι αυτοκτονίες συνεχίζονται , αισθάνεται προδομένος.
Η γειτονιά της Ελλάδας φλέγεται.
Πρόσφυγες παντού σε όλη την χώρα από όλες τις γύρω χώρες ,όσοι φυσικά γλυτώνουν και δεν πνίγονται.
Η Ευρώπη κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω σε όλα τα θέματα δεν ξέρει τι θέλει δεν ξέρει τι δρόμο να ακολουθήσει.
Ετσι , μου αρεσει ο λογος του Ελυτη.
Μαντη , στην εποχη σου πες μου τι βλεπεις?
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιε με ξύπνησε ο γιός μου χαράματα και είδα την δημοσίευση σου .
Εγώ δεν θα σου βάλω εικονίτσες θα σου γράψω πικρές αλήθειες και ελπίζω να τις αντέξεις.
Κάτσε και σκέψου ποια είναι η προσφορά του ΚΚΕ τόσα χρόνια .
1981 φοιτητής με ένα βαν ενός άλλου μέλους ΄με βενζίνη ρεφενέ που βάζαμε όλοι είχαμε αποστολή 4 άτομα να κανουμε προβολές της ταινίας <<O Αγώνας >> ξεκινώντας από το Αγρίνιο μετά για τρία χρόνια κάναμε και άλλες προβολές άλλων ταινιών .
Η μοναδική συμβολή στην αποστολή του ΚΚΕ ήτανε ότι μας έδωσε την ταινία , την μηχανη ,το πανί και θα μας οργάνωνε η προβολή να γινότανε στην αίθουσα στο Παπαστράτειο πολιτιστικό κέντρο.
Εμείς βάλαμε την βενζίνη ,εμείς πληρώσαμε για την διαμονή και το φαγητό μας , και την προβολή στο τέλος την κάναμε σε δύο καφενεία γιατί το ΚΚΕ ούτε το πολιτιστικό κέντρο δεν κατάφερε να οργανώσει και φυσικά η είσοδος μπορεί να ήτανε ελευθέρα ,αλλά οι δύο κοπέλες που είχαμε μαζί μας στεκόντουσαν στην είσοδο και όσοι ήθελαν ενίσχυαν το κόμμα με μια μικρή συμβολή.
Για αυτούς όλους φαινότανε, δες το ΚΚΕ ,κάνει τόσα έξοδα για μας ας του δώσω το κάτι τις μου.
Έτσι εμείς με όσες προβολές κάναμε σε οσες πόλεις γυρίσαμε ξοδεύαμε ,αλλά μαζεύαμε κιόλας για το κόμμα.
ΗΣΑΠ Ομόνοιας μοιράζαμε Ριζοσπάστη και τις εισπράξεις κάθε απόγευμα τις πηγαίναμε στο κόμμα.
ΗΣΑΠ Ομόνοιας , Πειραιάς κ.λ.π Ζητούσαμε από τον κόσμο ενίσχυση του κόμματος με απόδειξη και μετά δίναμε τις εισπράξεις στο κόμμα με τα μπλοκάκια .
Το κόμμα ούτε το εισιτήριο για τον ηλεκτρικό δεν μας πλήρωνε.
Αφίσσες κόλλησα ούκ ολίγες .
Πρίν λίγες μέρες βγήκε ο Κουτσούμπας και είπε :
η <<κοινωφελής ή ,η εθελοντική εργασία των ανέργων είναι εκμετάλλευση των εργαζομένων ...>>
Έλεος !!
Πω πώ υποκρισία!!
Η εθελοντική εργασία για το ΚΚΕ είναι καλό πράγμα αλλά για την Ελλάδα είναι εκμετάλλευση του εργαζομένου;
Τι να πώ ;
Όταν θα βγάλεις τίς παρωπίδες θα μπορείς να μεταφράζεις τα πάντα γύρω σου.
Εγώ ακόμα και σήμερα αν πάω στο μετρό και δώ παιδιά να ζητάνε ενίσχυση για το ΚΚΕ ,δεν την παλεύω δεν τα καταφέρνω να πώ όχι και δίνω τον οβολό μου.
Το ΚΚΕ είναι ψυχολογικό τραύμα της ηλικίας ενηλικίωσης που θέλει ψυχίατρο για να το αποβάλεις.
Το ξέρω ότι την πάτησα και σαν εμένα υπάρχουν πολλοί αλλά τι να κάνω.
Οι μάρτυρες του Ιεχωβά είναι πιο ισορροπημένοι από όλους εμάς που περάσαμε από το ΚΚΕ.
Όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο να κάνουν μια καλύτερη κοινωνία να αλλάξουν τον πλανήτη περνάνε από το ΚΚΕ και καίγονται.
Αυτός είναι και ο κύριος του ρόλος.
Το ΚΚΕ κάνει πολύ μεγάλη ζημιά ίσως καλλίτερα η σωστή λέξη να είναι έγκλημα , καλλίτερα να κλείσει το μαγαζί και να πάνε για ψάρεμα.
Για να μην ψάχνεσαι ποια είναι η προσφορά του αν δεν κατάλαβες ακόμα θα σου την γράψω αναλυτικότερα.
Η προσφορά του είναι να στίβει τους ιδεολόγους στην καλύτερη τους ηλικία , να τους κουρκουρτιαίνει το μυαλό να τους μπλέκει με αερολογίες να τους απογοητεύει και στο τέλος να το εγκαταλείπουνε μπλεγμένοι μπουχτισμένοι και απογοητευμένοι ώστε να μην θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά ποτέ ξανά.
Έτσι δημιουργεί πολίτες παρτάκιδες .
Διαιρεί τους πολίτες για να μπορούν να τους λυμαίνονται τα υπόλοιπα κόμματα.
Δηλαδή στην πραγματικότητα δεν αφήνει τους ιδεολόγους να οργανωθούν και να δημιουργήσουν κάτι καλλίτερο.
Τους αρπάζει στην καλλίτερη ηλικία με μοναδικό στόχο να τους αποδιοργανώσει Καλλίτερος υπηρέτης του συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
Θα μπορούσα να σου γράψω και πολλά άλλα π.χ για τις συναυλίες ή τις εκδηλώσεις αλλά θα πάω για ύπνο .
Προσοχή μην θεωρηθεί ότι οι ιδεολόγοι εγκαταλείπουνε το ΚΚΕ για το εισιτήριο η την βενζίνη, όχι ,όλα τα πιο πάνω μπορούν να τα αντέξουν και ίσως και άλλα τόσα, όταν φτάνει η στιγμή που αφού έχουν φάει ένα βουνό σκατά σε προσφορά και έχουν εισπράξει τα άντερα τους για το κόμμα τους δίνουν την δυνατότητα να πούνε την γνώμη τους για πρώτη φορά και να θέσουν ένα ζήτημα ή μια πρόταση, ε... τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με την αυταρχική αντιδημοκρατική αντίδραση του κόμματος , (εκεί είναι και όλη η μαγκιά του ΚΚΕ είναι όλα υπολογισμένα ) στην κατάλληλη ηλικία τους πνίγει τους απογοητεύει και φεύγουν.
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι γύρω σου περνάνε πρώτα από το ΚΚΕ και μετά τα παρατάνε.
Y.Γ.
Σου γράφω μεγάλες υποκρισίες του ΚΚΕ για να τις επεξεργαστείς.
Το ΚΚΕ δεν ψήφισε τον νόμο για μείωση μισθών στους υπαλλήλους αλλά πρώτο αυτό το εφάρμοσε.
Το ΚΚΕ έχει κάνει πολλές εξαγγελίες για τους καναλάρχες ενώ ήτανε το ίδιο ιδιοκτήτης καναλιού.
Το ΚΚΕ έλεγε ότι οι συχνότητες των καναλιών ανήκουν στον Ελληνικό λαό και πρώτο αυτό πούλησε την συχνότητα του 902.
Τι να πώ ; τι να γράψω ;
Αν ψήφιζαν οι έφηβοι και ήθελα να τους εκμεταλλευτώ θα είχα φτιάξει ένα κόμμα που θα μιλούσε μόνο για το σέξ γιατί σε αυτή την ηλικία ανακαλύπτουν το σώμα τους.
Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ τους νέους στην ηλικία που ανακαλύπτουν το μυαλό τους και έχουν ιδεολογικές αναζητήσεις θα έφτιαχνα ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ που θα πουλούσε ιδεολογία με ψεύτικες κορδέλες.
Το ΚΚΕ το γνώρισα σαν μια αδυσώπητη εισπρακτική μηχανή.
Τι τα θέλει τόσα κτίρια ;
Όλοι και όλοι οι βουλευτές του είναι 15 και στο τσακίρ κέφι άντε να πάνε και στους 20.
Ένα διαμέρισμα 60 τ.μ είναι αρκετό να μαζεύονται να τα λένε.
Τόσα διαμερίσματα έχει, δωρεές μελών οικοδόμων που τα νοικιάζει ας κρατήσει ένα τέτοιο.
Ας πουλήσει τα άλλα και ας δώσει ένα πιάτο φαί σε ένα πεινασμένο.
Αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και την κοινωνία φαίνονται από τις πράξεις τους και όχι από σκέτά λόγια.
Συνάμα λέει δεν δέχομαι κανένα έλεγχο στα οικονομικά μου, αν είναι δυνατόν!
Συνοψίζουμε.
Ποια είναι ή προσφορά του ΚΚΕ τόσα χρόνια;
Διαδραμάτισε τον συστημικό του ρόλο καίγοντας πολλές γενιές ιδεολόγων.
Το ΚΚΕ ,τι να μας πεί το ΚΚΕ δεν βλέπουμε δεν ακούμε ;
Απόλυε ο Σαμαράς τις καθαρίστριες το Σύριζα ήτανε αντιπολίτευση και ο Κουτσούμπας έβγαζε κορώνες εναντίον του Σύριζα .
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Καλή χώνεψη.
Εγώ δεν θα σου βάλω εικονίτσες θα σου γράψω πικρές αλήθειες και ελπίζω να τις αντέξεις.
Κάτσε και σκέψου ποια είναι η προσφορά του ΚΚΕ τόσα χρόνια .
1981 φοιτητής με ένα βαν ενός άλλου μέλους ΄με βενζίνη ρεφενέ που βάζαμε όλοι είχαμε αποστολή 4 άτομα να κανουμε προβολές της ταινίας <<O Αγώνας >> ξεκινώντας από το Αγρίνιο μετά για τρία χρόνια κάναμε και άλλες προβολές άλλων ταινιών .
Η μοναδική συμβολή στην αποστολή του ΚΚΕ ήτανε ότι μας έδωσε την ταινία , την μηχανη ,το πανί και θα μας οργάνωνε η προβολή να γινότανε στην αίθουσα στο Παπαστράτειο πολιτιστικό κέντρο.
Εμείς βάλαμε την βενζίνη ,εμείς πληρώσαμε για την διαμονή και το φαγητό μας , και την προβολή στο τέλος την κάναμε σε δύο καφενεία γιατί το ΚΚΕ ούτε το πολιτιστικό κέντρο δεν κατάφερε να οργανώσει και φυσικά η είσοδος μπορεί να ήτανε ελευθέρα ,αλλά οι δύο κοπέλες που είχαμε μαζί μας στεκόντουσαν στην είσοδο και όσοι ήθελαν ενίσχυαν το κόμμα με μια μικρή συμβολή.
Για αυτούς όλους φαινότανε, δες το ΚΚΕ ,κάνει τόσα έξοδα για μας ας του δώσω το κάτι τις μου.
Έτσι εμείς με όσες προβολές κάναμε σε οσες πόλεις γυρίσαμε ξοδεύαμε ,αλλά μαζεύαμε κιόλας για το κόμμα.
ΗΣΑΠ Ομόνοιας μοιράζαμε Ριζοσπάστη και τις εισπράξεις κάθε απόγευμα τις πηγαίναμε στο κόμμα.
ΗΣΑΠ Ομόνοιας , Πειραιάς κ.λ.π Ζητούσαμε από τον κόσμο ενίσχυση του κόμματος με απόδειξη και μετά δίναμε τις εισπράξεις στο κόμμα με τα μπλοκάκια .
Το κόμμα ούτε το εισιτήριο για τον ηλεκτρικό δεν μας πλήρωνε.
Αφίσσες κόλλησα ούκ ολίγες .
Πρίν λίγες μέρες βγήκε ο Κουτσούμπας και είπε :
η <<κοινωφελής ή ,η εθελοντική εργασία των ανέργων είναι εκμετάλλευση των εργαζομένων ...>>
Έλεος !!
Πω πώ υποκρισία!!
Η εθελοντική εργασία για το ΚΚΕ είναι καλό πράγμα αλλά για την Ελλάδα είναι εκμετάλλευση του εργαζομένου;
Τι να πώ ;
Όταν θα βγάλεις τίς παρωπίδες θα μπορείς να μεταφράζεις τα πάντα γύρω σου.
Εγώ ακόμα και σήμερα αν πάω στο μετρό και δώ παιδιά να ζητάνε ενίσχυση για το ΚΚΕ ,δεν την παλεύω δεν τα καταφέρνω να πώ όχι και δίνω τον οβολό μου.
Το ΚΚΕ είναι ψυχολογικό τραύμα της ηλικίας ενηλικίωσης που θέλει ψυχίατρο για να το αποβάλεις.
Το ξέρω ότι την πάτησα και σαν εμένα υπάρχουν πολλοί αλλά τι να κάνω.
Οι μάρτυρες του Ιεχωβά είναι πιο ισορροπημένοι από όλους εμάς που περάσαμε από το ΚΚΕ.
Όσοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο να κάνουν μια καλύτερη κοινωνία να αλλάξουν τον πλανήτη περνάνε από το ΚΚΕ και καίγονται.
Αυτός είναι και ο κύριος του ρόλος.
Το ΚΚΕ κάνει πολύ μεγάλη ζημιά ίσως καλλίτερα η σωστή λέξη να είναι έγκλημα , καλλίτερα να κλείσει το μαγαζί και να πάνε για ψάρεμα.
Για να μην ψάχνεσαι ποια είναι η προσφορά του αν δεν κατάλαβες ακόμα θα σου την γράψω αναλυτικότερα.
Η προσφορά του είναι να στίβει τους ιδεολόγους στην καλύτερη τους ηλικία , να τους κουρκουρτιαίνει το μυαλό να τους μπλέκει με αερολογίες να τους απογοητεύει και στο τέλος να το εγκαταλείπουνε μπλεγμένοι μπουχτισμένοι και απογοητευμένοι ώστε να μην θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά ποτέ ξανά.
Έτσι δημιουργεί πολίτες παρτάκιδες .
Διαιρεί τους πολίτες για να μπορούν να τους λυμαίνονται τα υπόλοιπα κόμματα.
Δηλαδή στην πραγματικότητα δεν αφήνει τους ιδεολόγους να οργανωθούν και να δημιουργήσουν κάτι καλλίτερο.
Τους αρπάζει στην καλλίτερη ηλικία με μοναδικό στόχο να τους αποδιοργανώσει Καλλίτερος υπηρέτης του συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
Θα μπορούσα να σου γράψω και πολλά άλλα π.χ για τις συναυλίες ή τις εκδηλώσεις αλλά θα πάω για ύπνο .
Προσοχή μην θεωρηθεί ότι οι ιδεολόγοι εγκαταλείπουνε το ΚΚΕ για το εισιτήριο η την βενζίνη, όχι ,όλα τα πιο πάνω μπορούν να τα αντέξουν και ίσως και άλλα τόσα, όταν φτάνει η στιγμή που αφού έχουν φάει ένα βουνό σκατά σε προσφορά και έχουν εισπράξει τα άντερα τους για το κόμμα τους δίνουν την δυνατότητα να πούνε την γνώμη τους για πρώτη φορά και να θέσουν ένα ζήτημα ή μια πρόταση, ε... τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με την αυταρχική αντιδημοκρατική αντίδραση του κόμματος , (εκεί είναι και όλη η μαγκιά του ΚΚΕ είναι όλα υπολογισμένα ) στην κατάλληλη ηλικία τους πνίγει τους απογοητεύει και φεύγουν.
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι γύρω σου περνάνε πρώτα από το ΚΚΕ και μετά τα παρατάνε.
Y.Γ.
Σου γράφω μεγάλες υποκρισίες του ΚΚΕ για να τις επεξεργαστείς.
Το ΚΚΕ δεν ψήφισε τον νόμο για μείωση μισθών στους υπαλλήλους αλλά πρώτο αυτό το εφάρμοσε.
Το ΚΚΕ έχει κάνει πολλές εξαγγελίες για τους καναλάρχες ενώ ήτανε το ίδιο ιδιοκτήτης καναλιού.
Το ΚΚΕ έλεγε ότι οι συχνότητες των καναλιών ανήκουν στον Ελληνικό λαό και πρώτο αυτό πούλησε την συχνότητα του 902.
Τι να πώ ; τι να γράψω ;
Αν ψήφιζαν οι έφηβοι και ήθελα να τους εκμεταλλευτώ θα είχα φτιάξει ένα κόμμα που θα μιλούσε μόνο για το σέξ γιατί σε αυτή την ηλικία ανακαλύπτουν το σώμα τους.
Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ τους νέους στην ηλικία που ανακαλύπτουν το μυαλό τους και έχουν ιδεολογικές αναζητήσεις θα έφτιαχνα ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ που θα πουλούσε ιδεολογία με ψεύτικες κορδέλες.
Το ΚΚΕ το γνώρισα σαν μια αδυσώπητη εισπρακτική μηχανή.
Τι τα θέλει τόσα κτίρια ;
Όλοι και όλοι οι βουλευτές του είναι 15 και στο τσακίρ κέφι άντε να πάνε και στους 20.
Ένα διαμέρισμα 60 τ.μ είναι αρκετό να μαζεύονται να τα λένε.
Τόσα διαμερίσματα έχει, δωρεές μελών οικοδόμων που τα νοικιάζει ας κρατήσει ένα τέτοιο.
Ας πουλήσει τα άλλα και ας δώσει ένα πιάτο φαί σε ένα πεινασμένο.
Αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και την κοινωνία φαίνονται από τις πράξεις τους και όχι από σκέτά λόγια.
Συνάμα λέει δεν δέχομαι κανένα έλεγχο στα οικονομικά μου, αν είναι δυνατόν!
Συνοψίζουμε.
Ποια είναι ή προσφορά του ΚΚΕ τόσα χρόνια;
Διαδραμάτισε τον συστημικό του ρόλο καίγοντας πολλές γενιές ιδεολόγων.
Το ΚΚΕ ,τι να μας πεί το ΚΚΕ δεν βλέπουμε δεν ακούμε ;
Απόλυε ο Σαμαράς τις καθαρίστριες το Σύριζα ήτανε αντιπολίτευση και ο Κουτσούμπας έβγαζε κορώνες εναντίον του Σύριζα .
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Καλή χώνεψη.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Μάντη, αν ισχύουν αυτά που γράφεις το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι κουκουεγενείς που κυβερνούν σήμερα, είναι κουκουρτιασμένα μυαλά, που επιμένουν να αποδίδουν τις ευθύνες τους στον κακούργο κηδεμόνα.
Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να ενηλικιωθούν και να παραδεχθούν ότι για τις δικές τους επιλογές δεν φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι;
Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να ενηλικιωθούν και να παραδεχθούν ότι για τις δικές τους επιλογές δεν φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι;
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

ΓΑΛΗ έγραψε:Μάντη, αν ισχύουν αυτά που γράφεις το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι κουκουεγενείς που κυβερνούν σήμερα, είναι κουκουρτιασμένα μυαλά, που επιμένουν να αποδίδουν τις ευθύνες τους στον κακούργο κηδεμόνα.
Δυστυχώς αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια και η σκληρή πραγματικότητα .
Tο γεγονός ότι κάποιοι παλιοί ΚΚΕδες λειτουργούν αντισυστημικά και δεν τους έκαναν την χάρη να παρατήσουν τα κοινά αλλά συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους προσπαθώντας συνάμα να αποτινάξουν και την όποια τραυματική εμπειρία της ΚΚΕ εποχής ενοχλεί.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Mα εδω μπαινει ο ρολος του Περισου.
Αυτος ειναι που οριζει τι εισαι εσυ, και πως πρεπει να σε αποκαλουν.
Τα αλλα ειναι γωστα .
Αυτος ειναι που οριζει τι εισαι εσυ, και πως πρεπει να σε αποκαλουν.
Τα αλλα ειναι γωστα .
0 .