TaxisNET/ΕΝΦΙΑ - ερώτηση

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

TaxisNET/ΕΝΦΙΑ - ερώτηση

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 30 Οκτ 2015, 12:14

Επειδή είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ο ίδιος τέτοια διαδικασία, έχω την εξής απορία:

Πλήρωσα την Τρίτη την πρώτη δόση διαδικτυακώς μέσω της τράπεζάς μου. Η προθεσμία λήγει σήμερα, μπήκα να τσεκάρω, και προφανώς το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί, μου δείχνει ότι ακόμα οφείλω ακόμα την πρώτη δόση - αν και δεν την βγάζει ληξιπρόθεσμα.

Είναι συνηθισμένη αυτή η καθυστέρηση, ή να αρχίσω να ανησυχώ;
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: TaxisNET/ΕΝΦΙΑ - ερώτηση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Οκτ 2015, 12:38

Ειναι συνηθισμενη,γενικα το Ταξις τον παιρνει και ειναι γτπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Οκτ 2015, 14:11

Κούλαρε, το ταξις αργεί κάμποσες μέρες να το περάσει. Καίει κάρβουνο. :D

Καλού - κακού κάνε μια επιβεβαίωση ότι έχεις γράψει σωστά τον κωδικό της οφειλης.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Οκτ 2015, 17:38

Το Τάξης ΝΕΤ είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργηθεί από ονλινε υπηρεσία
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 30 Οκτ 2015, 18:58

Alejandro έγραψε:Κούλαρε, το ταξις αργεί κάμποσες μέρες να το περάσει. Καίει κάρβουνο. :D

Καλού - κακού κάνε μια επιβεβαίωση ότι έχεις γράψει σωστά τον κωδικό της οφειλης.

Ναι, τον κωδικό τον έχω καρακατατσεκάρει πολλές φορές (είμαι παρανοϊκός με αυτά), είμαι βέβαιος ότι δεν έστειλα τα λεφτά στο υπερπέραν.

Απ'ό,τι έχω καταλάβει, είναι όντως για τα πανηγύρια το σύστημα, μάλλον η ενημέρωση της βάσης γίνεται offline batch όποτε το θυμηθούν...
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Οκτ 2015, 21:43

Ειναι λες και το χουν κανει επιτηδες για να αναγκαζεται ο αλλος να παει σε λογιστη.Και δε θα μου κανε εντυπωση αν οντως ειναι φτιαγμενο με αυτο το σκεπτικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Οκτ 2015, 22:28

Μπα, το πιο πιθανό είναι ότι το δημιούργησαν τίποτα κομματικά βύσματα και γι' αυτό βγήκε τόσο μάπα.

Οι λογιστές σίγουρα ωφελούνται. Αν άνθρωποι που κατέχουν από ίντερνετ και παιδευονται μέχρι να βρουν το πώς γίνεται κάθε τι, φαντάσου τί γίνεται με κάποιον που δεν πολυκατέχει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 02 Νοέμ 2015, 15:52

0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 02 Νοέμ 2015, 16:34

Ευχαριστώ.

Τελικά ενημερώθηκε σήμερα, μου δείχνει τα σωστά ποσά, και δεν έβαλε προσαύξηση.

(Ασταδιάλα, έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν)
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Νοέμ 2015, 12:18

Taxisnet: Δεν εμφανίζονται οι πληρωμές ΕΝΦΙΑ λόγω φόρτου εργασίας
3/11/2015 10:36:54 πμ | Money

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ καθησυχάζει τους φορολογουμένους, ενημερώνοντας ότι οι καθυστερήσεις ενημέρωσης του συστήματος οφείλονται στον αυξημένο όγκο πληρωμών.

Με σημαντική καθυστέρηση ενημερώνεται το σύστημα Taxisnet αναφορικά με την εξόφληση φορολογικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ ή άλλους φόρους στο τέλος της περασμένης εβδομάδας να εμφανίζεται ακόμα και σήμερα ότι χρωστούν.

Μάλιστα το σύστημα υπολογίζει και προσαυξήσεις σε φόρους οι οποίοι όμως έχουν πληρωθεί κανονικότατα.

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ καθησυχάζει τους φορολογουμένους, ενημερώνοντας ότι οι καθυστερήσεις ενημέρωσης του συστήματος οφείλονται στον αυξημένο όγκο πληρωμών.

Τις επόμενες ημέρες το σύστημα θα ενημερωθεί κανονικά και εφόσον η πληρωμή έχει γίνει εμπρόθεσμα θα σβησθεί και η σχετική προσαύξηση.

Ενδεικτικά οι πληρωμές της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου αναμένεται να εμφανιστούν την Τετάρτη στο σύστημα, ενώ όσοι πλήρωσαν στις 30 Οκτωβρίου θα διαπιστώσουν το ερχόμενο Σάββατο ότι η πληρωμή τους πέρασε στο taxis.

ΠΗΓΗ: enikonomia
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Οικονομία”