Τα χω πάρει στο κρανίο.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Τα χω πάρει στο κρανίο.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 27 Σεπ 2015, 20:57

Μάθαμε ότι ένα καλό παιδί , πρώην Ο.Υ.Κ που τώρα είναι δύτης διασώστης στο λιμενικό,

κατέρρευσε ψυχολογικά μετά από εκατοντάδες σωρούς προσφύγων που έβγαζε τους τελευταίους μήνες.

Δεν θα πώ περισσότερα για την κατάσταση του.
Θα πώ μόνο ότι είναι από τα καλλίτερα παιδιά που γνωρίζω και να του ευχηθώ γρήγορη και καλή ανάρρωση.

Δεν θα έπρεπε το σώμα να τους αλλάζει λίγο να κοιτάει την ψυχολογία τους πριν να γίνουν κουρέλι ;

Στο φινάλε φινάλε ας ζητήσει συνδρομή και από την Ευρώπη.

Δεν μπορεί να πρεσάρεις τους ανθρώπους επειδή είναι ευαίσθητοι και ευσυνείδητοι μέχρι να τους τελειώσεις.

Δεν το λέω μόνο για τον φίλο μας αλλά για όλους αυτούς τους λεβέντες που βουτάνε τα τελευταία χρόνια καθημερινά μέσα σε μια θάλασσα θρίλερ.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τα χω πάρει στο κρανίο.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 27 Σεπ 2015, 21:19

Κακώς πήγε στα ΟΥΚ αφού δεν τοχε.
Υπήρχαν κι άλλα επαγγέλματα να διαλέξει οπως αεροσυνοδός ή αδελφή νοσοκόμα οπου πιστεύω οτι θα έκανε καριέρρα και θα ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα του.
Και δηλαδή τι πάει να πει κατέρευσε ψυχολογικά? Σε συνθήκες πραγματικού πολέμου οπου θα αναγκαζόταν να σκοτώσει παιδάκια και γυναίκες τι θα έκανε θα έβαζε τα κλάματα ενώ ο λοχίας του θα τον χτυπούσε στην πλάτη του παρηγοροντας τον "έλα έλα μη κάνεις έτσι καλέ μου"...
Αμα είναι έτσι και οι άλλοι λεβέντες των ΟΥΚ χέστα κι άστα...
Τι να πούνε τότε και οι γιωτάδες....
:s_no
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 27 Σεπ 2015, 21:42

AZUREUS έγραψε:Κακώς πήγε στα ΟΥΚ αφού δεν τοχε.
Υπήρχαν κι άλλα επαγγέλματα να διαλέξει οπως αεροσυνοδός ή αδελφή νοσοκόμα οπου πιστεύω οτι θα έκανε καριέρρα και θα ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα του.
Και δηλαδή τι πάει να πει κατέρευσε ψυχολογικά? Σε συνθήκες πραγματικού πολέμου οπου θα αναγκαζόταν να σκοτώσει παιδάκια και γυναίκες τι θα έκανε θα έβαζε τα κλάματα ενώ ο λοχίας του θα τον χτυπούσε στην πλάτη του παρηγοροντας τον "έλα έλα μη κάνεις έτσι καλέ μου"...
Αμα είναι έτσι και οι άλλοι λεβέντες των ΟΥΚ χέστα κι άστα...
Τι να πούνε τότε και οι γιωτάδες....
:s_no

Έχεις μπερδευτεί τα έχεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλό σου.

Άλλο να πολεμάς και άλλο να βουτάς να βγάζεις άψυχα κορμιά αμάχων , γυναικών , παιδιών βράδια ατελείωτα με προβολείς από τον βυθό της θάλασσας.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 27 Σεπ 2015, 21:53

Μάντης έγραψε:

Άλλο να πολεμάς και άλλο να βουτάς να βγάζεις άψυχα κορμιά αμάχων , γυναικών , παιδιών βράδια ατελείωτα με προβολείς από τον βυθό της θάλασσας.

Βρε ξεκολλα. Σε τέτοια σώματα υποτίθεται οτι δεν πρέπει να υπάρχουν οι παραμικρές ευαισθησίες είτε σε περιπτωση πολέμου είτε σε καιρό ειρήνης. Ειναι εκπαιδευμένοι γι αυτό. Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τότε ή ο ίδιος ο ουκάς φταίει ή οι εκπαιδευτές του.

Πως να το κάνουμε δηλαδη.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 27 Σεπ 2015, 23:07

AZUREUS έγραψε:
Μάντης έγραψε:

Βρε ξεκολλα. Σε τέτοια σώματα υποτίθεται οτι δεν πρέπει να υπάρχουν οι παραμικρές ευαισθησίες είτε σε περιπτωση πολέμου είτε σε καιρό ειρήνης. Ειναι εκπαιδευμένοι γι αυτό. Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τότε ή ο ίδιος ο ουκάς φταίει ή οι εκπαιδευτές του.

Πως να το κάνουμε δηλαδη.

Λες βλακείες.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 27 Σεπ 2015, 23:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
Λες βλακείες.

Το ξέρω αλλά τι να κάνω αφού απαντώ σε βλακείες.
Δεν θέλω να γίνομαι κακός ή περίεργος αλλά οταν θέτουμε τέτοια "ειδικά" ζητήματα σε δημόσιο διάλογο να είμαστε και να είσαστε προετοιμασμένοι για ολες τις απόψεις ακόμα και για αυτές που δεν σας αρέσουν.
Εκτός και αν είναι εξομολογητικά νήματα ή μονόλογοι που δεν επιτρέπεται να διαφωνήσει η να διαφοροποιηθεί κάποιος αλλά αυτό να το λεμε απο την αρχή.
Εχω την άποψη μου και επιμένω σ αυτή.
Ιατροδικαστές, γιατροί, ανατόμοι, απλοι αστυνομικοί , και τροχαίοι έχουν δει πολλά πτώματα σε διάφορες φάσεις και οταν αναλαμβάνεις μια δουλειά καλό είναι να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους. Αν δεις οτι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις καλό είναι να μην την συνεχίζεις... Τώρα αν εσείς ή κάποιοι άλλοι θεωρείται βλακεία αυτή την άποψη περαστικά σας αλλά δεν....
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 27 Σεπ 2015, 23:25

AZUREUS έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Λες βλακείες.

Το ξέρω αλλά τι να κάνω αφού απαντώ σε βλακείες.
Δεν θέλω να γίνομαι κακός ή περίεργος αλλά οταν θέτουμε τέτοια "ειδικά" ζητήματα σε δημόσιο διάλογο να είμαστε και να είσαστε προετοιμασμένοι για ολες τις απόψεις ακόμα και για αυτές που δεν σας αρέσουν.
Εκτός και αν είναι εμομολογητικά νήματα ή μονόλογοι που δεν επιτρέπεται να διαφωνήσει η να διαφοροποιηθεί κάποιος αλλά αυτό να το λεμε απο την αρχή.
Εχω την άποψη μου και επιμένω σ αυτή.
Ιατροδικαστές, γιατροί, ανατόμοι, απλοι αστυνομικοί , και τροχαίοι έχουν δει πολλά πτώματα σε διάφορες φάσεις και οταν αναλαμβάνεις μια δουλειά καλό είναι να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους. Αν δεις οτι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις καλό είναι να μην την συνεχίζεις... Τώρα αν εσείς ή κάποιοι άλλοι θεωρείται βλακεία αυτή την άποψη περαστικά σας αλλά δεν....

Δεν θεωρώ βλακεία αυτήν την άποψη αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι η αντίδραση σου στο ποστ του Μάντη, είχε ως βάση την εμμονική άποψη που έχεις για τα ΟΥΚ. Δεν αντέχεις το καλό από κάτι που θεωρείς δεδομένα κακό και αραδιάζεις χαζές δικαιολογίες.

Και μη μου αρχίσεις τα μα και μου γιατί είμαι πολύ πιο κυνική από εσένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 27 Σεπ 2015, 23:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
Δεν θεωρώ βλακεία αυτήν την άποψη αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι η αντίδραση σου στο ποστ του Μάντη, είχε ως βάση την εμμονική άποψη που έχεις για τα ΟΥΚ. Δεν αντέχεις το καλό από κάτι που θεωρείς δεδομένα κακό και αραδιάζεις χαζές δικαιολογίες.

Και μη μου αρχίσεις τα μα και μου γιατί είμαι πολύ πιο κυνική από εσένα.

ΧΑ!!
Είδες που βιάστηκες να πεταχτείς γιατί νόμισες οτι σου θίξαμε σαν κάτι κακό αυτο που εσύ θεωρείς δεδομένα καλό?
Μπορεί να είσαι κυνική αλλά οχι τόσο όσο εγώ... :)
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Σεπ 2015, 02:04

Δηλαδή ρε παιδιά μόνο ένα άτομο κάνει την ανάσυρση; Αυτό είναι ξεφτύλα. Εντάξει ότι και να πει κανείς δίκιο έχει ο άνθρωπος, αλλά μόνος του διάλεξε το επάγγελμα, δυστυχώς έτσι είναι παιδιά, όταν κάνεις μια επιλογή, δεν σημαίνει πάντα πως είναι και η καλύτερη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”