Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 21 Σεπ 2015, 19:07

Τώρα οι εκλογές τελείωσαν δεν μπορώ να επηρεάσω κανένα.
Αφού τα κόμματα ξεκίνησαν να μιλάνε και πάλι για την ανάγκη να βρούν νέα ταυτότητα και συνέχεια το ακούω αυτό.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους ΝΔκρατες να ξεβρωμίσουν το κόμμα τους.

Ψωμί με τρίματα χρυσού και χαβιάρι (δεν είναι μεταφορά καθόλου , κυριολεκτώ ) έφαγα πρίν χρόνια σε σπίτι νεοδημοκράτη πολιτικού.

Δεν είναι κανένα κρυφό μυστικό.
Όλοι οι νδ κράτες ξέρετε ποιοι είναι αυτοί.
Συνεχίζουν ακόμα να είναι στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αν έχετε τα κότσια ξεκινήστε το ξεβρόμισμα από κεί.

Εδώ σας θέλω. :D
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2015, 19:34

Μάντης έγραψε:Τώρα οι εκλογές τελείωσαν δεν μπορώ να επηρεάσω κανένα.
Αφού τα κόμματα ξεκίνησαν να μιλάνε και πάλι για την ανάγκη να βρούν νέα ταυτότητα και συνέχεια το ακούω αυτό.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους ΝΔκρατες να ξεβρωμίσουν το κόμμα τους.

Ψωμί με τρίματα χρυσού και χαβιάρι (δεν είναι μεταφορά καθόλου , κυριολεκτώ ) έφαγα πρίν χρόνια σε σπίτι νεοδημοκράτη πολιτικού.

Δεν είναι κανένα κρυφό μυστικό.
Όλοι οι νδ κράτες ξέρετε ποιοι είναι αυτοί.
Συνεχίζουν ακόμα να είναι στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αν έχετε τα κότσια ξεκινήστε το ξεβρόμισμα από κεί.

Εδώ σας θέλω. :D

Έλα βρε Μάντη, τα τρίμματα χρυσού είναι εδώ και χρόνια παγκόσμιο ...μαστ :D στους γαστρολάγνους επιδειξίες. Τα βάζουν σε μπέργκερς, παγωτά, ομελέττες, φρουτοσαλάτες και πάντα με συνοδεία χαβιαριού. 1000-2000 ευρώ η μερίδα πάει. Αν τα βάλεις κάτω, τα παλιά κρασιά ή ποτά είναι πολύ πιο ακριβά. Απλώς δεν κάνουν την ίδια εντύπωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 21 Σεπ 2015, 19:46

ΓΑΛΗ έγραψε:Έλα βρε Μάντη, τα τρίμματα χρυσού είναι εδώ και χρόνια παγκόσμιο ...μαστ :D στους γαστρολάγνους επιδειξίες. Τα βάζουν σε μπέργκερς, παγωτά, ομελέττες, φρουτοσαλάτες και πάντα με συνοδεία χαβιαριού. 1000-2000 ευρώ η μερίδα πάει. Αν τα βάλεις κάτω, τα παλιά κρασιά ή ποτά είναι πολύ πιο ακριβά. Απλώς δεν κάνουν την ίδια εντύπωση.

Κοίτα το αναφέρω γιατί το θεωρώ εξωφρενικό που συνεχίζουν να βγαίνουν στα κανάλια σαν σωτήρες ακόμα.
Ο Καραμανλής όταν έλεγε ότι ζητά από τους πολιτικούς της ΝΔ καινούργιο ήθος με σεμνότητα και χωρίς να προκαλούν για όλους αυτούς μιλούσε.

Όμως αυτά τα τζάκια αν και έχουν ξεσαλώσει τόσο που τέντωσαν το σχοινί και το έσπασαν συνεχίζουν να είναι εκεί .

Ας ξεκινήσουν λοιπόν από αυτούς πρώτα και βλέπουμε.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2015, 19:52

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Έλα βρε Μάντη, τα τρίμματα χρυσού είναι εδώ και χρόνια παγκόσμιο ...μαστ :D στους γαστρολάγνους επιδειξίες. Τα βάζουν σε μπέργκερς, παγωτά, ομελέττες, φρουτοσαλάτες και πάντα με συνοδεία χαβιαριού. 1000-2000 ευρώ η μερίδα πάει. Αν τα βάλεις κάτω, τα παλιά κρασιά ή ποτά είναι πολύ πιο ακριβά. Απλώς δεν κάνουν την ίδια εντύπωση.

Κοίτα το αναφέρω γιατί το θεωρώ εξωφρενικό.
Ο Καραμανλής όταν έλεγε ότι ζητά από τους πολιτικούς της ΝΔ καινούργιο ήθος με σεμνότητα και χωρίς προκλήσεις για όλους αυτούς μιλούσε.

Όμως αυτά τα τζάκια αν και έχουν ξεσαλώσει τόσο που τέντωσαν το σχοινί και το έσπασαν συνεχίζουν να είναι εκεί .

Προσωπικά το βρίσκω κακόγουστο και όχι εξωφρενικό.

Νομίζω ότι δεν είναι θέμα πολιτικής ιδεολογίας αλλά ανθρώπου.

Από εκεί και πέρα, τα πανάκριβα -και προκλητικά για τον μέσο πολίτη- πράγματα μην τα ψάχνεις σε εντυπωσιακά κλισέ όπως "χρυσός", "χαβιάρι" κλπ αλλά σε πιο καθημερινά είδη.

Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις -ή θρασύτητα- από αυτό που αναφέρεις, σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 21 Σεπ 2015, 19:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:

Ο Καραμανλής όταν έλεγε ότι ζητά από τους πολιτικούς της ΝΔ καινούργιο ήθος με σεμνότητα και χωρίς προκλήσεις για όλους αυτούς μιλούσε.

Από εκεί και πέρα, τα πανάκριβα -και προκλητικά για τον μέσο πολίτη- πράγματα μην τα ψάχνεις σε εντυπωσιακά κλισέ όπως "χρυσός", "χαβιάρι" κλπ αλλά σε πιο καθημερινά είδη.

Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις -ή θρασύτητα- από αυτό που αναφέρεις, σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

και κακόγουστο και προκλητικό και εξοργιστικό και εξωφρενικό και πολλά είναι.

Αυτό που με τρελαίνει είναι που αυτοί οι ίδιοι μιλάνε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα τους.

Αν αυτοί πρόκειται να αλλάξουν την νδ βγάλε συμπέρασμα τι αλλαγές θα κάνουν και πώς θα είναι η καινούργια ταυτότητα που θα έχει η νδ.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2015, 20:06

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:

και κακόγουστο και προκλητικό και εξοργιστικό και εξωφρενικό και πολλά είναι.

Αυτό που με τρελαίνει είναι που αυτοί οι ίδιοι μιλάνε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα τους.

Δικό τους είναι το κόμμα, ό,τι θέλουν το κάνουνε.

Από τη στιγμή που είναι σεμνοί και ταπεινοί στον Σύριζα που θα κυβερνήσει -ανενόχλητος από αναγκαστικούς συμβιβασμούς πλέον- γιατί σε πειράζει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 21 Σεπ 2015, 20:10

ΓΑΛΗ έγραψε:Από τη στιγμή που είναι σεμνοί και ταπεινοί στον Σύριζα που θα κυβερνήσει -ανενόχλητος από αναγκαστικούς συμβιβασμούς πλέον- γιατί σε πειράζει;

Για να πάει μπροστά ο τόπος χρειάζεται όλες τις δυνάμεις και όχι χαραμοφάηδες όλοι πρέπει να προσφέρουν και δεν το λέω προσχηματικά αλλά κυριολεκτικά.

Γιατί να τους πληρώνουμε αν είναι να μην προσφέρουν στον τόπο ;

Γιατί να τους τρώω στην μάπα ;
Γιατί να πληρώνω τα διαπλεκόμενα τους ;
Γιατί να τρώω στην μάπα την προπαγάνδα τους από τα μμε;
Γιατί να τρώω την προπαγάνδα τους από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Πώς να το κάνουμε στο φινάλε φινάλε δεν γουστάρω κανένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που μου έπινε το αίμα να παραμονεύει στην γωνία για να μου δαγκώσει πάλι τον λαιμό.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2015, 20:33

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Από τη στιγμή που είναι σεμνοί και ταπεινοί στον Σύριζα που θα κυβερνήσει -ανενόχλητος από αναγκαστικούς συμβιβασμούς πλέον- γιατί σε πειράζει;

Για να πάει μπροστά ο τόπος χρειάζεται όλες τις δυνάμεις και όχι χαραμοφάηδες όλοι πρέπει να προσφέρουν και δεν το λέω προσχηματικά αλλά κυριολεκτικά.

Πώς να το κάνουμε στο φινάλε φινάλε δεν γουστάρω κανένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που μου έπινε το αίμα να παραμονεύει στην γωνία για να μου δαγκώσει πάλι τον λαιμό.

Αυτό ισχύει για όλους.

Όλοι τρώμε στη μάπα, πολιτικούς και πολιτικές που δεν γουστάρουμε.

Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω ότι η ΝΔ πια δεν είναι στο παιχνίδι.
Ο Σύριζα είναι πλέον κυρίαρχος του παιχνιδιού και έχει πλέον αντίπαλο μόνον τον εαυτό του.

Αν δεν τα καταφέρει ή αν σταθεί κατώτερος των προσδοκιών σου δεν θα φταίνε πάλι οι άλλοι γι' αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 21 Σεπ 2015, 20:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:

Αυτό ισχύει για όλους.

Όλοι τρώμε στη μάπα, πολιτικούς και πολιτικές που δεν γουστάρουμε.

Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω ότι η ΝΔ πια δεν είναι στο παιχνίδι.
Ο Σύριζα είναι πλέον κυρίαρχος του παιχνιδιού και έχει πλέον αντίπαλο μόνον τον εαυτό του.

Αν δεν τα καταφέρει ή αν σταθεί κατώτερος των προσδοκιών σου δεν θα φταίνε πάλι οι άλλοι γι' αυτό.

Συμφωνώ.

Αλλά κάποτε πρέπει να τελειώνουμε και με τις Αντουανέτες.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2015, 20:43

Μάντης έγραψε:
Αλλά κάποτε πρέπει να τελειώνουμε και με τις Αντουανέτες.

Από το στόμα σου στου Ηγέτη το αυτί.

Ελπίζω να μην πάθει καμμία ωτίτιδα μ' αυτόν τον παλιόκαιρο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”