Για να δουμε και αυτη την δημοσκοπηση.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Για να δουμε και αυτη την δημοσκοπηση.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 19:05

Η εταιρεια δεν ειναι Ελληνικη και η δημοσκοπηση ειναι η πλεον προσφατη.
Με λιγα λογια δινει μεγαλη διαφορα υπερ συριζα , γυρω στις 9 μοναδες , και φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με τις ντοπιες που τα ιδια εκαναν στο ναι και οχι.
Επισης εχει ακομα ενα τεραστιο ποσοστο 17% αναποφασιστων.
Εδω το θεατρο αλλα λεει.

Για ριχτε ματια προσεκτικη.

http://www.bridgingeurope.net/nationwid ... -2015.html
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Για να δουμε και αυτη την δημοσκοπηση.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 19:10

Τελικα οπως το φανταζομαστε αρκετοι.
Αρχισαν εδω τα ιδια απατεωνιστικα κολπα μπας και κρατησουν κοντα οπως μπορουν την κακομοιρα την ΝΔ με τον μαγκακο αρχηγο, αλλα μαλλον τελειωσαν πριν την ωρα τους.
Ρε να μη μα βαζουν μυαλο μετα το καζο του Γεναρη και κυριως του Γιουλη.
Τι ειναι τουτοι ρεεεε......ποσα σκαμπιλια και απαξιωση πλεον.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 05 Σεπ 2015, 19:16

αυτή τη δημοσκοπηση την πήρε το αυτί μου στο ραδιόφωνο το πρωί, την έψαξα μετά στις γενικές ειδήσεις του γκλουγκλ αλλά δεν την βρήκα.
Μετά το προσφατο φιάσκο και την αλητεία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ και των δημοσκοπήσεων που έκαναν οι ειδησεογραφικοί απόπατοι των νταβατζήδων κάθε άλλη πηγή καλό είναι να την βλέπουμε με περισσότερη προσοχή και να τις δινουμε περισσότερη σημασία.

Μικρή μου φαίνεται η διαφορά πάντως μεταξύ του συριζα και του δεξιού σκυλάδικου οπου οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι εξαφανισμένοι αφήνοντας ένα δύστηχο αυτοφοράκια να περιμένει καρτερικά το μπουγιουρντι .
Βέβαια ακόμα είναι νωρίς αλλά βιαζόμαστε να ξεμπερδέψουμε μια ώρα αρχήτερα απο δαύτους... :haka: :haka:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 19:28

Δεν την λες και μικρη για αρχη.
26,8% με 18,3% στην ουσια ειναι ανευ αντικειμενου και με πανω απο 17% ακομα να τους διαλυουν εντελως.

8,5% ρε Αζουρεα.

Τι ειχα γραψει εγω για μεταξυ 35% και 39% ?
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 05 Σεπ 2015, 19:43

exomotis έγραψε:
8,5% ρε Αζουρεα.

Τι ειχα γραψει εγω για μεταξυ 35% και 39% ?

Τέλος πάντων ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.
Εχω γράψει για ποσοστά γύρω στο 40% με 45% αν δεν δημιουργήσουν κάποιο βρώμικο γεγονός οπως με τις τράπεζες στο δημοψήφισμα εν τω μεταξύ για να ανακόψουν οσο μπορούν αυτή την πορεία.
Και πιστεύω οτι τα ωραία θα τα δούμε τις επόμενες μέρες αλλά δεν θα τα αποτυπώσουν στις δημοσκοπίσεις τους οι νταβάδες των ψηφοφόρων τηλεθεατών....
Δίνουν πάλι τα ρέστα τους οι αλήτες στα βρώμικα παιχνίδια τους υπερπροβάλλοντας το κάθε σουργελο τον κάθε δελαπατριδη,τον κάθε εξαγορασμένο πολιτικό και το κάθε πουτανάκι τους προκειμένου να δημιουργήσουν βουλή μπουρδέλο βάζοντας μέσα οσο περισσότερα κόμματα και πολιτικούς ελεγχόμενους απο τους ίδιους.
Οι νταβατζήδες πάντως έχουν μάθει απο το φιάσκο του δημοψηφίσματος και είναι πιο προσεκτικοί.
Δεν γλυτώνουν πάντως. Η εποχή τους τέλειωσε.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Σεπ 2015, 20:26

Μικρή μου φαίνεται η διαφορά πάντως μεταξύ του συριζα και του δεξιού σκυλάδικου οπου οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι εξαφανισμένοι αφήνοντας ένα δύστηχο αυτοφοράκια να περιμένει καρτερικά το μπουγιουρντι .

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 05 Σεπ 2015, 20:31

Εγώ δεν εχω καταλαβει γιατι τους έχει πιάσει κωλοπιλάλα να λενε με ποιους θα συνεργαστούν!

Εδώ εχουμε αυτοδυναμία!
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Σεπ 2015, 20:35

Ρε υπάρχει και επάγγελμα... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ο νεολογισμός
Τι είναι ο «αυτοφωράκιας», λέξη που εισήγαγε στην πολιτική αργκό ο Μεϊμαράκης
01/09/201519:1718

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλ.Τσίπρα ότι θέλει να την «κοπανήσει» και ψάχνει τον... αυτοφωράκια στον οποίο θέλει να φορτώσει την φορομπηχτική πολιτική που ο τέως πρωθυπουργός συμφώνησε στο Μνημόνιο 3 και είναι υποχρεωμένη να υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση
Ο «αυτοφωράκιας». Πολλοί άκουσαν τον χαρακτηρισμό για πρώτη φορά σήμερα, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι προκήρυξε πρόωρες εκλογές αναζητώντας «αυτοφωράκια» στον οποίο θέλει να φορτώσει την εφαρμογή των σκληρών μέτρων που περιλαμβάνονται στο τρίτο Μνημόνιο και συνομολογήθηκαν από τον τέως πρωθυπουργό και τους δανειστές.

Τι σημαίνει όμως στ' αλήθεια ο όρος «αυτοφωράκιας»; Πρόκειται για νεολογισμό. «Αυτοφωράκιας» είναι το άτομο που παρουσιάζεται ως υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου ώστε να κλειστεί προσωρινά στο αυτόφωρο, αντί του πραγματικού υπευθύνου, σε περιπτώσεις αυτόφωρης δίωξης λόγω παραβίασης των κανονισμών λειτουργίας.

Ο «αυτοφωράκιας» δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι άνθρωποι που πληρώνονται ουσιαστικά, για να δεχθούν ένα επιπλέον ποινικό βάρος και ο πραγματικός υπεύθυνος να παραμείνει καθαρός. Στο παρελθόν επρόκειτο για άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ακόμη και πρώην φυλακισμένους, που δεν φοβούνται να λερωθούν κι άλλο, αλλά το υψηλό ποσοστό ανεργίας της χώρας μας έχει αλλάξει πλέον το προφίλ τους.

Σήμερα ο «αυτοφωράκιας» είναι άνεργος, συνταξιούχος που θέλει να συμπληρώσει τη σύνταξή του, ακόμη και απότακτος αστυνομικός. Οταν οι έλεγχοι απαιτούν συλλήψεις και αυτόφωρη διαδικασία, όπως π.χ. η διατάραξη της κοινής ησυχίας, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες προσλαμβάνουν κάποιον στο μαγαζί τους, για να αναλάβει την ευθύνη. Επισήμως, ο «αυτοφωράκιας» αναφέρεται και ως «αγορανομικός υπεύθυνος».

Το μεροκάματο κυμαίνεται στα 40 με 50 ευρώ και απλώς δουλειά του «αυτοφωράκια» είναι να... κάθεται περιμένοντας τη σύλληψη.
Αν γίνει έφοδος από κάποια υπηρεσία και ρωτήσουν ποιος είναι ο υπεύθυνος στο κατάστημα είναι υποχρεωμένος να απαντήσει «εγώ» και να συλληφθεί για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Η διανυκτέρευση στα κρατητήρια είναι 100 ευρώ αν και συνήθως τα αφεντικά πληρώνουν την απελευθέρωση.

Η σταδιοδρομία τους στον χώρο είναι σχετικά βραχύβια και η αστυνομία αναγνωρίζει τους επαγγελματίες του είδους, Οι φάτσες των «αυτοφωράκηδων» στα μαγαζιά της νύχτας αλλάζουν συχνά.

http://www.protothema.gr/greece/article ... eimarakis/

Τί άλλο θα δούμε σ' αυτή την χώρα. Άκου αυτοφοράκιας. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 21:22

paralo έγραψε:Εγώ δεν εχω καταλαβει γιατι τους έχει πιάσει κωλοπιλάλα να λενε με ποιους θα συνεργαστούν!

Εδώ εχουμε αυτοδυναμία!

Yπαρχει δεν υπαρχει, πρεπει να συνεργασθει.
Το θελει και ο ιδιος αλλα οχι με το ΝΔΣΟΚ.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Σεπ 2015, 11:32

Να που την πηραν χαμπαρι σιγα σιγα και την βαζουν τωρα.
Ε ρε πλακες, παει το σχεδιο. :LoL:

http://www.newsbomb.gr/politikh/news/st ... imoskopisi
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”