Δεν θα το τραβηξω πολυ ,αλλα θα ηθελα να διξω σε μερικους πως ειναι διαμορφωμενο το κλιμα τωρα ,ετσι ωστε να μη πελαγοδρομουν με ολες τις δημοσκοπησεις.
Ειχαμε λοιπον το ναι και οχι προσφατα , παρεκτος και απο τον Γεναρη.
Τι εδειξε αυτο?
Εδειξε ενα 38% ναι και ενα 62% οχι.
Ποια κομματα ηταν με τις παντες ναι?
Μα τα γνωστα 3 , η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και ο Ποταμις.
Αντιθετα ηταν Ο συριζα, η ΧΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, και οι ΛΑΕ απο τον συριζα.
Για να δουμε λοιπον τους ναι σημερα βασει εστω αυτων που βλεπουμε.
Ο Ποταμις παιρνει μεταξυ 5% και 6%.
Ο Πασοκος το ιδιο περιπου, μεταξυ 5% και 6%.
Η ΝΔ την εχουν παει στο 27%.
Λογικα ε?
Οι ΟΧΙδδες λοιπον εχουν.
Το ΚΚΕ μεταξυ 5 % και 7% , η ΧΑ μεταξυ 6% και 8% , οι ΑΝΕΛ μεταξυ 3% και 4% , και ΛΑΕ μεταξυ 4% και 6% , καιμας δεινουν και τον συριζα περιπου το ιδιο με την ΝΔ στο 27% , εαν τους πιστεψουμε ε?
Ολοι αυτοι απο ενα συνολικο 62% περιπου.
Αρα εαν παρουμε αυτα τα προσφατα σαν βαση με το δημοψηφισμα που γνωριζουμε σαν στανταρ τι βγαινει?
Βγαινει οτι το κατωτερο του ποταμι και του πασοκου ειναι το 10% Αρα το περιπου λιμιτ προς τα πανω της ΝΔ ειναι το 28%, θελετε 29% ενταξει , θελετε 30% ενταξει.
Παμε στους οχιδες, τι βλεπουμε εκει σαν κατωτερο αριθμο ΧΑ με ΚΚΕ και ΑΝΕΛ και ΛΑΕ?
Ενα 18% , αρα το λογικο ειναι ο συριζα να παει στο 44%, ετσι?
Ας πουμε οτι ειναι παραλογο και ας παρουμε το ανωτατο οριο ολων αυτων , πιο ειναι?
25% , εαν βγαλουμε αυτο απο το 62% ποσο μενει, περιπου ενα 37% στην χειροτερη , ετσι δεν ειναι?
Αρα οσο και να φουσκωθει η ΝΔ εχει ενα λιμιτ και οσο και να ξεφουσκωθει ο συριζα εχει και αυτος ενα αντιστοιχο λιμιτι νταουν.
Φυσικα αρκετοι απο τον συριζα που φοβηθηκαν τοτε την προπαγανδα των Σκαιμεγκαδων ειχαν ψηφισει ναι , αλλα αυτοι τωρα θα επανακαμψουν, αλλα το βαζω και χωρις αυτους το αποτελεσμα αυτο βασει τωρινων στοιχειων.
Η απογοητευση εχει καταλαβει αρκετο κοσμο του συριζα ανελ αλλα στην τελικη και θα πανε οταν αρχιζουν να συσπειρωνονται στο μεγιστο παλι μερος τους, και θα σκεφθουν οτι δεν θενε παλι την σαπια παλια ταξη πραγματων.
Αυτη ειναι μια απλη λογικη μαθηματικη αναλυση, γιατι πολιτικα δεν αλλαζουν πολλα πραγματα, το μισος και ο φοβος 5 χρονια δεν εχει σβυσει ακομα.
Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
-
paralo
- Crazy poster

Re: Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
παιζει ναναι τον πρωτο αντικειμενικό σου ποστ που διαβάζω (αντιμειμενικό γιατι βάζει κατω αριθμούς).
Ο κόσμος παντως ειναι ακόμα γκρινιάρης.
Αμα ψηφίσει Συριζα και πενιχρη επιχειρηματολογία μόνο και μόνο για να "διώξει το παλιό", οκ, εχουμε ενα λαό στα early adolescence.
Αμα ψηφισει ΝΔ εχουμε ενα γερασμένο λαό.
Αμα διασπαρούν οι ψηφοι και τους αναγκάσουμε να συνεργαστούν (πραγμα που κι εγώ αυτό θέλω) θα απογυμνωθεί παντελώς το πολιτικό σκηνικό και θα ακουσουμε επιχειρηματα μικρότερου ευρους αλλά στοχευμένα σε ενα στόχο κάθε φορά! Ισως να μάθουν αυτοί οι πολίτες πώς οργανώνεις κάτι!
Ο κόσμος παντως ειναι ακόμα γκρινιάρης.
Αμα ψηφίσει Συριζα και πενιχρη επιχειρηματολογία μόνο και μόνο για να "διώξει το παλιό", οκ, εχουμε ενα λαό στα early adolescence.
Αμα ψηφισει ΝΔ εχουμε ενα γερασμένο λαό.
Αμα διασπαρούν οι ψηφοι και τους αναγκάσουμε να συνεργαστούν (πραγμα που κι εγώ αυτό θέλω) θα απογυμνωθεί παντελώς το πολιτικό σκηνικό και θα ακουσουμε επιχειρηματα μικρότερου ευρους αλλά στοχευμένα σε ενα στόχο κάθε φορά! Ισως να μάθουν αυτοί οι πολίτες πώς οργανώνεις κάτι!
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

H αντικειμενικοτητα μου παντα συντριβει την οποια υποκειμενικοτητα που ισως εχω,λογω ακριβως της ιδεολογιας μου και του τελικου μηδενισμου μου.
Οποιος δηλαδη δεν καταλαβαινει που κανω πλακα και που αναλυω σοβαρα κατι , εχει προβλημα.
Την πιο σκληρη κριτικη σε αυτο που πιστευω σαν κομματικη κατευθυνση ακομα, την εχω κανει χωρις ελεος και χωρις να αλλαξω ιδεολογικα ουτε ενα χιλιοστο.
Αυτο που ειμαι ημουν.
Αναρχοκομουνιστης - Μηδενιστης.
Οποιος δηλαδη δεν καταλαβαινει που κανω πλακα και που αναλυω σοβαρα κατι , εχει προβλημα.
Την πιο σκληρη κριτικη σε αυτο που πιστευω σαν κομματικη κατευθυνση ακομα, την εχω κανει χωρις ελεος και χωρις να αλλαξω ιδεολογικα ουτε ενα χιλιοστο.
Αυτο που ειμαι ημουν.
Αναρχοκομουνιστης - Μηδενιστης.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

σιγά, θα σκίσεις το καλσόν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
paralo
- Crazy poster

Για πες κι εσυ ρε Ρεκλαμα? Κανε μια μαθηματική πρόβλεψη... Εδώ ο Εξωμοτης δινει 46 τοις εκατο στο Συριζα.
Για πες κι εσυ κάτι επι του αριθμού το ζητημα, βασει του δημοψηφίσματος...
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Μπα δεν δινω τοσο.
Εχω γραψει αλλου ποσο δινω....απο 35% μεχρι 39%.
Εχω γραψει αλλου ποσο δινω....απο 35% μεχρι 39%.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

κρατήστε κι αυτό το ποστ του ρόκου. 

0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Ολα , ακομα και αυτο του ναι και οχι, το ξεχασες ε? 

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

paralo έγραψε:Για πες κι εσυ ρε Ρεκλαμα? Κανε μια μαθηματική πρόβλεψη... Εδώ ο Εξωμοτης δινει 46 τοις εκατο στο Συριζα.
με βάση το 62% του όχι του δημοψηφίσματος ο σύριζας πρέπει να πάρει ποσοστά βουλευτικών κκε εσ του 1981.
το γιατί κατανοητό από όλους, εξαιρουμένων αζουρέηδων και ρόκων.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader