Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Αύγ 2015, 20:10

Ένας οικογενειακός μας γνωστός ο οποιός έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες μας έκανε μιά πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση τεκμηριωμένα η οποία στο τέλος κατέληγε στο πιό κάτω συμπέρασμα.
Κανένα κόμμα δεν θέλει να κυβερνήσει.
Όλοι θέλουν απλά να συντηρηθούν σαν κόμματα ,μάλιστα πιό πολύ τους ενδιαφέρει η αντιπολίτευση έστω και στην τρίτη θέση.

Δεν υπάρχει κόμμα που θέλει να έχει την πρωτιά.

Όσο χαρούμενος θα είναι ο Λεβέντης αν μπεί στην βουλή άλλη τόση χαρά θα έχει η νδ αν ανεβάσει 3 μονάδες τα ποσοστά της.

Όποιο κόμμα βγεί πρώτο το βράδυ θα κλάψει.

Είμαστε πολύ κοντά στο απόλυτο χάος.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση.

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Αύγ 2015, 20:13

Γιατί να κλάψει; αυτοί καλά περνάνε.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 30 Αύγ 2015, 20:17

Metranion έγραψε:Γιατί να κλάψει; αυτοί καλά περνάνε.

Προβλέπει ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες πάρα πολύ δύσκολες και θα γίνουν διάφορα.
Το κόμμα που θα είναι στην εξουσία θα είναι αυτό που θα μείνει στην ιστορία ώς το κόμμα που είχε απένταντι του τον κόσμο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 30 Αύγ 2015, 21:42

Μεγάλη πρωτιά του συριζα και προσωπική νίκη του Τσίπρα και μετά συγκυβέρνηση με τον πάνο καμένο και υπόγειες συνεργασίες με τον αποστάτη Λαφαζάνη και τους υπόλοιπους γιατί ο ηγέτης είναι μεγαλόψυχος και δεν κρατάει κακίες σε όσους δείλιασαν ή προδωσαν.
Είπαμε όμως καλός καλός αλλά μη του κολλάνε και πολύ γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Αυτή η μεγάλη καλωσύνη θα τον φάει όμως...
Για πολιτειακά ζητήματα δεν το βλέπω για πολλούς και διάφορους λόγους...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Σεπ 2015, 00:05

Καραμανλής: Κανείς δεν θέλει να κυβερνήσει

«Έτσι, όπως κινούνται όλοι, δείχνουν ότι κανένας δεν θέλει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο»

http://www.newsit.gr/politikh/Karamanli ... sei/427340
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 02 Σεπ 2015, 00:18

αφου το λεει ο αεργος μπουλης ετσι ειναι :s_rofl
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Σεπ 2015, 00:21

AZUREUS έγραψε:Μεγάλη πρωτιά του συριζα και προσωπική νίκη του Τσίπρα και μετά συγκυβέρνηση με τον πάνο καμένο και υπόγειες συνεργασίες με τον αποστάτη Λαφαζάνη και τους υπόλοιπους γιατί ο ηγέτης είναι μεγαλόψυχος και δεν κρατάει κακίες σε όσους δείλιασαν ή προδωσαν.
Είπαμε όμως καλός καλός αλλά μη του κολλάνε και πολύ γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Αυτή η μεγάλη καλωσύνη θα τον φάει όμως...
Για πολιτειακά ζητήματα δεν το βλέπω για πολλούς και διάφορους λόγους...

Γραφτα ρε συντροφε.
Σταυρο κουβαλα ο Ηγετης, ποινην εκτιει, θα τους σωσει με το ζορι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Σεπ 2015, 09:03

Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι μας αρέσει να βαυκαλιζόμαστε μην βλέποντας τη τύφλα μας.

Το ποτάμι λέει ότι έχει στόχο να είναι τρίτο κόμμα στην βουλή.(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)
Το Πασοκ λέει ότι θα είναι δυνατό μέσα στην βουλή για να διαδραματίσει τον ιστορικό ρόλο
που του αρμόζει..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Η Χρυσή αυγή έχει στόχο να είναι δεύτερο κόμμα..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Οι Ανελ λένε ότι θα είναι μέσα στην βουλή..(άρα δεν έχουν στόχο να γίνουν κυβέρνηση)

Ο Λεβέντης λέει ότι θα πιάσει το ποσσοστό για να είναι μέσα στην βουλή..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Το ΚΚΕ λέει ότι τελειώνουν οι ψευδαισθήσεις των ψευτοδιλημμάτων και ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στα καπιταλιστικό τσουνάμι που έρχεται..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Ο Λαφαζάνης λέει ότι θα πάρει 10% ανεξάρτητα τι λένε οι δημοσκοπήσεις..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Η Νδ καλεί σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Το συριζα παραιτήθηκε και λέει ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία δεν θέλει να κυβερνήσει..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Ποιος από τους πιο πάνω θέλει να κυβερνήσει;

Κανείς.

Στην πραγματικότητα όλοι τους θέλουν ένα μάγο , να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις , τις περικόπές και όλα τα κακά των μνημονίων ενώ αυτοί θα τον αντιπολιτεύονται και θα κρατούν τα ποσοστά τους.

Όταν όλα θα υλοποιηθούν μετά από καμιά δεκαριά χρόνια θα παλέψουν να γίνουν εξουσία.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Να κάνω και μία πρόβλεψη σαν Μάντης που είμαι.

Στο τέλος θα βρούνε κάποιον τεχνοκράτη θα τον βάλουν πρωθυπουργό για να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ένα Στουρνάρα π.χ

Ότι και να ψηφίσουμε στο τέλος θα κυβερνήσει αυτός που θέλει η Ε.Ε.

Σκατά.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 02 Σεπ 2015, 10:03

Μάντης έγραψε:
Το συριζα παραιτήθηκε και λέει ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία δεν θέλει να κυβερνήσει..(άρα δεν έχει στόχο να γίνει κυβέρνηση)

Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.
O Tσίπρας θέλει και μπορεί να κυβερνησει αλλά θέλει να κυβερνησει χωρίς εκβιασμους εκ των έσω, πισώπλατα χτυπήματα, και χτίσιμο πολιτικής καριέρας εις βάρος του απο τους άλλος συντροφους του.
Μετά την διαπραγμάτευση και την όποια συμφωνία κατάφερε με τους ευρωπαίους καθαρίζει λίγο το κόμμα του απο τους δειλούς, τα βαρύδια και τα βαρεμένα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ωστε να φτιάξει μια κυβέρνηση οσο το δυνατόν καλύτερης διαχείρισης της καταστροφής που άφησαν πισω τους οι διεφθαρμένοι πασοκοδεξιοί και τα δεκανίκια τους.
Απο τα άλλα κόμματα ποιος περιμενεις να βγει μπροστά? Δεν έχουν το θάρρος και το τσαγανό που χρειάζεται για κάτι τέτοιο. Αν τους φέρεις μπροστά στα πραγματικά διλλήματα θα την κανουν με πλάγια πηδηματάκια οπως ο λαφαζάνης και καποιοι άλλοι που νομιζαν οτι η σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα είναι ο κόσμος του περασμενου αιώνα που κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους και στις μουχλιασμένες ιδέες τους...
Πιστεύω οτι κανένας δεν έχει μια σοβαρή πρόταση πέρα απο το να γίνουμε με την σειρά μας οι προσεχώς βουλγάρες των άλλων ευρωπαίων.
Το χουντοδεξιό σκυλάδικο έβαλε έναν αυτοφωράκια για να λουστεί την ήττα τους και τα χρέη του κόμματος τους οταν θα έρθει το συριζαίικο ΣΔΟΕ για έλεγχο ενώ οι υπόλοιποι συνεταίροι της επιχείρησης θα ακονίζουν μαχαίρια και θα γεμίζουν πιστόλια για διεκδίκηση της αρχηγίας απο χουντοδεξιούς βρυκόλακες ενώ κάποιοι θα αποχωρήσουν καταλήγοντας αλκοολικοί και άστεγοι στους δρόμους ακολουθόντας του πασόκους στην πολιτική τους ξευτίλα. Μια φώφη θα μαθ θώθει?
Τσίπρα λοιπον που είναι και ωραίο παιδί και αριστερός μαζί. Τι άλλο να θέλουμε στη ζωή εμείς οι πολιτικές παλιογκόμενες?

Αλήθεια που εξαφανίστηκε ο σατανικός εγκέφαλος?
Και γιατί έχω την εντύπωση οτι ξέρω γιατί εξαφανίστηκε ή μάλλον τον εξαφάνησαν πάλι?
Ρε σεις σοβαρευτήτε όλοι σας γμτ.....Σα δεκαπεντάχρονα κάνετε ώρες ώρες...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Σεπ 2015, 10:51

AZUREUS έγραψε:
Μάντης έγραψε:

Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.
O Tσίπρας θέλει και μπορεί να κυβερνησει αλλά θέλει να κυβερνησει χωρίς εκβιασμους εκ των έσω, πισώπλατα χτυπήματα, και χτίσιμο πολιτικής καριέρας εις βάρος του απο τους άλλος συντροφους του.
Μετά την διαπραγμάτευση και την όποια συμφωνία κατάφερε με τους ευρωπαίους καθαρίζει λίγο το κόμμα του απο τους δειλούς, τα βαρύδια και τα βαρεμένα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ωστε να φτιάξει μια κυβέρνηση οσο το δυνατόν καλύτερης διαχείρισης της καταστροφής που άφησαν πισω τους οι διεφθαρμένοι πασοκοδεξιοί και τα δεκανίκια τους.
Απο τα άλλα κόμματα ποιος περιμενεις να βγει μπροστά? Δεν έχουν το θάρρος και το τσαγανό που χρειάζεται για κάτι τέτοιο. Αν τους φέρεις μπροστά στα πραγματικά διλλήματα θα την κανουν με πλάγια πηδηματάκια οπως ο λαφαζάνης και καποιοι άλλοι που νομιζαν οτι η σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα είναι ο κόσμος του περασμενου αιώνα που κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους και στις μουχλιασμένες ιδέες τους...
Πιστεύω οτι κανένας δεν έχει μια σοβαρή πρόταση πέρα απο το να γίνουμε με την σειρά μας οι προσεχώς βουλγάρες των άλλων ευρωπαίων.
Το χουντοδεξιό σκυλάδικο έβαλε έναν αυτοφωράκια για να λουστεί την ήττα τους και τα χρέη του κόμματος τους οταν θα έρθει το συριζαίικο ΣΔΟΕ για έλεγχο ενώ οι υπόλοιποι συνεταίροι της επιχείρησης θα ακονίζουν μαχαίρια και θα γεμίζουν πιστόλια για διεκδίκηση της αρχηγίας απο χουντοδεξιούς βρυκόλακες ενώ κάποιοι θα αποχωρήσουν καταλήγοντας αλκοολικοί και άστεγοι στους δρόμους ακολουθόντας του πασόκους στην πολιτική τους ξευτίλα. Μια φώφη θα μαθ θώθει?
Τσίπρα λοιπον που είναι και ωραίο παιδί και αριστερός μαζί. Τι άλλο να θέλουμε στη ζωή εμείς οι πολιτικές παλιογκόμενες?

Αλήθεια που εξαφανίστηκε ο σατανικός εγκέφαλος?
Και γιατί έχω την εντύπωση οτι ξέρω γιατί εξαφανίστηκε ή μάλλον τον εξαφάνησαν πάλι?
Ρε σεις σοβαρευτήτε όλοι σας γμτ.....Σα δεκαπεντάχρονα κάνετε ώρες ώρες...

Δεν διαφωνώ και μακάρι να είναι έτσι τα πράματα , αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο Τσίπρας μόλις βγήκε στην Εθνική οδό και τον χτύπησαν οι νταλίκες χέστηκε πάνω του και αποφάσισε να κυκλοφορεί με ποδήλατο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”