Πρωτη δημοσκοπηση απο Prorata

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Πρωτη δημοσκοπηση απο Prorata

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Αύγ 2015, 12:12

Μια προσπαθεια πρωτης φυσιολογικης δημσκοπησης ας πουμε κανει η προρατα αφου δεινει, και αυτο ειναι σιγουρα πιστευτο, ενα τεραστιο ποσο αναποφασιστων που φτανει κοντα στο 26% περιπου.
Κατα τα αλλα εχει , οπως ειναι φυσικο, τον συριζα στο 23% και την ΝΔ στο 19,5% με την ΧΑ τριτη στο 6,5% και τα αλλα περιπου στο φυσιολογικο
τους ποσοστο.

http://www.koutipandoras.gr/article/149 ... pofasistoi

Σε δημοτικοτητα δεν παιζεται ο ηγετης βεβαια.

Ριξτε μια ματια και μετα ριχτε τα χοντρα, οως παντα σαν σωστοι και ψυχροι αναλυταδες που ειστε.
Εγω σας εχω εμπιστοσυνη οσο και να μου τα χωνετε.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πρωτη δημοσκοπηση απο Prorata

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Αύγ 2015, 12:28

exomotis έγραψε:Μια προσπαθεια πρωτης φυσιολογικης δημσκοπησης ας πουμε κανει η προρατα αφου δεινει, και αυτο ειναι σιγουρα πιστευτο, ενα τεραστιο ποσο αναποφασιστων που φτανει κοντα στο 26% περιπου.
Κατα τα αλλα εχει , οπως ειναι φυσικο, τον συριζα στο 23% και την ΝΔ στο 19,5% με την ΧΑ τριτη στο 6,5% και τα αλλα περιπου στο φυσιολογικο
τους ποσοστο.

http://www.koutipandoras.gr/article/149 ... pofasistoi

Σε δημοτικοτητα δεν παιζεται ο ηγετης βεβαια.

Ριξτε μια ματια και μετα ριχτε τα χοντρα, οως παντα σαν σωστοι και ψυχροι αναλυταδες που ειστε.
Εγω σας εχω εμπιστοσυνη οσο και να μου τα χωνετε
.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Τερμα. Εχεις φανατικό ακροατηριο! (αρκει να μη βριζεις χυδαια..)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Αύγ 2015, 12:29

Μια χαρά. Τρίτο κόμμα.
:D
Προσωπικά πιστεύω οτι τα ποσοστά της ΧΑ θα είναι υψηλότερα, με την διάλυση των ΑΝΕΛ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Αύγ 2015, 12:33

Δεν βριζω ποτε χυδαια ,αλλα απλα, σκληρα.
Δεν ειμαι καν υβριστης νομιζω, των θειων.

Τεσπα επειδη εκανα μια προβλεψη πρωτου αρχιζουν τα οργανα με τις μετρησεις , επαναλαμβανω οτι το τελικο αποτελεσμα θα ειναι πανω κατω σε αυτο που εδωσα εδω.

http://free.bbfοrum.co/topic2588-80.html

Το ευρος θα ειναι περιπου αυτο , αν οχι το ακριβες της υποθεσης.

Για την ΧΑ χελωνο εδωσα ευρος.
Μπορει να ειναι στο μεγαλο του αριθμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
navajo
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό navajo » 28 Αύγ 2015, 12:45

Πως γίνεται να βρίζεις και να μην ειναι χυδαίο; :sgrat:
0 .
Αισθητική και αυτοσεβασμός

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Αύγ 2015, 12:47

Ρε συ εξωμ, ειπες οτι ΓΑΠ+ΦΩΦΗ=LFE και αυτό τελικά δεν έγινε. Αρα, πάει.

Η ΧΑ ψηφίζεται απο ηπειρωτική Ελλάδα. Τα νησιά (που βουλιαζουν για το μεταναστευτικό) ψηφισαν Συριζα. Ε, δλδ απο Συριζα---> ΧΑ? Χλωμό μου φαίνεται...αλλά δεν τα παω καλα με τετοιες μακροπροθεσμες προβλεψεις.

Ειμαι παντως σιγουρη οτι ο κόσμος γκρινιάζει και μαλιστα πολύ. Η ΧΑ στα παππούδια του κέντρου (αθηνα) καποτε επιανε τόπο, τώρα δεν ειμαι σίγουρη. Πιο πολύ για φούσκα μου κάνει φετος η χα , ενα τηλεοπτικό προϊον παρά ενα πραγματικό . Το ματαναστευτικό τώρα, παιζει να ενοχλει τον κόσμο. Αλλά τον μιχαλόλια που μιλά και φτυνει και τον Κασιδιάτη που εμαθε ελληνικά μεσω ιντερνετ, νταξ. Ωραια, τους πετανε στη θαλασσα τους μεταναστες. Μετα; Τι θα φάει ο κόσμος; Νομιζω οτι ξεσπανε με τα χρυσαυγουλα αλλά το αγγουρι που προωθούν οι άλλοι φαντάζει μεγαλύτερο αμα δεν υλοποιηθεί απο το να "κλεισεις τα συνορα" που ειναι το μοναδικό που κανει προμο η ΧΑ.

Εν τω εταξυ , ολο το ιντερνετ ΧΑ εχει γίνει. Δλδ όλα τα χρυσαυγουλα αεργα ειναι;
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Αύγ 2015, 12:56

navajo έγραψε:Πως γίνεται να βρίζεις και να μην ειναι χυδαίο; :sgrat:

Αν σε αποκαλεσω χαιδευτικα, ελα ρε παπαρα Ιντιος , τι γραφεις τωρα?

Ε ειναι χυδαιο αυτο?
Φιλικο <<βρισιμο>> σε ενα συντροφο λαλλημενο οπως και ολοι μας, μπορει, κατι αλλο οχι.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Αύγ 2015, 13:03

paralo έγραψε:Ρε συ εξωμ, ειπες οτι ΓΑΠ+ΦΩΦΗ=LFE και αυτό τελικά δεν έγινε. Αρα, πάει.

Η ΧΑ ψηφίζεται απο ηπειρωτική Ελλάδα. Τα νησιά (που βουλιαζουν για το μεταναστευτικό) ψηφισαν Συριζα. Ε, δλδ απο Συριζα---> ΧΑ? Χλωμό μου φαίνεται...αλλά δεν τα παω καλα με τετοιες μακροπροθεσμες προβλεψεις.

Ειμαι παντως σιγουρη οτι ο κόσμος γκρινιάζει και μαλιστα πολύ. Η ΧΑ στα παππούδια του κέντρου (αθηνα) καποτε επιανε τόπο, τώρα δεν ειμαι σίγουρη. Πιο πολύ για φούσκα μου κάνει φετος η χα , ενα τηλεοπτικό προϊον παρά ενα πραγματικό . Το ματαναστευτικό τώρα, παιζει να ενοχλει τον κόσμο. Αλλά τον μιχαλόλια που μιλά και φτυνει και τον Κασιδιάτη που εμαθε ελληνικά μεσω ιντερνετ, νταξ. Ωραια, τους πετανε στη θαλασσα τους μεταναστες. Μετα; Τι θα φάει ο κόσμος; Νομιζω οτι ξεσπανε με τα χρυσαυγουλα αλλά το αγγουρι που προωθούν οι άλλοι φαντάζει μεγαλύτερο αμα δεν υλοποιηθεί απο το να "κλεισεις τα συνορα" που ειναι το μοναδικό που κανει προμο η ΧΑ.

Εν τω εταξυ , ολο το ιντερνετ ΧΑ εχει γίνει. Δλδ όλα τα χρυσαυγουλα αεργα ειναι;

Ε και που παει τι αλλαζει τωρα?
Ισα ισα η ΝΔ απ εκει οτι πηρε πηρε και τωρα θα της φυγουν οπως και να εχει , αφου γνωριζουν οτι πρωτη δεν μπορει να βγει με τιποτα.
Ξαναεγραψα , οτι αθροιστικα τα κομματα με τους ΑΝΕΛ μαζι που ειναι απο δεξια βγαζουν ενα ποσοστο που την σακατευει.
Μονο εαν δεν υπηρχε ας πουμε η ΧΑ και ακομα και ο Καρατζαφερης και τωρα ο Λεβεντης και ο Τζημερος και οι ΑΝΕΛ μονο τοτε και με πεσμενο αρκετα το ποσοστο του συριζα ισως ειχε ελπιδα.
Αλλα δεν ειναι ετσι, και για αυτο η ΝΔ γιοκ, δεν μπορει.

Η διασπαση της παλαι ποτε δεξιας σε μνη και αντιμνη ειναι καθοριστικη αφου συγκρατησε ενα ποσοστο που νομιζει οτι ειναι καλο, ενω ειναι το χειροτερο δυνατο.
Η διασπαση του πασοκ το τερματησε οριστικα με τον χρονο γιατι ο ψηφοφορος που παντα ηταν ο περισσοτερος βρηκε αποκουμπι αφου σιχαθηκε το πασοκ.
Αυτη η διαφορα δεν μπορει να καλυφθει.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 28 Αύγ 2015, 13:17

navajo έγραψε:Πως γίνεται να βρίζεις και να μην ειναι χυδαίο; :sgrat:

0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 28 Αύγ 2015, 13:25

πάλι τους ξεκινάνε σχεδόν ισόπαλους οι φυλάδες και πάλι μέχρι τις τελευταίες μέρες θα θα τους έχουν ισόπαλους.

Οι κάλπες όμως θα δώσουν 40-45% υπέρ του συριζα. :haka: :haka: :haka:

Αν δεν συμβεί κάτι πολύ δραματικό βέβαια οπως να πέσει μετεωρίτης στην Γη και να εξαφανίσει τα θηλαστικά, να ενεργοποιηθουν υπερηφαίστεια, ή να σταματήσει ο μπουμπουκος να είναι φασίστας και βλάκας... Καλά αυτό το τελευταίο είναι λίγο υπερβολικό...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”