Προβοκατόρικη ερώτηση Ελαιώνας Αμυγδαλέζα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Προβοκατόρικη ερώτηση Ελαιώνας Αμυγδαλέζα

Δημοσίευσηαπό Diego » 20 Αύγ 2015, 11:44

Για να ρωτήσω ρε παιδιά, τα κοντέινερ στην Αμυγδαλέζα ήταν αποθήκες ψυχών αλλά τα κοντέινερ στον Ελαιώνα, είναι χώρος φιλοξενίας;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Προβοκατόρικη ερώτηση Ελαιώνας Αμυγδαλέζα

Δημοσίευσηαπό paralo » 20 Αύγ 2015, 11:55

info for further quirky answers:

Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ Δ-Ε-Ν ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.
Δια στοματος Νικόλαου Βου(ρ)τση (μπερδευομαι με τους βουρτση, βουτση . Αναφερομαι στο χοντρο μουστακαλη της κυβερνησης)
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 20 Αύγ 2015, 11:57

Βλεπεις στρατοπεδο συγκεντρωσης?
Για δειξε τα ηλεκτροφορα?

Ιδιες συνθηκες υπηρξαν?
Γνωριζετε τι ελεγε η Ευρωπαικη επιτροπη για τις συνθηκες στην Ελλαδα επι ΝΔΣΟΚΩΝ?

Σας αρεσαν ε?
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 20 Αύγ 2015, 12:05

Οχι φυσικα, και δενμας αρεσαν. Απλώς ΔΕΝ καταλαβάινω γιατι δεν διαφημιζεται οτι η Αμυγδαλεζα Υπάρχει .

(υποψην, 2 σκηνές μου εχουν πάει στο Πεδιον του Αρεως)
Απλώς δεν καταλαβα ποτέ γιατι τόσος χαμός να κλεισει η Αμυγδαλεζα προεκλογικά. Χαρτιά ήθελαν κι αυτοί οι ανθρωποι, χαρτιά θελουν κι όσοι ερχονται. Οι προσφυγες που παρανομούν δεν εχω καταλαβει τι τους κάνουν...τους απελαυνουν ή τους βαζουν στην Αμυγδαλεζα; Εκει εχω μπερδευτεί.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 20 Αύγ 2015, 12:12

στον ελαιώνα είναι ανοιχτά κέντρα. Μπορούν να βγουν και να μπουν ελεύθερα δείχνοντας μόνο τα χαρτιά τους. Σαφώς και είναι καλύτερες οι συνθήκες απο την Αμυγδαλέζα οπου κλείνονταν και ξεχνιούνταν εκεί μέσα. Μέχρι να φτάσουμε στην ελευθερη μετακίνηση των ανθρώπων για ειρηνικούς σκοπους έχουμε δρόμο αλλα προς το παρόν είναι το καλύτερο που μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή. Ας μη ξεχνάμε οτι απο φέτος άρχισε κατά πολύ μεγαλύτερο κύμα μετανάστευσης και προσφυγιάς.
Στο κάτω κάτω αυτοί που το δημιουργησαν και ευθύνοντια ας το λουστούν. Δεν είναι καλες οι άλλες χώρες και οι κατοικοί τους μόνο οταν πηγαίνουμε εκεί ως αποικιοκράτες ή βιομηχανικοί τουρίστες.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 20 Αύγ 2015, 12:28

paralo έγραψε:Οχι φυσικα, και δενμας αρεσαν. Απλώς ΔΕΝ καταλαβάινω γιατι δεν διαφημιζεται οτι η Αμυγδαλεζα Υπάρχει .

Απλώς δεν καταλαβα ποτέ γιατι τόσος χαμός να κλεισει η Αμυγδαλεζα προεκλογικά. Χαρτιά ήθελαν κι αυτοί οι ανθρωποι, χαρτιά θελουν κι όσοι ερχονται. Οι προσφυγες που παρανομούν δεν εχω καταλαβει τι τους κάνουν...τους απελαυνουν ή τους βαζουν στην Αμυγδαλεζα; Εκει εχω μπερδευτεί.

Το ειπαμε, η Αμυγδαλεζα εμοιαζε Νταχαου.
Το σωστο θα μπορουσε να ειναι, να φυγουν τα καγκελα-συρματα, και να υπαρξουν ανθρωπινες συνθηκες οπως στον ελαιωνα.
Εαν αυτο εννοεις μαζι σου.

Η ουσια ειναι να μην την γλυτωσουν οι βορεινοι με αμυχες οικονομικες.
Να τα δωσουν χοντρα για οτι συμβαινει στον νοτο.
Αυτο θα το καταλαβουν πολυ καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 20 Αύγ 2015, 13:42

exomotis έγραψε:
paralo έγραψε:Οχι φυσικα, και δενμας αρεσαν. Απλώς ΔΕΝ καταλαβάινω γιατι δεν διαφημιζεται οτι η Αμυγδαλεζα Υπάρχει .

Το ειπαμε, η Αμυγδαλεζα εμοιαζε Νταχαου.
Το σωστο θα μπορουσε να ειναι, να φυγουν τα καγκελα-συρματα, και να υπαρξουν ανθρωπινες συνθηκες οπως στον ελαιωνα.
Εαν αυτο εννοεις μαζι σου.

Η ουσια ειναι να μην την γλυτωσουν οι βορεινοι με αμυχες οικονομικες.
Να τα δωσουν χοντρα για οτι συμβαινει στον νοτο.
Αυτο θα το καταλαβουν πολυ καλα.

εχεις εδώ και κατι ημερες που προκαλείς να γινει νορμαλ διαλογος και προσπαθώ να το αποφυγω....αλλα θα υποκυψω:

Οτι η Αμυγδαλεζα ηταν κατω των ΕΕπροσδοκιών το συμφωνουμε.
Οτι επρεπε να ειπωθεί οτι "κλεινει" δεν αντιλαμβάνομαι. Επρεπε να κοροϊδευτεί ο κόσμος οτι ξελευτερώνονται οι προσφυγες που δεν μπορουν να βγαλουν χαρτιά και κυκλοφορουν ελευθεροι να περασουν τα συνορα παρανομα?

Τωρα δλδ που η Αμυγδαλεζα ξανα εχει κοσμο μεσα ειναι βελτιωμενες οι συνθηκες; Η το κανουμε γαργάρα;

Καλά, για την πρακτική οτι αφηνουμε τους μεταναστες να ανεβαινουν προς τα βόρεια για να μην τη γλιτώσουν οι Ουγκανοι οι Βόριοι ειναι Ελληνική πατέντα αυτο το λογικό άλμα: εντασσεται στο αγωνιστικό αίσθημα των Νοτιων ελληνων (και Ιταλών) που προχωρανε με 3 βηματα καθυστερηση.
Αυτά τα 3 βηματα είναι: α) καταγραφη (που γινεται απο την φροντεξ) ενώ οι ελληνικές αρχες δεν ενηερωνονται ποσοι μπαινοβγαίνουν (η Τασία ειπε οτι ΔΕΝ ξέρει πώς και ποτε φευγουν απο τη χώρα) β) τυπικη καταχώρηση ειτε με καποιο διαβατηριο ειτε με καποιο εστω αριθμό (έτσι, για να στιγματίζουμε και τους εγκληματίες που απλώς κυκλοφορουν στη χώρα) γ) πολιτική λύση ( Ευτυχώς που ο επιτροπος Αβράμοφ ειναι Ελληνας! )

Ναι, τώρα οι Ουγκανοι θα μάθουν .
http://www.tribune.gr/world/news/articl ... mania.html

Αλλά όπως είπες, "αμα δεν σταξουν το χρήμα...η κρατική μηχανή δεν λαδώνεται". Συριζαϊκή Πρωτοπορία.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Αύγ 2015, 14:03

Καλά, για την πρακτική οτι αφηνουμε τους μεταναστες να ανεβαινουν προς τα βόρεια για να μην τη γλιτώσουν οι Ουγκανοι οι Βόριοι ειναι Ελληνική πατέντα αυτο το λογικό άλμα: εντασσεται στο αγωνιστικό αίσθημα των Νοτιων ελληνων (και Ιταλών) που προχωρανε με 3 βηματα καθυστερηση.

A, τώρα είναι και οι Ιταλοί "καθυστερημένοι". Μάλιστα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”