Η μαύρη (δηλ. αδήλωτη εργασία) εργασία των ξένων μεταναστών , δηλ. το 4,2% του πληθυσμου παράγει σχεδόν 24% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος.
ВладимирВладимирович έγραψε:Με λιγα λογια, οι μεταναστες ειναι τρεις φορες πιο παραγωγικοι απο τους γηγενεις.
Δεν είμαι ξερόλας και δεν τα κατέχω τα οικονομικά θέματα για αυτό ερωτώ: από που προκύπτει αυτό το 24% του Α.Ε.Π.;
- Από τη μαύρη εργασία των ξένων μεταναστών;
- Γενικά τη μαύρη εργασία (είτε γηγενών, είτε ξένων μεταναστών);
- Το είδος της μαύρης εργασίας;
- Μήπως τα στοιχεία είναι Γ.Τ.Π.;
- Μήπως ο ισχυρισμός που απορέει από τα στοιχεία είναι Γ.Τ.Π.;
- Μήπως χεστήκαμε για το Α.Ε.Π.;
- Κάτι άλλο που αγνοώ;
Τί θα γίνει αν διώξουμε τους εισβολείς (παρεπιπτώντως η πηγή αναφέρεται σε ξένους μετανάστες γενικά και όχι λαθροσαβούρα);
- Θα μειωθεί το Α.Ε.Π.;
- Δεν θα μειωθεί γιατί ή τα στοιχεία είναι ΓΤΠ ή ο ισχυρισμός είναι ΓΤΠ;ВладимирВладимирович έγραψε:Διωχνεις τους εισβολεις - τρως στη μαπα μια ωραια μειωση του αεπ. Γκεγκε
- Δεν θα μειωθεί γιατί οι θέσεις εργασίας (μαύρης εργασίας) θα καλυφθούν από τριπλάσιους γηγενείς;
- Κάτι άλλο;
Εξηγήστε μου γιατί καταρρέει όλη η ιδεολογία μου αν ισχύουν που αναφέρει το ВладимирВладимирович!
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο ξένος μετανάστης που εργάζεται μαύρα σε βίλλα υπουργού ή σε μεγαλοεργολάβους κ.ο.κ. είναι τρεις φορες πιο παραγωγικος απο κάποιον γηγενή εργατοϋπάλληλο κ.λπ.
Θα αγοράσω ροζ ζαρτιέρες και μ' αυτές θα ενταχθώ στο ΑΝΤΑΡCIA ή θα πάω να μονάσω στο Αγιο Όρος. Δεν αντέχω άλλη αλήθεια...