Καθημερινά διαβάζω ότι οι Έλληνες αδειάσαν τα Σουπερμάρκετ.CRASH/Πρωτο θέμα /ΣΚΑΙ/ΜΕΓΑ κ.λ.π
Γενικά δεν μου αρέσει να ψωνίζω πολλά πράγματα , έτσι λόγω μικρού παιδιού ανα δυό μέρες πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και συμπληρώνω τα απαραίτητα.
Η κίνηση είναι πεσμένη λόγω καλοκαιριού και τα ράφια γεμάτα .
Εν τω μεταξύ και στα ατμ πλέον η κίνηση είναι υποτονική πλέον αλλά συνεχίζουν να λένε ότι οι ουρές είναι χιλιόμετρα.
Σήμερα εξυπηρετήθηκα σε 6 λεπτά.
Πήγα στις 9 το πρωί και βρήκα ουρά τριών ατόμων.
Το άδειασμα των Σουπερμαρκετ.
-
Μάντης
- Basic poster

Το άδειασμα των Σουπερμαρκετ.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Το άδειασμα των Σουπερμαρκετ.
Ρε εδώ η Ογλατρέμη, έλεγε οτι ξεπερνά το 55% το ΝΑΙ, εκεί κολλάμε?
Καραγκιόζηδες και ψευταράδες.
Καραγκιόζηδες και ψευταράδες.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Μάντης
- Basic poster

Ήδη είχαν κυκλοφορήσει οι γνωστοί άγνωστοι δημοσιογράφοι ότι η Ελληνική κυβέρνηση είχε πάει στην σύνοδο χωρίς προτάσεις τις είχε ξεχάσει ο νέος υπουργός...
http://www.crashonline.gr/%ce%b1%cf%80% ... %b5%cf%83/
Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ευτυχώς τους διαψεύδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία...
Είναι πολλοί οι προδότες ...και μεγάλη η παραπληροφόρηση .
http://www.crashonline.gr/%ce%b1%cf%80% ... %b5%cf%83/
Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ευτυχώς τους διαψεύδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία...
Είναι πολλοί οι προδότες ...και μεγάλη η παραπληροφόρηση .
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Kauldron
- Supreme poster

Κάποια στιγμή πρέπει ν' ασχοληθεί ο εισαγγελέας.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
Μάντης
- Basic poster

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:μαντη με ρεγουλα ρε
Έχεις πάει εσύ σε σουπερμάρκετ και είδες άδεια ράφια ;
Η είδες σήμερα ουρές στα ΑΤΜ;
Έλεος πλέον εδώ ζούμε και εμείς .
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Εθνικοσοσιαλιστης υπαρχει αν και διεστραμενα θεωρητικα γιατι το ενα αποκλειει το αλλο, αλλα στο παρελθον προσπαθησε και θεωρητικα με Μαλατεστες και Εζρα Παουντ και λοιπους αξιολογους λαλημενους.
Εθνικοφιλελες δεν εχει νοημα γιατι δεν μπορουν και τα δυο παρα μονο σαν κωμικη σειρα.
Με λιγα λογια
Εθνικος οτιδηποτε, σαν αντιπαλος μονο μπορει να υπαρξει του ολοκληρωτικου υστερου καπιταλισμου.
Το οτι χρησιμοποιουσε καποτε τον εθνικισμο ο καπιταλισμος, τον εκανε να στηριξει στην αρχη και τα εξαμβλωματα του που κατεγραψα.
Προς το παρον λοιπον μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει αλλα μπορουν και να γελανε οι συμφορουμιτες ελευθερα σαν να ακουνε επισης τον ορο, Βασιλοκουμουνιστης η και χριστιανοκομμουνιστης σαν την Λιανα μας ας πουμε.
Εθνικοφιλελες δεν εχει νοημα γιατι δεν μπορουν και τα δυο παρα μονο σαν κωμικη σειρα.
Με λιγα λογια
Εθνικος οτιδηποτε, σαν αντιπαλος μονο μπορει να υπαρξει του ολοκληρωτικου υστερου καπιταλισμου.
Το οτι χρησιμοποιουσε καποτε τον εθνικισμο ο καπιταλισμος, τον εκανε να στηριξει στην αρχη και τα εξαμβλωματα του που κατεγραψα.
Προς το παρον λοιπον μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει αλλα μπορουν και να γελανε οι συμφορουμιτες ελευθερα σαν να ακουνε επισης τον ορο, Βασιλοκουμουνιστης η και χριστιανοκομμουνιστης σαν την Λιανα μας ας πουμε.
0 .
-
ΧιΞιF
- Basic poster

exomotis έγραψε:Εθνικοσοσιαλιστης υπαρχει αν και διεστραμενα θεωρητικα γιατι το ενα αποκλειει το αλλο,

exomotis έγραψε:Εθνικοφιλελες δεν εχει νοημα γιατι δεν μπορουν και τα δυο παρα μονο σαν κωμικη σειρα.

exomotis έγραψε:Εθνικος οτιδηποτε, σαν αντιπαλος μονο μπορει να υπαρξει του ολοκληρωτικου υστερου καπιταλισμου.

0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Πρωτοφανής πειθαρχική δίωξη δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ
Τα σχολια κατω απο το αρθρο ειναι γεματα με ΠΟΝΟ
Must to read 
Τα σχολια κατω απο το αρθρο ειναι γεματα με ΠΟΝΟ
Must to read