Η απόρρητη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Η απόρρητη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 07 Ιούλ 2015, 09:10

Δεν ξέρω αλλά η απόρρητη συζήτηση ενημέρωση με όλα τα εναλλακτικά σχέδια της κυβέρνησης σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ίσως να μην είναι πάρα πολύ καλή ιδέα.
Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν διαρροές πρίν ακόμα πάει στην Ε.Ε ο πρωθυπουργός και έτσι στην πραγματικότητα να είναι αφοπλισμένος χωρίς να το ξέρει.

Χίλιες φορές να τα χειριζότανε όλα μόνο του το ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι φιλύποπτος.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Η απόρρητη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 07 Ιούλ 2015, 09:29

Παρατήρησε ότι όλοι υπέγραψαν περί μη βιωσιμότητας του χρέους. Παπαρολογίες τέλος λοιπόν. Νομίζω αυτός ήταν ο κεντρικός σκοπός, τα υπόλοιπα σαν φρου φρου και αρώματα μου κάνουν.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιούλ 2015, 10:10

Το χρέος είναι παράνομο και επονείδιστο όπως συμπέρανε ο βέλγος μπάρμπας με το πράσινο πουκάμισο. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει η συζήτηση περί βιωσιμότητας.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιούλ 2015, 11:05

Green Dragon έγραψε:Παρατήρησε ότι όλοι υπέγραψαν περί μη βιωσιμότητας του χρέους. Παπαρολογίες τέλος λοιπόν. Νομίζω αυτός ήταν ο κεντρικός σκοπός, τα υπόλοιπα σαν φρου φρου και αρώματα μου κάνουν.

αυτο ακριβως, ουσιαστικα ο Τσιπρας τους εδωσε να καταλαβουν πως ειτε θα τον βοηθησουν σ' αυτη τη φαση δειχνοντας πως η Ελλαδα εχει ενιαια φωνη και ζηταει ελαφρυνση του χρεους η θα βυθιστουν στην απαξιωση του λαου...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 07 Ιούλ 2015, 11:06

«Ρε παιδιά, ό,τι και να πείτε θα διαφωνήσω, δεν με αφήνετε να φύγω;»

Κουτσούμπας.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 07 Ιούλ 2015, 11:10

Ζορι που εχει ο κοσμος αν παραδεχθουν ΄η οχι αν το χρεος ειναι βιωσιμο ΄η οχι....

Μερκελ: "Ωραια, το χρεος δεν ειναι βιωσιμο. Βαλτε προκαταβολη φορου 100%, πουληστε τα παντα, θα φερουμε γερμανους εφοριακους-υπαλληλους να σας παρουμε τα λεφτα και μετα θα το κουρεψουμε οτι εχει μεινει απο το χρεος"
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 07 Ιούλ 2015, 11:11

ksmyrn έγραψε:Ζορι που εχει ο κοσμος αν παραδεχθουν ΄η οχι αν το χρεος ειναι βιωσιμο ΄η οχι....

Μερκελ: "Ωραια, το χρεος δεν ειναι βιωσιμο. Βαλτε προκαταβολη φορου 100%, πουληστε τα παντα, θα φερουμε γερμανους εφοριακους-υπαλληλους να σας παρουμε τα λεφτα και μετα θα το κουρεψουμε οτι εχει μεινει απο το χρεος"

Σκέτη γκάβλα.
Σταμάτα πρωινιάτικα. :enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιούλ 2015, 11:59

Αρίστος έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Παρατήρησε ότι όλοι υπέγραψαν περί μη βιωσιμότητας του χρέους. Παπαρολογίες τέλος λοιπόν. Νομίζω αυτός ήταν ο κεντρικός σκοπός, τα υπόλοιπα σαν φρου φρου και αρώματα μου κάνουν.

αυτο ακριβως, ουσιαστικα ο Τσιπρας τους εδωσε να καταλαβουν πως ειτε θα τον βοηθησουν σ' αυτη τη φαση δειχνοντας πως η Ελλαδα εχει ενιαια φωνη και ζηταει ελαφρυνση του χρεους η θα βυθιστουν στην απαξιωση του λαου...

.

Τώρα γράφουμε για θεοδωράκη, φώφη και τον προσωρινό μεϊμάρ, έτσι; Δλδ για άτομα που ούτε να βοηθήσουν ουσιαστικά την όποια διαπραγμάτευση έχουν την δυνατότητα, ούτε απολαμβάνουν ιδιαίτερου σεβασμού από τον 'λαό' για να συνιστά απειλή για αυτούς το ενδεχόμενο απαξίωσής τους. Η υποτιθέμενη σύμπλευση των πολιτικών αρχηγών με το μέτωπο ΧΑ-σύριζα-ανέλ είναι στην ουσία μια κενή περιεχομένου εθνολαϊκιστική 'νίκη' που απευθύνεται σε ψεκασμένους οχιτζήδες. Ακρβώς όπως και το όχι στο δημοψήισμα, θα έγραφα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 07 Ιούλ 2015, 12:18

Μα αυτο ακριβως ηθελε ο Αλεξης.
Στα γονατα να τους εχει ,με Φωφηδες, Θοδωρακηδες, και Μειμαρακηδες για να δει ολος ο κοσμος περι τινος προκειται.

Πληρης κυριαρχος του,..... υπογραψτε ρε τωρα, αυτη την στιγμη, , ουαι τοις ηττημενοις το αποκαλουν αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιούλ 2015, 13:18

Ναι, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”