Αντικειμενικά και με σιγουριά. Αμα ο πρωκτοθέμος δίνει ισοπαλία βάλτε ένα 10-15% διαφορά υπέρ του ΟΧΙ για να είστε μέσα...
ΟΧΙ 60-65%
ναι 25-30% και πολύ τους είναι.
Οσα περισσέψουν άκυρα-λευκά -δεν ξέρω -δεν γνωρίζω την τύφλα μου γι αυτό δεν απαντώ.
Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα
-
AZUREUS
- Crazy poster

Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα
Όχι 70-75 %
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

60-40 υπερ του ΝΑΙ κατα τη γνωμη μου.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμι και λοιποι ευρωλιγουρηδες ειχαν ηδη 40% στις εκλογες που περασαν.
Με δεδομενο οτι σε μια ψηφοφορια με 2 αντιπαλους,οι απωλειες του ενος ειναι κερδη του αλλου,δεν μου φαινεται απιθανο να βρεθει ενα 10% απο το 40-45% των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ που θα παει με το ΝΑΙ.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμι και λοιποι ευρωλιγουρηδες ειχαν ηδη 40% στις εκλογες που περασαν.
Με δεδομενο οτι σε μια ψηφοφορια με 2 αντιπαλους,οι απωλειες του ενος ειναι κερδη του αλλου,δεν μου φαινεται απιθανο να βρεθει ενα 10% απο το 40-45% των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ που θα παει με το ΝΑΙ.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δύσκολες οι προβλέψεις πάντως και πολύ δύσκολη η απόφαση, αυτοί που εξαρτώνται από την ΕΕ πχ επιδοτήσεις κλπ, δηλαδή αγρότες θα πούνε ΝΑΙ. Δημόσιοι υπάλληλοι μισοί μισοί, ΙΥ, οι περισσότεροι ΟΧΙ, πλούσιοι η πλειοψηφία ΝΑΙ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειναι και αρκετοι νεοι που θελουν μεταπτυχιακα και διδακτορικα που σε μεγαλο βαθμο λειτουργουν με ευρωπαικα κονδυλια.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Γενικά από την μέρα που μπήκαμε στην ΕΕ η χώρα στέκεται όχι με δικούς τους πόρους, αλλά με λεφτά άλλων. Οι μεγάλες χώρες στην ΕΕ αυτοεπιδοτούν την παραγωγή τους. Καλά να πάθουν που δεν δημιουργήθηκε το στάτους κβο. Μετά θέλετε και ανεξαρτησία, μέχρι το τέλος μνημόνια και εξαθλίωση. Να δω τα παπούδια τώρα που θα παίρνουν συντάξεις των 120€.
0 .

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Επειδή οι ελλαδίτες στην πλειοψηφία τους είναι αδύναμοι (να μη πω δειλοί), δίνω 65-70% υπέρ του "ναι".
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Eδω που τα λεμε δεν μπορεις να πεις οτι καλυτερεψε η σχετικη θεση οσων χωρων μπηκαν στην ΕΕ.Οι πλουσιες παρεμειναν πλουσιες,και οι φτωχες το ιδιο.
50 χρονια περιπου απο τη δημιουργια της,παλι Γαλλια,Γερμανια,Βελγιο,Ολλανδια,Ιταλια παιζουν μπαλα,και οι υπολοιποι κομπαρσοι.
50 χρονια περιπου απο τη δημιουργια της,παλι Γαλλια,Γερμανια,Βελγιο,Ολλανδια,Ιταλια παιζουν μπαλα,και οι υπολοιποι κομπαρσοι.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εδώ κάνεις λάθος, μπάλα παίζουν όλες οι Σκανδιναυικές χώρες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία (είναι οριακά), Ολλανδία
Ναι παίζουν μπάλα κυρίως γιατί έχουν μια ιστορία συνέχειας κυρίως από οικογενειακές επιχειρήσεις. Πχ λίγο δίπλα σε εμένα είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από το 1919 σαν οικογενειακή επιχείρηση. Και δεν είναι η μοναδική, μιλάμε έτσι είναι οι περισσότερες και να φανταστείς δεν έχουν αλλάξει ούτε κτήρια, απλώς πετάνε τα λεφτά τους για ανανεώσεις μηχανημάτων. Στην Ελλάδα όπως στο ξανάχω πει, δεν υπάρχει βιομηχανία, τώρα εσύ μου έλεγες για φούσκες. Φούσκες μόνο στην Ελλάδα συνέβει και σε κάποιες άλλες τύπου Ελλάδας.
Ναι παίζουν μπάλα κυρίως γιατί έχουν μια ιστορία συνέχειας κυρίως από οικογενειακές επιχειρήσεις. Πχ λίγο δίπλα σε εμένα είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από το 1919 σαν οικογενειακή επιχείρηση. Και δεν είναι η μοναδική, μιλάμε έτσι είναι οι περισσότερες και να φανταστείς δεν έχουν αλλάξει ούτε κτήρια, απλώς πετάνε τα λεφτά τους για ανανεώσεις μηχανημάτων. Στην Ελλάδα όπως στο ξανάχω πει, δεν υπάρχει βιομηχανία, τώρα εσύ μου έλεγες για φούσκες. Φούσκες μόνο στην Ελλάδα συνέβει και σε κάποιες άλλες τύπου Ελλάδας.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Εδώ κάνεις λάθος, μπάλα παίζουν όλες οι Σκανδιναυικές χώρες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία (είναι οριακά), Ολλανδία
Oντως μεγαλη παραλειψη που ξεχασα αυτες τις χωρες,αλλα νομιζω και οι σκανδιναυικες (για Αγγλια δεν το συζητω) παιζανε μπαλα και προ ΕΕ/ΕΟΚ/ΕΚΑΧ.
Γενικα oι χωρες αυτες ηταν οι πρωτες που εκβιομηχανιστηκαν και κρατησαν την πρωτια τους απο τοτε.
Στην πραξη ειναι δυσκολο μια χωρα να μπει σε αυτο το κλαμπ,και οι λιγες εξαιρεσεις (Κινα,Ν.Κορεα κλπ) επιβεβαιωνουν τον κανονα και δεν εχουν καταφερει να αποκτησουν το βιοτικο επιπεδο των δυτικων χωρων ακομα.
0 .