Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 04 Ιούλ 2015, 19:54

Αντικειμενικά και με σιγουριά. Αμα ο πρωκτοθέμος δίνει ισοπαλία βάλτε ένα 10-15% διαφορά υπέρ του ΟΧΙ για να είστε μέσα...

ΟΧΙ 60-65%
ναι 25-30% και πολύ τους είναι.
Οσα περισσέψουν άκυρα-λευκά -δεν ξέρω -δεν γνωρίζω την τύφλα μου γι αυτό δεν απαντώ.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 04 Ιούλ 2015, 19:56

Όχι 70-75 %
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 20:03

60-40 υπερ του ΝΑΙ κατα τη γνωμη μου.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμι και λοιποι ευρωλιγουρηδες ειχαν ηδη 40% στις εκλογες που περασαν.
Με δεδομενο οτι σε μια ψηφοφορια με 2 αντιπαλους,οι απωλειες του ενος ειναι κερδη του αλλου,δεν μου φαινεται απιθανο να βρεθει ενα 10% απο το 40-45% των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ που θα παει με το ΝΑΙ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 04 Ιούλ 2015, 20:07

Δύσκολες οι προβλέψεις πάντως και πολύ δύσκολη η απόφαση, αυτοί που εξαρτώνται από την ΕΕ πχ επιδοτήσεις κλπ, δηλαδή αγρότες θα πούνε ΝΑΙ. Δημόσιοι υπάλληλοι μισοί μισοί, ΙΥ, οι περισσότεροι ΟΧΙ, πλούσιοι η πλειοψηφία ΝΑΙ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 20:09

Ειναι και αρκετοι νεοι που θελουν μεταπτυχιακα και διδακτορικα που σε μεγαλο βαθμο λειτουργουν με ευρωπαικα κονδυλια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 04 Ιούλ 2015, 20:18

Γενικά από την μέρα που μπήκαμε στην ΕΕ η χώρα στέκεται όχι με δικούς τους πόρους, αλλά με λεφτά άλλων. Οι μεγάλες χώρες στην ΕΕ αυτοεπιδοτούν την παραγωγή τους. Καλά να πάθουν που δεν δημιουργήθηκε το στάτους κβο. Μετά θέλετε και ανεξαρτησία, μέχρι το τέλος μνημόνια και εξαθλίωση. Να δω τα παπούδια τώρα που θα παίρνουν συντάξεις των 120€.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Ιούλ 2015, 20:20

Επειδή οι ελλαδίτες στην πλειοψηφία τους είναι αδύναμοι (να μη πω δειλοί), δίνω 65-70% υπέρ του "ναι".
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 20:21

Eδω που τα λεμε δεν μπορεις να πεις οτι καλυτερεψε η σχετικη θεση οσων χωρων μπηκαν στην ΕΕ.Οι πλουσιες παρεμειναν πλουσιες,και οι φτωχες το ιδιο.
50 χρονια περιπου απο τη δημιουργια της,παλι Γαλλια,Γερμανια,Βελγιο,Ολλανδια,Ιταλια παιζουν μπαλα,και οι υπολοιποι κομπαρσοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 04 Ιούλ 2015, 20:32

Εδώ κάνεις λάθος, μπάλα παίζουν όλες οι Σκανδιναυικές χώρες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία (είναι οριακά), Ολλανδία

Ναι παίζουν μπάλα κυρίως γιατί έχουν μια ιστορία συνέχειας κυρίως από οικογενειακές επιχειρήσεις. Πχ λίγο δίπλα σε εμένα είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από το 1919 σαν οικογενειακή επιχείρηση. Και δεν είναι η μοναδική, μιλάμε έτσι είναι οι περισσότερες και να φανταστείς δεν έχουν αλλάξει ούτε κτήρια, απλώς πετάνε τα λεφτά τους για ανανεώσεις μηχανημάτων. Στην Ελλάδα όπως στο ξανάχω πει, δεν υπάρχει βιομηχανία, τώρα εσύ μου έλεγες για φούσκες. Φούσκες μόνο στην Ελλάδα συνέβει και σε κάποιες άλλες τύπου Ελλάδας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 20:41

Metranion έγραψε:Εδώ κάνεις λάθος, μπάλα παίζουν όλες οι Σκανδιναυικές χώρες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία (είναι οριακά), Ολλανδία

Oντως μεγαλη παραλειψη που ξεχασα αυτες τις χωρες,αλλα νομιζω και οι σκανδιναυικες (για Αγγλια δεν το συζητω) παιζανε μπαλα και προ ΕΕ/ΕΟΚ/ΕΚΑΧ.

Ναι παίζουν μπάλα κυρίως γιατί έχουν μια ιστορία συνέχειας κυρίως από οικογενειακές επιχειρήσεις. Πχ λίγο δίπλα σε εμένα είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από το 1919 σαν οικογενειακή επιχείρηση. Και δεν είναι η μοναδική, μιλάμε έτσι είναι οι περισσότερες και να φανταστείς δεν έχουν αλλάξει ούτε κτήρια, απλώς πετάνε τα λεφτά τους για ανανεώσεις μηχανημάτων. Στην Ελλάδα όπως στο ξανάχω πει, δεν υπάρχει βιομηχανία, τώρα εσύ μου έλεγες για φούσκες. Φούσκες μόνο στην Ελλάδα συνέβει και σε κάποιες άλλες τύπου Ελλάδας.

Γενικα oι χωρες αυτες ηταν οι πρωτες που εκβιομηχανιστηκαν και κρατησαν την πρωτια τους απο τοτε.
Στην πραξη ειναι δυσκολο μια χωρα να μπει σε αυτο το κλαμπ,και οι λιγες εξαιρεσεις (Κινα,Ν.Κορεα κλπ) επιβεβαιωνουν τον κανονα και δεν εχουν καταφερει να αποκτησουν το βιοτικο επιπεδο των δυτικων χωρων ακομα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”