Μπουμπούκος:"Εγώ πρότεινα να κλείσουν οι τράπεζες"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Μπουμπούκος:"Εγώ πρότεινα να κλείσουν οι τράπεζες"

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιούλ 2015, 17:41

Κυνική ομολογία Άδωνι: Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα

Κατσάκος Πέτρος
|
03.07.2015 , 13:02
Τελευταία ενημέρωση : 03.07.2015, 17:09

Κυνική ομολογία Άδωνι: Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».

Ο πολιτικός που τα τελευταία χρόνια δεν ανέχθηκε να του κλέψει την δόξα των απολύσεων κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως αυτός πρώτος πρότεινε το «κλείσιμο των τραπεζών» ώστε να χρεοκοπήσει η χώρα υποστηρίζοντας μια «ελεγχόμενη εθνική χρεοκοπία» (Kontrollierte Staatspleite) και να μην επιτρέψει σε κανέναν Σόιμπλε και σε κανέναν Ντάισελμπλουμ να πιστωθούν τα capital controls για τα οποία σήμερα κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί το σχέδιο του Άδωνι δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος. Το αν θα ολοκληρωθεί τελικά η εναλλακτική του ιδέα είναι κάτι που θα το κρίνει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας όμως το ονοματεπώνυμο αυτών που παίζουν παιχνίδια χρεοκοπίας πίσω από την πλάτη του.

http://www.avgi.gr/article/5681590/kuni ... sei-i-xora

Αν αληθεύει όλο αυτό, τότε πρέπει να συλληφθεί ο Μπουμπούκος.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μπουμπούκος:"Εγώ πρότεινα να κλείσουν οι τράπεζες"

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Ιούλ 2015, 18:01

Όλα αληθεύουν αν τα λέει ο Σπυράκος
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιούλ 2015, 18:08

Ρε αυτό είναι προδοσία. Το καταλάβαινε ο μαλάκας, ο κρετίνος, το ζώον όταν το έλεγε?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Ιούλ 2015, 18:13

Προσπαθώ να βρώ το βίντεο που έκανε εκστρατεία κατά του Ευρωσυντάγματος και του Ευρώ, το 2005, είχε τυπώσει μπλουζάκια και ήταν κατά του ευρώ και του ευρωσυντάγματος, μάλιστα έβριζε Σιμήτη και Καραμανλή ότι δεν επέτρεψαν να γίνει ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ.

Να δεις τι τσογλάνι είναι αυτό το κωλόπαιδο. Όποιος βρει το βίντεο να το ποστάρει εδώ, νομίζω ήταν το 2004 έως 2006.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 03 Ιούλ 2015, 19:38

Αυτό που λέει είναι φάση Κύπρου, και έχει βάση.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 03 Ιούλ 2015, 23:05

Αυτο που λεει ειναι για τουφεκι.

Λογοθετοπουλος ο αλητης.

Τρεμει τωρα και λεει οτι δεν ειπε τιποτα η χεσμενη κοτα.
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 04 Ιούλ 2015, 04:25

Άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο twitter ότι η δημοσιογράφος στην οποία παραχώρησε τη συνέντευξη «το διόρθωσε όπως το είχα πει: ‘αν δεν φθάσουμε σε συμφωνία θα επιβληθούν capital control».

http://www.enikos.gr/politics/327336,Sa ... ocus-.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 07:30

Ο Μπουμπουκος υποστηριζει ο,τι υποστηριζει και ο εκαστοτε πολιτικος του νταβατζης.Μεχρι και τα συμφωνα συμβιωσης ενεκρινε ο μπομπος.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”