Απο οτι διαβαζουμε τωρα εκτακτως , ο Αλεξης απερριψε την προταση των δανειστων για οιαδηποτε παραταση.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/06/blog-post_3937.html
Eκτακτο-Απεριφθει η προταση των <<εταιρων>>.
-
exomotis
- Chiprleader

-
JVarvatos
- Rookie poster

-
exomotis
- Chiprleader

-
exomotis
- Chiprleader

Re: Eκτακτο-Απεριφθει η προταση των <<εταιρων>>.
Συνομιλιες τερμα, σειρα των δολοφονων.
Η τιτανοτεραστια Φλερυ, για τον συμπατριωτη της Κρητικο δολοφονο με ενα ν.
Η τιτανοτεραστια Φλερυ, για τον συμπατριωτη της Κρητικο δολοφονο με ενα ν.
0 .
-
AZUREUS
- Crazy poster

Πρέπει να ήταν και να συνεχίζει να είναι μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει τώρα και θα συμβεί τη Δευτέρα για όλους τους ισχυρούς τους αποικιοκράτες τους καπιταληστές τους τραπεζίτες και όλο τον παγκόσμιο οικονομικό μαφιόζικο συρφετό που δυναστεύουν και ληστεύουν τους λαούς.
Εκεί που είχαν μάθει απο τους έλληνες πολιτικούς να τους βλέπουν πεσμένους στα τέσσερα μπροστά τους και να εφαρμόζουν πάνω τους όλες τις στάσεις του κάμασούτρα βρέθηκαν κάποιοι που στάθηκαν όρθιοι μπροστά τους.
Και τους είπαν ως εδώ. Και το είπαν γιατί δεν αισθάνονται ένοχοι για κάτι ούτε είναι διεφθαρμένοι ωστε να μπορούν να τους εκβιάσουν. Κάνουν πολλά λάθη βέβαια που δεν ξέρω αν είναι πράγματι λάθη γιατί εξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρω μιας και ανέλαβαν την διακυβέρνηση σε μια απο τις πιο αν όχι την πιο διευθαρμένη και ξενόδουλη χώρα της ευρώπης οπου την λυμαίνονταν μαφιόζοι, οικογένειες, ελιτ, τζάκια όπου με την χειραγώγηση και την άποβλάκωση των ΜΜΕ την ύπουλη καταστολή, την ακόμα πιο ύπουλη συνεργασία αυτών που υποτίθεται υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των αδύναμων κατάφερναν να κάνουν κράτος το παρακράτος και το παρασκήνιο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του μέχρι το τέλος. Αλλά ήδη έχει νικήσει. Και οι ισχυροί έχουν χάσει και το ξέρουν, απλά προσπαθούν να περισσώσουν οτι μπορούν απο το γόητρό τους και την ισχύ τους.
Να πω επίσης για τον Πάνο Καμένο και τους ΑΝΕΛ οτι είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σώζουν κάπως την χαμένη τιμή την ποια? της δεξιάς. Καλή επίτυχία την δευτέρα και ας μαζευτούν τα τελειωμένα φασιστοειδή οι μαυραγορίτες και οι σκύφτες των αποικιοκρατών να κλαίνε το πλιάτσικο που χάσανε. Θα τους περάσει.
Εκεί που είχαν μάθει απο τους έλληνες πολιτικούς να τους βλέπουν πεσμένους στα τέσσερα μπροστά τους και να εφαρμόζουν πάνω τους όλες τις στάσεις του κάμασούτρα βρέθηκαν κάποιοι που στάθηκαν όρθιοι μπροστά τους.
Και τους είπαν ως εδώ. Και το είπαν γιατί δεν αισθάνονται ένοχοι για κάτι ούτε είναι διεφθαρμένοι ωστε να μπορούν να τους εκβιάσουν. Κάνουν πολλά λάθη βέβαια που δεν ξέρω αν είναι πράγματι λάθη γιατί εξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρω μιας και ανέλαβαν την διακυβέρνηση σε μια απο τις πιο αν όχι την πιο διευθαρμένη και ξενόδουλη χώρα της ευρώπης οπου την λυμαίνονταν μαφιόζοι, οικογένειες, ελιτ, τζάκια όπου με την χειραγώγηση και την άποβλάκωση των ΜΜΕ την ύπουλη καταστολή, την ακόμα πιο ύπουλη συνεργασία αυτών που υποτίθεται υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των αδύναμων κατάφερναν να κάνουν κράτος το παρακράτος και το παρασκήνιο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του μέχρι το τέλος. Αλλά ήδη έχει νικήσει. Και οι ισχυροί έχουν χάσει και το ξέρουν, απλά προσπαθούν να περισσώσουν οτι μπορούν απο το γόητρό τους και την ισχύ τους.
Να πω επίσης για τον Πάνο Καμένο και τους ΑΝΕΛ οτι είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σώζουν κάπως την χαμένη τιμή την ποια? της δεξιάς. Καλή επίτυχία την δευτέρα και ας μαζευτούν τα τελειωμένα φασιστοειδή οι μαυραγορίτες και οι σκύφτες των αποικιοκρατών να κλαίνε το πλιάτσικο που χάσανε. Θα τους περάσει.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Άρα τους κάναμε μια πρόταση που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να αρνηθούν
Αλλιώς Γουδή
Αλλιώς Γουδή

0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Εγω θα επαναλαβω οτι ο τσιπρας και ο καμμενος ειναι ηθοποιοί στον ιδιο θιασο.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Πληγωνονται Αζουρεα τα παιδια.
Δεν τα λυπασαι?
Εχουν τελεψει και τους το θυμιζεις συνεχως.
Σε λιγο οι Σαμαρομπενυδες θα παρουν τον δρομο του μαρτυριου, στο γεντι κουλε.
Δεν τα λυπασαι?
Εχουν τελεψει και τους το θυμιζεις συνεχως.
Σε λιγο οι Σαμαρομπενυδες θα παρουν τον δρομο του μαρτυριου, στο γεντι κουλε.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ερμηνεύονται ως, δεν είναι ουσιαστικά απόρριψη της παράτασης, που είναι στο τραπέζι και το δεύτερο πιθανότερο σενάριο μετά την υπογραφή του Τρίτου Μνημονίου. Πάλι παραπληροφόρηση και ψέματα από τον νούμερο ένα του είδους εδώ μέσα...
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή