Eνα νήμα για την Ευρωπαική Ένωση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Eνα νήμα για την Ευρωπαική Ένωση

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 19 Ιουν 2015, 19:57

Ας φτιάξουμε ένα νήμα που θα δείχνει πόσο πραγματικά σαθρή στη βάση της είναι η Ευρώπη, πόσο βαθιά δομικά προβλήματα έχει και πόσο πλησιάζει ο καιρός για τον λος πούλος μέσα από άρθρα και εικόνες από διεθνή και Ελληνικά, μικρά και μεγάλα ΜΜΕ

Ξεκινάω με το der spiegel

Από τα λίγα Γερμανικά μου ξέρω " Ο ΣΕΙΣΜΟΣ , Η Ευρώπη καταρρέει , τι θα κοστίσει και που θα καταλήξει"

Εικόνα

υγ

Καλντρονα 'αφησε το εδώ γιατί αφορά άμεσα την Ελλάδα...μην μπει στα Διεθνή και αζήτητα :s_cool
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Eνα νήμα για την Ευρωπαική Ένωση

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2015, 20:05

Ουννογοτθική Ένωση ήταν και μας τελείωσε.

Από καρπαζοεισπράκτορες των ΗΠΑ, έγιναν καρπαζοεισπράκτορες και της Κίνας και της Ρωσίας και σε λίγο θα τους ξεπεράσουν κι άλλοι.

Δεν έχει μέλλον αυτό το μόρφωμα, όπως είναι δομημένο και όπως διοικείται. Δεν ξέρω αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, πάντως έτσι όπως πάει θα καταρρεύσει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Ιουν 2015, 20:27

Εντάξει, συζητείστε το τώρα το Σαββατοκύριακο, μέχρι να υπογραφεί η παράταση και η Τρίτη Μνημονιάρα και πάμε για άλλα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2015, 22:25

Πουλαει σανο το μελος του ΣΥΡΙΖΑ
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 23:33

Αγριεψαν ε, τολμησε και τους τα ειπε ο Αλεξεη απο το Λιενινγκραντ.

Ωιμε...πονος......πως τολμα...τι θα μας κανουν τωρα τα αφεντικα......αχχ....ααααχχχχ....φοβαμαι μαμα μουου......
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιουν 2015, 00:26

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά δεν υπάρχει το Λένινγκραντ και το ιστορικό όνομα της πόλης είναι Αγ. Πετρούπολη ή Sankt Petersburg Σουηδικό Όνομα, η περιοχή άνηκε στην Σουηδία, όταν την πήρε στον έλεγχο ο Μέγας Πέτρος, του οποίου δόθηκε το όνομα της Πόλης στα Σουηδικά (το κουφό της υπόθεσης) και όχι στα Ρωσικά Petrograd. :LoL:

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Pet ... efore_1900

Αλλά θα μου πεις τι ρώσοι, τι σουηδοί από την ίδια φάρα κατάγονται και οι δυο :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 20 Ιουν 2015, 02:51

Λαχουρένιος έγραψε:Πουλαει σανο το μελος του ΣΥΡΙΖΑ

Kαλά ρε δεν μπορούμε να γράψουμε οτιδήποτε χωρίς να θεωρηθεί ότι είναι κάποιου είδους κομματική προπαγάνδα για χάρη ενός κόμματος και μέσα σε ένα σχεδιο ύπουλο με προθέσεις για το γκόμμα μας (ουγκ) ....

Κακοηθης προβολή ιδιων σκέψεων και επιθυμιών λέγεται αυτό και μάλλον είναι αρρώστεια κουκουεδίστικη (δυστυχώς).....

Εμένα με ξέρουν εδώ πέρα αρκετοί και με ξερουν ως χαβαλετζίκο τρολλ από παλιά που έκανα και τη πλάκα μου (γιατί αμα δεν κάνεις κάτι με κέφι καλύτερα μη το κάνεις καθόλου αν δεν πληρώνεσαι :s_rofl ) σαν κομματόσκυλο ΕΜΕΝΑ δεν νομίζω να με ξέρει κανείς εδώ (και γενικά και αλλού)
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιουν 2015, 08:08

Εισαι μελος ενος ευρωλιγουρικου κομματος που πλεον ειναι κυβερνητικο.
Αν ανοιγες τετοιο θεμα μεχρι πριν μερικους μηνες μπορει να το θεωρουσα και χαριτωμενο.

Σημερα ομως,και ασχετα αν σαν ατομο δε σε θυμαμαι οντως να σαι λαμογιο σαν το ροκο ή τον περαστικο,τετοιες πλακιτσες του στυλ λεει το κομμα Α και γω Β γιατι ειμαι και καλα αριστερη αντιπολιτευση,μου φαινονται τελειως κακογουστες και φτηνες.

Να διαχωρισεις τη θεση σου αφου εισαι χαβαλες και κανεις την πλακα σου.Οσο εισαι κομματικο μελος θα δεχεσαι και αναλογη κριτικη,ειδικα οσο πας να το παιξεις και εσωτερικη αντιπολιτευση.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 20 Ιουν 2015, 12:54

Metranion έγραψε:Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά δεν υπάρχει το Λένινγκραντ και το ιστορικό όνομα της πόλης είναι Αγ. Πετρούπολη ή Sankt Petersburg Σουηδικό Όνομα, η περιοχή άνηκε στην Σουηδία, όταν την πήρε στον έλεγχο ο Μέγας Πέτρος, του οποίου δόθηκε το όνομα της Πόλης στα Σουηδικά (το κουφό της υπόθεσης) και όχι στα Ρωσικά Petrograd. :LoL:

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Pet ... efore_1900

Αλλά θα μου πεις τι ρώσοι, τι σουηδοί από την ίδια φάρα κατάγονται και οι δυο :LoL:

Στο θεμα φαρα , συμφωνω, επισης στο θεμα Αγια πετρουπολη.
Αλλα η περιοχη δεν αποκαλειται ετσι παρα μον η πολη.
Η ευρυτερη περιοχη αποκαλειται Λενινγκραντ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Ιουν 2015, 14:25

Εικόνα

Exactly. :LoL:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”