Καναλάρχες γύφτοι !! ΕΣΡ τι κάνεις ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Καναλάρχες γύφτοι !! ΕΣΡ τι κάνεις ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Ιουν 2015, 20:09

Με νευριάζει που οι δικοί μας καναλάρχες είναι όλοι γύφτοι.
Εκεί που ακούς ειδήσεις ξαφνικά δυναμώνει η ένταση ήχου γιατί έπεσαν οι διαφημίσεις και σε ακούει όλη η γειτονιά τρέχεις αφήνεις την σαλάτα που κόβεις και χαμηλώνεις την ένταση , ξεκινάνε μετά οι ειδήσεις χαμηλώνει η ένταση δεν ακούς τίποτα πάλι αφήνεις αυτό που κάνεις και πάς να δυναμώσεις την ένταση του ήχου για να την χαμηλώσεις ξανά όταν θα ρίξουνε διαφημίσεις.
Μόνο η ερτ δεν το κάνει.

Ρε γύφτοι αυτό το κάνανε στην Αμερική το 60 και απαγορεύτηκε με νόμο.
Εσείς δεν τηρείται κανόνες ;

Γύφτοι , χωριάταροι , βλάχοι νεόπλουτοι απαίδευτοι , αμόρφωτοι , βλάκες χαζοί σπασίκλες......

Ρε ΕΣΡ ρίξε τους εκεί πρόστιμα να εισπράξει και το κράτος αλλά να σταματήσει και η γυφτιά τους να μας κουφαίνει.

Τον κουλουρά που φώναζε κουλούρια τον ακούσατε και του ρίξατε πρόστιμο αυτήν την γυφτιά δεν την ακούτε καθημερινά ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καναλάρχες γύφτοι !! ΕΣΡ τι κάνεις ;

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Ιουν 2015, 22:59

Αυτή η δουλειά πηγαίνει αρκετά χρόνια. Παλιά, όταν έβλεπα τηλεόραση, νόμιζα αρχικά οτι είχε χαλάσει ο ήχος της συσκευής μου, αλλά μετά είδα οτι δεν υπέρχει τέτοιο θέμα.
Πραγματικά, ελεεινοί γύφτουλοι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 18 Ιουν 2015, 08:12

Το πρόβλημα λυνεται εύκολα. Βάλε άλλον να σου κόψει τη σαλάτα ενώ εσύ θα κάνεις ζάπινγκ στα κανάλια ψάχνοντας να πάρεις μάτι κανά βυζάκι στις διαφημίσεις, να ακούσεις τον μπουμπουκο να τσιρίζει τις μαλακίες του, να βλέπεις τα γκολ του Ολλανδικού πρωταθλήματος να αμολάς καμιά τζούφια τρίβοντας την κοιλιά σου οτι κάνει ένα κανονικό σερνικό δηλαδή. Ακου κόβει σαλάτα. Κάποιοι σαν και σένα έχουν χαλάσει την αντρική πιατσα και μετά μας φταίνε οι καναλάρχες... :fico:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 18 Ιουν 2015, 08:51

Ρε φίλε η γυναίκα μου έχει βαρύ χέρι και με βαράει τρείς φορές την μέρα .
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Θα την κόψω την σαλάτα θέλω δεν θέλω. :s_dunno
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 18 Ιουν 2015, 09:48

Μάντης έγραψε:Ρε φίλε η γυναίκα μου έχει βαρύ χέρι και με βαράει τρείς φορές την μέρα .
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Θα την κόψω την σαλάτα θέλω δεν θέλω

Για αρχή προσπάθησε να την πείσεις να σε βαράει μόνο δυο φορές την ημέρα. Σιγά σιγά θα φτάσεις και στην σαλάτα.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”