Εχουν παθει οι αναλυτες των ΜΜΕ στην ΕΕ και στην Αμερικη θα εγραφα , ενα μικρο νταρατσουλο, μαζι βεβαια με τα αφεντικα και τους πολιτικους τους ηγητορες.
Μα τι γινεται σε αυτο τον νοτο των Βαλκανιων, ποια ειναι αυτη η χωρα μπουρδελλο που αντιστεκεται και κανει τα αδυνατα δυνατα εν μεσω δικων μας σαμποταζ παραπληροφορησης, εν μεσω λιμων και καταστροφων που γραφουμε καθημερινα οτι θα παθουν, εν μεσω τελικα μιας οικονομικης βομβας που θα φανε καταμουτρα αυτα τα λιμα εκει κατω?
Τι τρεχει ρε παιδακι μου, ανωμαλοι ειναι οι ανθρωποι?
Πως ειναι δυνατο αντι να πεφτουν τα ποσοστα αυτων που κυβερνουν τωρα , με ολα αυτα τα δεινα που τους ριχουμε καθημερινα στο κεφαλι, και μοιαζουν σαν τις πληγες του Φαραω, να παιρνει ολο και μεγαλυτερη δυναμη?
Πως ειναι δυνατο τα δουλακια μας τα πριν να κινδυνευουν να αφανιστουν απο το προσκηνιο ρε πστη μου?
Τι διαολο δεν κανουμε σωστα?
Ελα ντε.....τι διαλο δεν κανετε σωστα?
Προπαγανδα? Τελεια , οτι πιο μοντερνο στο θεμα τρομοκρατια και επιθεση κατα μετωπο εδω και 4 μηνακια.
Καλοπιασματα? Και εκει μεσα, ολο χαμογελα και φιλακια.
Φοβερα προσωπικη? Εκει να δεις στυλακι και υφος!
Στον Αλεξη τα εκαναν , αλλα τι τρεχει? Περασαν.....δεν περασαν.....ουτε καταλαβαινουν τι σκεπτετε αυτος τωρα.
Δεν γνωριζουν τα βασικα, ενω αυτος ξερει το πως αντιδρουν και τα περιμενε ολα αυτα.
Στο χερι για βρωμιες που θα βγαλουν εναντιον του εαν δεν κανει πιππες, δεν τον εχουν οπως τα αλλα δυο ρεταλια της πλακας.
Δεν μπορουν να εχουν καποιον καθαρο, και εκει χανουν.
Χανουν επισης γιατι ουτε ξερουν πως μπορει να αντιδρασει τελικα, ενω αυτος γνωριζει.
Εφτασε σημερα ακομα και ο Θανος Αθανασιου απο τις βρυξελλες , ενα μνημονιακο ρεταλικι δημοσιογραφος που γλυφει καθημερινα τους θεσμους, να λεει το ακατορθωτο μεχρι πριν λιγα μηνακια.
Ελα μωρε, φτασαμε για να κλεισει η συμφωνια ατο ποσο των 350 εκ ευρω να μας χωριζει πλεον.
Αρα αυτο ειναι μονο , γιατι εαν ειναι μονο αυτο τοτε αλλη γραμμη αμυνας δεν εχουν τα μνημονιακα μαφιοζικα ζωα.
Μα γιατι . Τους κανει εντυπωση.
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Re: Μα γιατι . Τους κανει εντυπωση.
Κοίτα να στηρίξεις το Νέο μνημόνιο, που είναι σε γνώση της κυβέρνησης από το Φεβρουάριο όπως είπε ο αντιπρόεδρος που χρωστάει στην εφορία, και άσε τις υπεκφυγές.
ΝΕΔΕΚΟΙ
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
ΟΥΣΤ λαιμαι
ΝΕΔΕΚΟΙ
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
ΟΥΣΤ λαιμαι
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Μαλαστουμπα γατακο.
Ολοι οι ανωμαλοι σαν την παρτη σας παραμιλανε.
Αυτη ειναι η απαντηση , τα ποσοστα ανεβαινουν κοροιδα γιατι απλα οτι και να κανουν οτι και να πουν οι ηλιθιοι σας , την πατσαβουρα ο κοσμος σας την ερριξε.
Ολοι οι ανωμαλοι σαν την παρτη σας παραμιλανε.
Αυτη ειναι η απαντηση , τα ποσοστα ανεβαινουν κοροιδα γιατι απλα οτι και να κανουν οτι και να πουν οι ηλιθιοι σας , την πατσαβουρα ο κοσμος σας την ερριξε.
0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

-Παρακαλώ Δαφνί εκεί;
-Μάλιστα τι θα θέλατε;
-Ένα 22άκλινο λουξ
-Παρακαλώ πως θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;
-Με δραχμούλα τώρα έχω βάλει τους πακιστανούς και τις κόβουνε
Ούτε μία στο εκατομύριο να φύγουμε από το Ευρώ... Έλεγε ο Τσίπουρας... Προσεχώς θα συζητά στο Δαφνί με το Μέγα Ναπολέοντα τα σχέδια κατάκτησης της Ευρωζώνης
ΝΕΝΕΚΟΙ
Δοσιλογοι
Ταγματο μέρκελ
Συριζαίοι
ΟΥΡΤ λαιμαι
-Μάλιστα τι θα θέλατε;
-Ένα 22άκλινο λουξ
-Παρακαλώ πως θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;
-Με δραχμούλα τώρα έχω βάλει τους πακιστανούς και τις κόβουνε
Ούτε μία στο εκατομύριο να φύγουμε από το Ευρώ... Έλεγε ο Τσίπουρας... Προσεχώς θα συζητά στο Δαφνί με το Μέγα Ναπολέοντα τα σχέδια κατάκτησης της Ευρωζώνης
ΝΕΝΕΚΟΙ
Δοσιλογοι
Ταγματο μέρκελ
Συριζαίοι
ΟΥΡΤ λαιμαι
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

-
Φρούραρχος
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Ετοιμασου, ωριμος σε βλεπω για εκει.
ΠΡΟΣ:
-Πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα Αλέξιο
-Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη
-Αν. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
κ. Στρατούλη Δημήτριο
-Γενικό Γραμματέα Κυβέρνησης, κ. Σαγιά Σπυρίδων
Παρακαλούμε όπως κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επαναφορά των ΣΣΕ και του κατώτατου μισθού καθώς και για την μη εφαρμογή των υπαρχόντων μνημονιακών διατάξεων, που προβλέπουν νέες μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
Οι αιτούντες βουλευτές
Σταθάς Ιωάννης
Βέττας Δημήτριος
Γαϊτάνη Ιωάννα
Δελημήτρος Κωνσταντίνος
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος
Ζάννας Ζήσης
Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα
Κυρίτση Αγλαΐα
Λεουτσάκος Ευστάθιος
Μακρή Ραχήλ
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μιχαλάκης Νίκος
Μιχελογιαννάκης Ιωάννης
Ουρσουζίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Πετράκος Αθανάσιος
Πολάκης Παύλος
Σκούμας Αθανάσιος
Σωτηρίου Ελένη
Τσανάκα Αλεξάνδρα
Χαραλαμπίδου Δέσποινα
Ψαρρέα Ελένη
Δεν με βλέπω μέσα στους παραπάνω 22....
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Γιατι βουλευτης ειμαι?
Ρε οτι και να πειτε , οτι και να κανετε ολα παιζουν σωστα , ακομα και αυτοι οι συντροφοι .
Το οτι εχτε μυαλο κοττας στην πολιτικη , δεν ειναι αναγκη να τα λεμε και να τα ξαναλεμε.
Πιαστε ποσοστα , ανυπαρκτοι...
Ρε οτι και να πειτε , οτι και να κανετε ολα παιζουν σωστα , ακομα και αυτοι οι συντροφοι .
Το οτι εχτε μυαλο κοττας στην πολιτικη , δεν ειναι αναγκη να τα λεμε και να τα ξαναλεμε.
Πιαστε ποσοστα , ανυπαρκτοι...

0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

exomotis έγραψε:Πιαστε ποσοστα , ανυπαρκτοι...
τι σημασία έχουν τα ποσοστά εφόσον εφαρμοστεί νέο μνημόνιο; Αντικειμενικός στόχος δεν είναι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ανατροπή του μνημονίου.
0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

- Να πάρεις παραπάνω μπριζόλες, γιατί θα έρθει η αδερφή μου το Σ/κ στο εξοχικό.
- Να πάρουν τις Μπριζόλες τους, τις πατάτες τους και ότι σαλατικό θέλουν να φτιάξουν και να έρθουν
- Πλάκα κάνεις
- Καθόλου ..Και να κρατάνε και 100 ευρώ για να πληρώσουν τη βραδιά
- Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου;
κοφτη πλάκα
- Δεν κάνω πλάκα. Ψηφίσανε συριζα, και πρέπει να βγάλω τα έξοδα του ΦΠΑ και του ΕΝΦΙΑ
Μετά έγινε της πουτάνας. Και κοιμήθηκα στο κρεβάτι και όχι στον καναπέ, με γαμοσταυρίδια στην πρώτη προσπάθεια κρεβατομουρμούρας
- Μα τους είπα να έρθουν'-
-Να τους πεις με ποιες προϋποθέσεις θα έρχονται πλέον, αλλιώς να ξεπείς
-Μα
-Τον αντιχριστό σου και άσε με να κοιμηθώ μη σε πετάξω στον καναπέ. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ λαιμαι
- .........
. Οι μαλάκες θα πληρώνουν πλέον, Κομμένες οι μαλακίες άνευ φόρου μαλακίας
- Να πάρουν τις Μπριζόλες τους, τις πατάτες τους και ότι σαλατικό θέλουν να φτιάξουν και να έρθουν
- Πλάκα κάνεις
- Καθόλου ..Και να κρατάνε και 100 ευρώ για να πληρώσουν τη βραδιά
- Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου;
κοφτη πλάκα- Δεν κάνω πλάκα. Ψηφίσανε συριζα, και πρέπει να βγάλω τα έξοδα του ΦΠΑ και του ΕΝΦΙΑ
Μετά έγινε της πουτάνας. Και κοιμήθηκα στο κρεβάτι και όχι στον καναπέ, με γαμοσταυρίδια στην πρώτη προσπάθεια κρεβατομουρμούρας
- Μα τους είπα να έρθουν'-
-Να τους πεις με ποιες προϋποθέσεις θα έρχονται πλέον, αλλιώς να ξεπείς
-Μα
-Τον αντιχριστό σου και άσε με να κοιμηθώ μη σε πετάξω στον καναπέ. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ λαιμαι
- .........
. Οι μαλάκες θα πληρώνουν πλέον, Κομμένες οι μαλακίες άνευ φόρου μαλακίας
0 .
-
wooded glade
- Rookie poster

Πο πο αντίσταση.
Τώρα βλέπω ένα Γερμανικό στούκας από το παράθυρο που πέφτει.
Τώρα βλέπω ένα Γερμανικό στούκας από το παράθυρο που πέφτει.
0 .
Γερούν γερά