αναρχία = υπόκοσμος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

αναρχία = υπόκοσμος

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 22 Ιαν 2015, 21:01

Εικόνα

"Η Ευαγγελία Βλαστού περιγράφει έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο άνθρωπο που δεν δείχνει να φοβάται να αφαιρέσει και ζωές αθώων προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του. «Ο Βλαστός θέλει να σκοτώσει όχι μόνο εμένα, αλλά και τη μάνα μου, τον αδελφό μου και τον σύζυγό μου. Μετά από αυτό που έκανε σήμερα (σ.σ. είναι η ημέρα όπου βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός δίπλα στο σπίτι της) καταλαβαίνω ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πλαστά χαρτιά (σ.σ. για την απόδραση που σχεδίαζε) τα έφτιαξαν παιδιά από τον αναρχικό χώρο γιατί αυτοί είναι πιο έμπιστοι σε σχέση με τους ποινικούς που μιλάνε πιο εύκολα και είναι “ρουφιάνοι” της αστυνομίας.»."

http://www.zougla.gr/greece/article/...ase-ti-simoria

Υπόκοσμος και μούργα της κοινωνίας οι οποίοι δεν έχουν κανένα ιδεολογικό κόλλημα να συνεργαστούν μέχρι και με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: αναρχία = υπόκοσμος

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 00:46

Δεν βλέπω τη σχέση που έχει η φωτογραφία της ΜΑΡΦΙΝ με το κείμενο. Για το ποιοί έριξαν τις βόμβες στην ΜΑΡΦΙΝ έχω την άποψή μου, και δεν πιστεύω πως ήταν από τον αριστερό χώρο. όπως δεν ήταν από τον αριστερό χώρο, κατά την άποψή μου, και οι δολοφόνοι του Καπελώνη και του Φουντούλη.

Υπόψη, πρόσφατα βγήκε βρώμα για σχέση Τσοχατζό με Βλαστό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 23 Ιαν 2015, 00:56

Την ώρα που καιγόταν η έγκυος κοπέλα ο Αριστερός χώρος έκανε πορεία ακριβώς απ' έξω και σφύριζε αδιάφορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 01:06

Οι διαδηλωτές θα ήταν αδύνατον να κάνουν κάτι, αφού δεν είχαν τη δυνατότητα να σβήσουν τη φωτιά, ή να σταματήσουν τους καλά οργανωμένους τρομοκράτες.
Εγώ έμαθα οτι οι ίδιοι κατέστρεψαν και κάποιο κτήριο που φυλάσσονταν έγγραφα που σχετίζονταν με μεγαλοοφειλέτες της εφορίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 23 Ιαν 2015, 01:15

2-3 άτομα ήταν και η πορεία απαριθμούσε χιλιάδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 01:22

1. Αυτοί που αντιλαμβάνονται τί συμβαίνει είναι μόνο αυτοί που έχουν οπτική επαφή με το περιστατικό.
2. Οι πολίτες της πορείας δεν ήταν προετοιμασμένοι ν' αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό ούτε οργανωμένοι κατάλληλα.
3. Οι επιτιθέμενοι, όπως πάντα είχαν το στοιχείο του αιφνιδιασμού.
4. Η επίθεση διήρκεσε τόσο λίγο χρόνο, ωστε να μην προλάβουν οι διαδηλωτές να συνέλθουν από την έκπληξη.

Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα που καλά οργανωμένες και εξοπλισμένες δυνάμεις, μπορούν να "κάνουν κουμάντο" σε πολλαπλάσιους αντιπάλους χρησιμοποιώντας τον αιφνιδιασμό,ακόμα και αν οι "αμυνόμενοι" είναι οργανωμένοι να δρούν ώς ομάδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 23 Ιαν 2015, 01:34

Μην τους δικαιολογείς. 1000 βουβάλια μπορούν να κυνηγήσουν 3 λιοντάρια, πόσο μάλλον 3 κότες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 01:45

Δεν δικαιολογώ κανέναν, απλά λέω πώς θεωρώ, με βάση κάποια πράγματα που ξέρω, πως είναι τα πράγματα.
Ποτέ μην υποτιμάς το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της καλύτερης οργάνωσης σε σχέση με τον αντίπαλο, σε μια οποιαδήποτε επιχείρηση.

Όσο για το κότες, άλλο "καθάρματα" άλλο "κότες". Κάποιος μπορεί να είναι κότα και να είναι καλός άνθρωπος, και κάποιος μπορεί να είναι κάθαρμα και να μην είναι κότα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”