Απο τη μια εχεις τη νεολαια,την ελπιδα του εθνους (λολ) να κανει φεστιβαλ μπαφου,για να διεκδικησει το δικαιωμα της στη μαστουρα.
Απο την αλλη,εχεις τους γονεις και τους παππουδες αυτων των μπουμπουκιων,να προσκυνουν ενα πτωμα,πιστευοντας οτι θα τους κανει καλα.
Κυριολεκτικη μαστουρα απο τη μια,πνευματικη μαστουρα απο την αλλη.
Μετα μας(μου) κανει εντυπωση πως ο λαος αυτος,κανει ο,τι κανει,και αντιδρα οπως αντιδρα.Ουτε σε 1000 χρονια δε ξεμπλεκουμε μαγκες,ειμαστε και πολυ μαλακες.
Ενας μπαφιασμενος λαος
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
paralo
- Crazy poster

Re: Ενας μπαφιασμενος λαος
to legalization του μπάφου δεν ειναι κάτι φοβερό και τρομερό...Αυτη τη στιγμή η Αλβανία ΖΕΙ απο το μπαφο που μας πουλά.
Εχεις ενα point ανησυχείας αλλά για να μην βλέπω τα γερόντια να ανησυχουν, υποθέτω οτι το περιμεναν οτι θα υπάρχει η εκΠτωση απο τον παραδεισο. Κοινώς, χεσμενους μας ειχαν (γιατι με την ίδια νοοτροπία του πρόσκαιρου και παρωδικού οικονομικού καθεστώτος μεγλαωσαν και οι ίδιοι. Δεν ξέρω βεβαια, δεν το εχω κανει και ποτέ μου σοβαρή συζήτηση)
Εχεις ενα point ανησυχείας αλλά για να μην βλέπω τα γερόντια να ανησυχουν, υποθέτω οτι το περιμεναν οτι θα υπάρχει η εκΠτωση απο τον παραδεισο. Κοινώς, χεσμενους μας ειχαν (γιατι με την ίδια νοοτροπία του πρόσκαιρου και παρωδικού οικονομικού καθεστώτος μεγλαωσαν και οι ίδιοι. Δεν ξέρω βεβαια, δεν το εχω κανει και ποτέ μου σοβαρή συζήτηση)
0 .
#ccc
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ο έλλην υπό την επήρεια μπάφου, πολιτικού, θρησκευτικού, εθνικού και πατριωτικού, πορεύεται ενδόξως εδώ και διακόσια χρόνια.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Απο τη μια εχεις τη νεολαια,την ελπιδα του εθνους (λολ) να κανει φεστιβαλ μπαφου,για να διεκδικησει το δικαιωμα της στη μαστουρα.
Απο την αλλη,εχεις τους γονεις και τους παππουδες αυτων των μπουμπουκιων,να προσκυνουν ενα πτωμα,πιστευοντας οτι θα τους κανει καλα.
Κυριολεκτικη μαστουρα απο τη μια,πνευματικη μαστουρα απο την αλλη.
Μετα μας(μου) κανει εντυπωση πως ο λαος αυτος,κανει ο,τι κανει,και αντιδρα οπως αντιδρα.Ουτε σε 1000 χρονια δε ξεμπλεκουμε μαγκες,ειμαστε και πολυ μαλακες.
1. Προφανως δεν είναι όλη η νεολαία που κάνει μπάφους.
2.
Βλέπεις πόσο μονόπλευρος είσαι? Εσείς γράφατε ποιήματα στον Στάλιν φωνάζοντας "σταματήστε τις καμπάνες, ο Στάλιν δεν είναι νεκρός", και πηγαίνετε και προσκυνάτε στο μαυσωλείο του Λένιν, και εγκαλείτε ανθρώπους για τους αγίους?
Η θρησκεία και η Εκκλησία υπήρχε και επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας, και πάλι αυτή η αυτοκρατορία ήταν η μακροβιότερη όλων των αυτοκρατοριών και κρατών που υπήρξαν ποτέ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Λαχουρένιε, εντελώς αντιμαρξιστικά αυτά που γράφεις, πιο μικροαστός είσαι ο πόντικας

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:1. Προφανως δεν είναι όλη η νεολαία που κάνει μπάφους.
Οχι,ειναι ενα μεγαλο κομματι της ομως.
Βλέπεις πόσο μονόπλευρος είσαι? Εσείς γράφατε ποιήματα στον Στάλιν φωνάζοντας "σταματήστε τις καμπάνες, ο Στάλιν δεν είναι νεκρός", και πηγαίνετε και προσκυνάτε στο μαυσωλείο του Λένιν, και εγκαλείτε ανθρώπους για τους αγίους?
Δεν πηγαινει κανεις να προσκυνησει τον Λενιν.Προφανως ειναι καθυστερια που μουμιοποιησαν τους Λενιν και Σταλιν,και δεν ειναι τυχαιο που εγινε αυτο το πραγμα σε ορθοδοξη χωρα.Δεν πιστευει κανενας κομμουνιστης ομως,οτι ο Λενιν θεραπευει τον καρκινο,ουτε οτι η γραβατα του διωχνει την ανεμοβλογια.
Η θρησκεία και η Εκκλησία υπήρχε και επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας, και πάλι αυτή η αυτοκρατορία ήταν η μακροβιότερη όλων των αυτοκρατοριών και κρατών που υπήρξαν ποτέ.
Και?
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:1. Προφανως δεν είναι όλη η νεολαία που κάνει μπάφους.
Οχι,ειναι ενα μεγαλο κομματι της ομως.
Και?
With regard to the student population, the latest European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs (ESPAD) study was conducted in 2011, and involved a nationwide sample of high-school students aged 15–16. In 2011 some 8 % had ever tried cannabis (6 % in 2007; 6 % in 2003; 9 % in 1999). Lifetime prevalence of inhalants was reported by 14 %, similar to the levels reported in 2003 and 1999, after falling to 9 % in 2007. Lifetime prevalence of amphetamines, ecstasy and LSD use was 2 % for each drug. Last year prevalence of cannabis use was 7 % (5 % in 2007 and 2003), and last month prevalence was 4 % (3 % in 2007; 2 % in 2003).
http://www.emcdda.europa.eu/publication ... erviews/el
Edω μπορειτε να τσεκαρετε οτι η Ελχαντα ΔΕΝ ειναι σε καμία περιπτωση ΠΡΩΤΗ στη χρηση ινδικής καναβης. Μην το χρησιμοποιειτε σαν επιχείρημα "Πω, πω...ειναι οι Ελς μαστουρηδες". Ειναι πολλά αλλα πράγματα αλλά δν φταιει η κανναβη για αυτά.
(διαφωνω τερμα με τα ναρκωτικά, δεν το γραφω αυτά για να υπερασπιστώ σε καμία περιπτωση delusional or relaxant drugs-not even pills, απλά μην κοιτάτε προς περιεργη κατευθυνση να δώσετε ευθυνες για μια κοινωνικο-οικονομική κατάσταση! se aαυτό διαφωνώ και μόνο!! )
0 .
#ccc
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Κοιταξε,απο προσωπικη εμπειρια,αρκετοι εχουν δοκιμασει εστω και μια φορα,ή ειναι περιστασιακοι.Οι τακτικοι χρηστες ειναι λιγοι,αλλα και ενα 10% δεν ειναι αμελητεο για την περιοδο που ζουμε.
Τεσ πα,αυτα τα 2 περιστατικα,του φεστιβαλ και των λειψανων,επεσαν κολλητα,και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ ενδεικτικα του τροπου σκεψης (του ποιου?) μας και της παρακμης μας.
Τεσ πα,αυτα τα 2 περιστατικα,του φεστιβαλ και των λειψανων,επεσαν κολλητα,και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ ενδεικτικα του τροπου σκεψης (του ποιου?) μας και της παρακμης μας.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:1. Προφανως δεν είναι όλη η νεολαία που κάνει μπάφους.
Οχι,ειναι ενα μεγαλο κομματι της ομως.Βλέπεις πόσο μονόπλευρος είσαι? Εσείς γράφατε ποιήματα στον Στάλιν φωνάζοντας "σταματήστε τις καμπάνες, ο Στάλιν δεν είναι νεκρός", και πηγαίνετε και προσκυνάτε στο μαυσωλείο του Λένιν, και εγκαλείτε ανθρώπους για τους αγίους?
Δεν πηγαινει κανεις να προσκυνησει τον Λενιν.Προφανως ειναι καθυστερια που μουμιοποιησαν τους Λενιν και Σταλιν,και δεν ειναι τυχαιο που εγινε αυτο το πραγμα σε ορθοδοξη χωρα.Δεν πιστευει κανενας κομμουνιστης ομως,οτι ο Λενιν θεραπευει τον καρκινο,ουτε οτι η γραβατα του διωχνει την ανεμοβλογια.Η θρησκεία και η Εκκλησία υπήρχε και επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας, και πάλι αυτή η αυτοκρατορία ήταν η μακροβιότερη όλων των αυτοκρατοριών και κρατών που υπήρξαν ποτέ.
Και?
Δεν πηγαινει κανεις να προσκυνησει τον Λενιν.Προφανως ειναι καθυστερια που μουμιοποιησαν τους Λενιν και Σταλιν,και δεν ειναι τυχαιο που εγινε αυτο το πραγμα σε ορθοδοξη χωρα.Δεν πιστευει κανενας κομμουνιστης ομως,οτι ο Λενιν θεραπευει τον καρκινο,ουτε οτι η γραβατα του διωχνει την ανεμοβλογια.
Mα η έννοια του "προσκυνήματος" (pilgrimage) δεν είναι "προσκυνάω" αλλά κάνω κάτι σαν αυτό:

Oρισμένοι βέβαια πάνε και λίγο πιο πέρα:
Kαι μάλλον τα ίδια θα γίνουν και για τον Τσάβεζ. Αν αυτό δεν είναι "αγιοποίηση" τότε τί είναι?
Δεν νομίζω οτι οι Κομμουνιστές κατήργησαν τη θρησκεία, απλά αντικατέστησαν τη θρησκεία με τον κομμουνισμό.
Και?
Τί "και"? Αν ίσχυαν τα περί "ζημιάς" που μας έχει κάνει ως "κράτος" η θρησκεία (είχαμε πριν λίγο καιρό και εκείνη τη μπαρούφα που πετάχτηκε για τις εκκλησίες που δήθεν είναι το πιο ακριβό κτήριο σ' ένα χωριό και οχι τα σχολεία) τότε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν θα είχε επιβιώσει σχεδόν χίλια χρόνια. Ούτε το Ιράν θα ήταν μια από τις πιο ισχυρές χώρες της περιοχής του.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
paralo
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Κοιταξε,απο προσωπικη εμπειρια,αρκετοι εχουν δοκιμασει εστω και μια φορα,ή ειναι περιστασιακοι.Οι τακτικοι χρηστες ειναι λιγοι,αλλα και ενα 10% δεν ειναι αμελητεο για την περιοδο που ζουμε.
τροπος σκέψης ειναι οι συλλογιστές που ακολουθούμε:
Κι εμενα μου πεσανε βαρυά τα λειψανα και οι μπάφοι. (καλά για τα λείψανα τι να πω...τουλ ο μπαφος χρησιμοποιειται και σαν καταπραϋντικό φάρμακο, του δινω ενα + . ) Αλλά ολα αυτά μου πέσανε βαρυά σε προσωπικό επίπεδο και δεν το ανηγαγα (πώς γραφεται τωρα αυτο το ρήμα...τρεχα γυρευε) σε συλλογικό πρόβλημα , ΕΠΕΙΔΗ μου πέσανε βαρυά σαν τοπικς.
Το λινκ δλδ του "ειμαστε για να αυτοκτονήσουμε" -----> "χτες εγινε η περιφορά" ειναι εσφαλμένο λόγο χρονικότητας!
Αμα θες να χτυπησεις το θεσμό των εκκλησιών, κάνε προπαγάνδα για τον 15Αυγουστο! Οταν θα εχουμε πάρει τη δοση του ΔΝΤ και όλοι θα ειμαστε διακοπές. Δλδ κλάιν κανονικά.
Με αυτη την έννοια η παρέμβασή μου στο θέμα. Κατα τα άλλα, ναι, εχουμε παρακμή (και δεν με βγάζω στην απέξω.Κουβαλώ κι εγώ κάτι απο αυτή).
0 .
#ccc