Που χάθηκε η ομάδα Ε;
-
Διάδοχος
- Danchō

Που χάθηκε η ομάδα Ε;
εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Re: Που χάθηκε η ομάδα Ε;
Diadochos έγραψε:εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;
Δεν έχει σχέση ούτε με το ΛΑΟΣ ούτε με άγνωστες ελληνικές δυνάμεις.
Οι δυο κύριοι εκφραστές έφυγαν, ο ένας ο Φουράκης μαρτύρησε.
Ο Κεραμυδάς έφυγε αμετανόητος
Η Ελλάδα έμεινε μετέωρη να προσμένει τους Ελ που θα της λύσουν τα προβλήματα.
0 .
-
Χαρης77
- Rookie poster

Δεν ηξερα οτι περιμεναμε την ομαδα Ε για να μας σωσει απ τον βουρκο! Θα ελεγα οτι ειναι καιρος για να σοβαρευτουμε!!!
0 .
''ENFORCED SUNDAY LAW WILL BE THE PROPHETIC MARK OF THE BEAST''
-
alekhine
- Rookie poster

οταν ημουν φοιτητης ειχα αγορασει 2-3 βιβλια του Κεραμυδα
εγραφε εξωφρενικα πραγματα αλλα εγω τα διαβαζα σαν παραμυθακι
το κακο ειναι οτι πολλοι φαινεται οτι τα πιστευανε στα σοβαρα....
εγραφε εξωφρενικα πραγματα αλλα εγω τα διαβαζα σαν παραμυθακι
το κακο ειναι οτι πολλοι φαινεται οτι τα πιστευανε στα σοβαρα....
0 .
-
Χαρης77
- Rookie poster

Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Χαρης77 έγραψε:Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!
Τι;
0 .
#ccc
-
Χαρης77
- Rookie poster

paralo έγραψε:Χαρης77 έγραψε:Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!
Τι;
Ο τυπος εγραφε βιβλια για την ομαδα Ε καθως και για αλλα ιστορικα θεματα και κυριως αρχαια ελληνικης μυθολογιας απ οτι θυμαμαι.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Την φάση με τους Ε την καθιέρωσε ο Λευκοφρύδης με το Κοσμοσκάφος Σταγυρών Έψιλον, το επικό πόνημα σύμφωνα με το οποίο ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, εξόριστος απο τον πλανήτη του που ήρθε στην Γη με διαστημόπλοιο.
Θυμάμαι στις αρχές των 2000ς γινόταν χαμός με Ε, αλλά και με εσωτερικές αναζητήσεις.
Θυμάμαι στις αρχές των 2000ς γινόταν χαμός με Ε, αλλά και με εσωτερικές αναζητήσεις.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Diadochos έγραψε:εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;
Δεν έχει χαθεί λόγω ΛΑΟΣ, έχει χαθεί λόγω ότι αυτοί που έγραφαν αυτές τις μπούρδες έφαγαν τρελό κράξιμο. Εκτός αυτού, είχε ανακατευτεί όλο αυτό το παραμύθι με ΑΤΙΑ, βριλ και δεν ξέρω κάθε λογής @, αλλά αυτό το φαινόμενο δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα που άνθισε όλα αυτά τα χρόνια, το ίδιο και στην Αμερική. Με τους Ανουνάκι και ένα σωρό θεωρίες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Diadochos έγραψε:Την φάση με τους Ε την καθιέρωσε ο Λευκοφρύδης με το Κοσμοσκάφος Σταγυρών Έψιλον, το επικό πόνημα σύμφωνα με το οποίο ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, εξόριστος απο τον πλανήτη του που ήρθε στην Γη με διαστημόπλοιο.
πήρες βιβλίο εε; Εντάξει καλά ήταν για αρχή, τώρα βέβαια όλα αυτά έχουν ευτυχώς καταλήξει στα σκουπίδια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an