Αφιερωμένο στον Εθνικοφιλελεύθερο!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Αφιερωμένο στον Εθνικοφιλελεύθερο!

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 27 Απρ 2015, 22:20

...έστω κι αν ο πρόεδράς του λέει υπερβολικά πολλές παπαριές, καλοπροαίρετα το επισημαίνω πάντα :D

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Λεβέντης, όπως Θεοδωράκης, Τζήμερος, μπουμπουκος

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 18:10

Είπανε λοιπόν στον ημίχαζο, "κακομοίρη μου, 30 χρόνια κοντά κατεβαίνεις σε εκλογές και είσαι ο κλόουν της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Αλλοι πιο έξυπνοι κλόουν, γίνανε υπουργοί Υγείας. Θες να σε ζμπρώξουμε και σένα να μπεις στην Βουλή? Γίνε υπεύθυνος και σοβαρός, να πάρε κι ένα μπούσουλα του τι θα λες, να σου γυρίσουμε και ένα βίντεο, ωραίο, πιασαρικο, ιματζιάρικο? Εχουμε και το κείμενο έτοιμο να το διαβάσεις... είναι και περασμένο στο auto cue, άντε πρόεδρε, στην επόμενη βουλή θα κάθεσαι κι εσύ"

Το αποτέλεσμα, το βλέπετε στη συνέχεια:

Και δεν χρειάστηκε ούτε φραπέ...
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Λεβέντης, όπως Θεοδωράκης, Τζήμερος, μπουμπουκος

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Απρ 2015, 18:30

Το ειδα απο το πρωί το βιντεακι...για μια στιγμή σκεφτηκα οτι πραγματι παμε σε εκλογές...
Αλλά μετά το ξαναασκέφτηκα. Εχω παρακολουθησει εκπομπές του Προέδρου απο τη δεκαετια 1990 σε dvd και κατι διακαναλικες στις 4 η ωρα πρωινιάτικο μετεπειτα λιβε και το βιντεάκι αυτό ,τοσο κακοφοριασμενο και τοσο μουντό δεν μου φαινεται και πολύ νορμαλ να είναι ψηφοληστρικό...
Οσο και γραφικός να ειναι ο Πρόεδρος πιο πολυ τον πονάει που του κανουν παραπονα για τις παπατζες της Κυβερνησης λογ ρευστότητας, παρά μου κανει οτι ειναι πολιτικάντης και παει για ψηφους.
Τετοια ελεγε και στις εκπομπες του.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 18:32

paralo έγραψε:Το ειδα απο το πρωί το βιντεακι...για μια στιγμή σκεφτηκα οτι πραγματι παμε σε εκλογές...
Αλλά μετά το ξαναασκέφτηκα. Εχω παρακολουθησει εκπομπές του Προέδρου απο τη δεκαετια 1990 σε dvd και κατι διακαναλικες στις 4 η ωρα πρωινιάτικο μετεπειτα λιβε και το βιντεάκι αυτό ,τοσο κακοφοριασμενο και τοσο μουντό δεν μου φαινεται και πολύ νορμαλ να είναι ψηφοληστρικό...
Οσο και γραφικός να ειναι ο Πρόεδρος πιο πολυ τον πονάει που του κανουν παραπονα για τις παπατζες της Κυβερνησης λογ ρευστότητας, παρά μου κανει οτι ειναι πολιτικάντης και παει για ψηφους.

ναι, στις εκπομπές του έλεγε ότι πάνω απ' όλα η υπευθυνότητα, το ευρώ, να μην κάνομε ρήξη με τους εταίρους, να κάνομε μεταρρυθμίσεις...

...ρε, μας δουλεύεις? Εχει και το τρολάρισμα τα όρια του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2015, 18:36

Τον Λεβε τον μονο που το σωζει ειναι οτι δεν εχει εκλεγει ολα αυτα τα χρονια.Αυτο σε συνδιασμο με παρουσιαστικο του τον κανει συμπαθη στον κοσμο.Κατα τα αλλα οντως πολιτικα ειναι τα ιδια με το υπολοιπο φιλελε τοξο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Απρ 2015, 18:40

Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι σε μια παλιά του εκπομπή είχε ζητήσει συμμαχία με τη Ρωσία (επι Γιέλτσιν, ε?). Οχι απλά ρήξη έλεγε τότε, πλήρη ανατροπή ζητούσε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Απρ 2015, 18:47

Alkiviades έγραψε:
paralo έγραψε:Το ειδα απο το πρωί το βιντεακι...για μια στιγμή σκεφτηκα οτι πραγματι παμε σε εκλογές...

ναι, στις εκπομπές του έλεγε ότι πάνω απ' όλα η υπευθυνότητα, το ευρώ, να μην κάνομε ρήξη με τους εταίρους, να κάνομε μεταρρυθμίσεις...

...ρε, μας δουλεύεις? Εχει και το τρολάρισμα τα όρια του.

Ελεγε (παλιοτερα) οτι "συζηταει με κόσμο και στενοχωριεται που ειναι ετσι τα πράγματα "(ηταν εκεινες τις δεκαετιες αναφερόμενος στις κακοφορμιες του συστηματος).
Για ευρω τι να πει. Μην γινεσαι literal reader στο ιντερνετ, τουλαχιστον στα δικα μ γραπτα.
Εγραψα παραπανω οτι "εχω την αίσθηση οτι θα του κλαιγονται φιλοι του για τη ρευστοτητα και αποφασισε να φτιαξει το βιντεο και ΟΧΙ για να προλαβει ενδεχομενως ψηφους".
Αυτό ηταν το γενικότερο Point μου.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Απρ 2015, 19:42

Διαμαρτύρομαι, κι εγώ άνοιξα νήμα με ακριβώς το ίδιο βίντεο και πήγε άπατο! Συγχωνεύστε τα με το δικό μου ποστ πρώτο!
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Απρ 2015, 19:44

Πού ρε νεοδημοκράτη και δεν το βλέπω;
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Απρ 2015, 19:53

fasistario έγραψε:Πού ρε νεοδημοκράτη και δεν το βλέπω;

Πρώτον άει στο διάολο :D
Δεύτερον, είναι το νήμα "Αφιερωμένο στον Εθνικοφιλελεύθερο!".
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”