«Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

«Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 00:01

Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε και στις κρίσιμες συνομιλίες με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τον Ιούνιο του 2015 προκειμένου να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό ύψους 380 εκατομμυρίων ευρώ. Αποκάλυψε δε ότι πρότεινε στον τότε πρωθυπουργό την φορολογία των εφοπλιστών - αντί των περικοπών συντάξεων - κι εκείνος αρνήθηκε. «Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...».

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -o-tomsen/
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: «Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2026, 07:56

Διακρίνω ένα άγχος για τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού ή είναι η ιδέα μου; :hmmm
Κόβουν τελικά ψηφαλακια από εκεί που δεν έπρεπε; :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Μάιος 2026, 08:16

Προέλλην έγραψε:
Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε και στις κρίσιμες συνομιλίες με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τον Ιούνιο του 2015 προκειμένου να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό ύψους 380 εκατομμυρίων ευρώ. Αποκάλυψε δε ότι πρότεινε στον τότε πρωθυπουργό την φορολογία των εφοπλιστών - αντί των περικοπών συντάξεων - κι εκείνος αρνήθηκε. «Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...».

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -o-tomsen/

https://www.facebook.com/share/r/1GY2Z96F7G/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 19:36

Adminović έγραψε:Διακρίνω ένα άγχος για τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού ή είναι η ιδέα μου; :hmmm
Κόβουν τελικά ψηφαλακια από εκεί που δεν έπρεπε; :D

Και για την ταμπακιέρα κύριε;

Υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποιόν του Τσίφρα; Και ο Βαρουφάκης και η Ζωή, που σου αρέσουν, τα ίδια και πολύ χειρότερα αποκάλυψαν/αποκαλύπτουν, εδώ και πολύ καιρό :dunno:

Βασικά, μιά ματιά στα νήματα εποχής εδώ μέσα, και βλέπεις ότι εξ αρχής κάποιοι λέγαμε ότι τσίφρας και καμμένος ήταν πολιτικοί απατεώνες του σχοινιού και του παλουκιού.

ΥΓ
Αν κάποιον συμφέρει να υπάρξουν ακόμη 2 ευμεγέθη μικρά κόμματα, αυτός είναι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης :asd03:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 19:46

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

https://www.facebook.com/share/r/1GY2Z96F7G/

Σπουδαίος ο Γιούνγκερ, και μεγάλος τρόλαρχος :D

Βέβαια, μιλάμε για πολιτικό απο το Λουξεμβούργο, κάτι σαν μιά μικρή Ελβετία (που μιλάνε κάτι τελείως χωριάτικα γερμανικα που δεν καταλαβαίνει κανείς πέρα απο τους ίδιους :nono: )
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2026, 20:30

Προέλλην έγραψε:Και για την ταμπακιέρα κύριε;

Υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποιόν του Τσίφρα; Και ο Βαρουφάκης και η Ζωή, που σου αρέσουν, τα ίδια και πολύ χειρότερα αποκάλυψαν/αποκαλύπτουν, εδώ και πολύ καιρό :dunno:

Βασικά, μιά ματιά στα νήματα εποχής εδώ μέσα, και βλέπεις ότι εξ αρχής κάποιοι λέγαμε ότι τσίφρας και καμμένος ήταν πολιτικοί απατεώνες του σχοινιού και του παλουκιού.

ΥΓ
Αν κάποιον συμφέρει να υπάρξουν ακόμη 2 ευμεγέθη μικρά κόμματα, αυτός είναι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης :asd03:

2 ευμεγέθη κόμματα που απευθύνονται καθαρά σε αριστερό κοινό, ναι.
2 ευμεγέθη κόμματα που αρπάζουν ψήφους από κέντρο μέχρι και πολύ δεξιά, σίγουρα όχι. :D

Το τί είναι ο Τσίπρας το ξέρουμε και το τί ρόλο βαράνε γενικώς οι εφοπλιστές στην Ελλάδα, επίσης το ξέρουμε.
Οι αγωνίες και τα άγχη της συμμορίας των γαλάζιων κατσαπλιάδων για το αν θα τους κόψουν ψήφους ο Τσίπρας και η Καρυστιανού, δηλαδή για το αν θα χάσουν τον έλεγχο του δημοσίου χρήματος και των κρατικών αρχών, προφανώς και δεν με απασχολούν. Απλά στοκάρω ποπκορν, πατατάκια και αναψυκτικά και απολαμβάνω. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 20:38

Η ΝΔ δεν χάνει ψήφους από τσίφρα. Ουτε καν απο Καρυστιανού, η οποία λεηλατεί Βελόπουλο, Νίκη, Ζωή :dunno:

Στις επόμενες εκλογές, η ΝΔ θα έρθει λιγότερο ή περισσότερο 1η, και θα έχει και 2ο γύρο. Αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας. Και αυτή, δεν θα είναι τσίφρας με καρυστιανού, ζωή και βαρουφάκη :asd03:

Ευτυχώς, να λέτε κιόλας.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2026, 20:55

Προέλλην έγραψε:Η ΝΔ δεν χάνει ψήφους από τσίφρα. Ουτε καν απο Καρυστιανού, η οποία λεηλατεί Βελόπουλο, Νίκη, Ζωή :dunno:

Στις επόμενες εκλογές, η ΝΔ θα έρθει λιγότερο ή περισσότερο 1η, και θα έχει και 2ο γύρο. Αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας. Και αυτή, δεν θα είναι τσίφρας με καρυστιανού, ζωή και βαρουφάκη :asd03:

Ευτυχώς, να λέτε κιόλας.

Βελόπουλο και Νίκη ναι, αλλά την Ζωή ελάχιστα την επηρεάζουν τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού.
Πιο πολύ από τα διάφορα ΠΑΣΟΚ και ίσως και κάτι ψιλά από ΝΔ κόβει ο Τσίπρας, η δε Καρυστιανού κόβει από αρκετά έως πολύ τη ΝΔ.

Γιατί νομίζεις ότι τα διάφορα πρωκτοθέματα και οι ομάδες ηλίθιες έχουν πάρει εργολαβία την αποδόμηση των δύο αυτών κομμάτων; Μάθε μπαλίτσα. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 21:03

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η ΝΔ δεν χάνει ψήφους από τσίφρα. Ουτε καν απο Καρυστιανού, η οποία λεηλατεί Βελόπουλο, Νίκη, Ζωή :dunno:

Ευτυχώς, να λέτε κιόλας.

Βελόπουλο και Νίκη ναι, αλλά την Ζωή ελάχιστα την επηρεάζουν τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού.
Πιο πολύ από τα διάφορα ΠΑΣΟΚ και ίσως και κάτι ψιλά από ΝΔ κόβει ο Τσίπρας, η δε Καρυστιανού κόβει από αρκετά έως πολύ τη ΝΔ.

Γιατί νομίζεις ότι τα διάφορα πρωκτοθέματα και οι ομάδες ηλίθιες έχουν πάρει εργολαβία την αποδόμηση των δύο αυτών κομμάτων; Μάθε μπαλίτσα. :dunno:

Εικόνα

Όλο το μείον της Ζωίτσας, πάει Καρυστιανού. Η ίδια πηγή προβάτων είναι, το ίδιο ψεκ μαντρί.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2026, 21:17

Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Όλο το μείον της Ζωίτσας, πάει Καρυστιανού. Η ίδια πηγή προβάτων είναι, το ίδιο ψεκ μαντρί.

Ναι, ό,τι πεις.
Πες μας τώρα και σε ποιον ανήκει αυτή η δημοσκοπικη εταιρεία. :giggle02:

Άμα σε βολεύει εσένα να πιστεύεις όλες αυτές τις μπούρδες που μελετάς όλη μέρα στην Ομάδα Ηλίθια και τα παρακλάδια της, εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί που ψηφίζεις, ιδίως αν υπάρξουν σοβαρές περικοπές σε ευρωπαϊκά κονδύλια. :em99:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”