Θάι Γκαπ

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Θάι Γκαπ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2015, 11:41

Aναφερομαι σε αυτην εδω την ημιπληγικη κατασταση

Εικόνα

Εικόνα

Για να μαι ειλικρινης δε ξερω κατα ποσο υπαρχει αυτη η μοδα εδω.Το σιγουρο ειναι οτι ακομα και να το θελουν,οι ελληνιδες δε φαινεται να καταφερνουν να αποκτησουν κενο στα μπουτια τους,γιατι σπανιες φορες εχω δει καμια παραπληγα με αυτο εκει το πραμα.

Στο Αμερικα παντως πρεπει να ειναι μαστ,σε βαθμο που υπαρχουν σαιτ και αρθρα που δηλωνουν ευθαρσως την αντιθεση τους στο θαι γκαπ.Συγκεκριμενα τη βλεπουν και μερακληδες του στυλ ''Εγω τη γυναικα τη θελω χωρις θαι γκαπ'',σαν να λενε ''Εμενα μου αρεσουν οι μπαμπατσικες''.

http://bestbodybootcampsga.com/why-i-dont-want-a-thigh-gap/

Εδω συγκεκριμενα γραφει μια τυπισσα η οποια λεει οτι παρατησε τις προσπαθειες της να αποκτησει το πολυποθητο κενο γιατι εκ του φυσικου της εχει ''thick legs and butt''.Η εν λογω κυρια ειναι αυτη

Εικόνα
Εικόνα

Στο χωριο μου αυτο το λεμε κανονικη προς αδυνατη οχι θικ.Μαλιστα δηλωνει οτι δε θα ειναι ποτε 100% ευχαριστημενη με τον εαυτο της,αλλα τουλαχιστον νιωθει ανετα.Πιστευει δηλαδη οτι παρ'ολα αυτα η απουσια κενου παραμενει ενα μειον.Παρανοια.

http://thecreativebent.com/7-reasons-to-not-have-the-thigh-gap/

Εδω μια αλλη τυπισσα μπαινει σε αμυντικο μοουντ επειδη τα μπουτια της ακουμπανε μεταξυ τους,με επιχειρηματα του τυπου ''Μου αρεσει το φαι'',''Αγαπω το σωμα μου'',''Δε θελω να παθω ανορεξια'' κλπ.Αντιστοιχες δικαιολογιες λενε και στην Ελλαδα,αλλα οι πραγματικα χοντρες,οχι οι μη ανορεξικες.

Επισης,υπαρχουν και μπλογκ αφιερωμενα στα...κανονικα μπουτια,που σε λιγο θα θεωρουνται φετιχ σαν τα μικρα βυζια,τους τεραστιους κωλους,τη κοπρολαγνια,τα μιτζετ κλπ,οπως αυτο

http://beauties-without-thigh-gaps.tumblr.com/

Ομως αυτα δεν αλλαζουν τη γενικη εικονα,και οι λατρεις του φυσιολογικου δινουν μαχες οπισθοφυλακης εναντιον του θαιγκαπισμου που καλπαζει απο την αλλη ακρη του Ατλαντικου προς εμας.

Εσεις τι γνωμη εχετε?Σας αρεσει ή οχι?
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Θάι Γκαπ

Δημοσίευσηαπό fasistario » 24 Απρ 2015, 12:43

Αηδία ρε πστ μου.
Χαλάει εντελώς τον κώλο της γυναίκες.
Και πρέπει να υπάρχει χώρος να μπορούν να πέφτουν τα σκαμπίλια σωστά,με την ανάλογη ηχητική υπόκρουση.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2015, 12:48

Σε πολυ συγκεκριμενες παει το σκινι,αλλα στις περισσοτερες δεν παει,ουτε μπορουν να γινουν ετσι.
Ασε που οταν φορανε εκεινα τα ψηλοκαβαλα σορτς (αηδια),τους σακουλιαζουν,και φαινεται λες και καποιος τους ξεφουσκωσε τον κωλο με καρφιτσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Απρ 2015, 15:13

Εικόνα

:enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 25 Απρ 2015, 00:35

Λαχουρένιος έγραψε:Εσεις τι γνωμη εχετε?Σας αρεσει ή οχι?

Η ερώτηση δεν είναι σαφής. Εννοείς αν μας αρέσει να είμαστε έτσι; Αν μας αρέσει να βλέπουμε αυτό το θέαμα έξω στο δρόμο; Αν θα μας άρεσε να έχουμε σχέσεις εγγύτητας με μια τέτοια κοπέλα;

Για κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι ότι δε με απασχολεί, όσο αυτή η κατάσταση είναι φυσική. Αν είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας, τότε ναι, θα είχα γνώμη και μάλιστα αρνητική. Ο λόγος είναι ότι για να γίνει κανείς έτσι, πρέπει να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που είναι πιθανό να βλάψει τη γενική υγεία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2015, 09:18

Αρα αισθητικα σου αρεσει ή δε σε ενοχλει τουλαχιστον.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 25 Απρ 2015, 22:05

Λαχουρένιος έγραψε:Αρα αισθητικα σου αρεσει ή δε σε ενοχλει τουλαχιστον.

Δε θα έλεγα ότι μου αρέσει, ειδικά όταν θυμίζει Μπιάφρα (που υποδεικνύει επιλογή στον τρόπο ζωής). Κατά τα άλλα, όσο φαίνεται κάπως φυσικό, πράγματι δε με ενοχλεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Απρ 2015, 22:29

Αηδία
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 26 Απρ 2015, 13:10

Τι να πιάνεις κόκκαλο από αρνί, τι από αυτές τις γκόμενες είναι το ίδιο πράγμα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 26 Απρ 2015, 13:52

Υπάρχουν και γκόμενες με θάι γκαπ, που δεν είναι τσι μπιάφρας :D

Εικόνα
0 .