Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που έδρασε ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Φαίνεται ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν τα χρήματα για τα οποία ο δράστης κατάφερε 25 μαχαιριές στην μητέρα του.
O 21χρονος μητροκτόνος εμφανίζεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη του, περιγράφοντας πώς σκότωσε τη μητέρα του και τις επόμενες κινήσεις του.
«Τσακωθήκαμε πάλι για οικονομικούς λόγους. Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης. Με κατηγορούσε ότι όπου πάω για δουλειά με διώχνουν. Εκνευρίστηκα, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές».
«Δεν το είπα σε κανέναν και περίμενα να σχολάσει ο ξάδερφός μου από την οικοδομή. Τον πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσει να βγάλω κάτι μπάζα από το σπίτι, γιατί δεν μπορούσα μόνος μου» φέρεται να είπε ο νεαρός μητροκτόνος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr .
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, ο δράστης, γύρισε τα ξημερώματα σπίτι του, και τσακώθηκε με τη μητέρα του για τα χρήματα γιατί άλλαζε δουλειές πολύ συχνά. Όταν η 52χρονη του είπε ότι η οικογένεια δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά και ότι εκείνος πρέπει να βρει δουλειά, ο δράστης πήρε το μαχαίρι και της κατάφερε 25 μαχαιριές.
Ο ίδιος είπε στην ανάκριση ότι του μίλησε απαξιωτικά, ότι τον περιφρόνησε και γι αυτό πήρε το μαχαίρι και δεν κατάλαβε τι έκανε εκείνη τη στιγμή.
«Δεν με άφηνε σε ησυχία - Μου έλεγε να πάω να δουλέψω», φέρεται να είπε.
Ωστόσο ο 21χρονος μετά το έγκλημα, πήρε τηλέφωνο τον ξάδελφό του και τον κάλεσε στο σπίτι του λέγοντάς του ότι έχουν κάποιες δουλείες να κάνουν. Ο ξάδελφος, όταν πήγε είδε ένα σώμα τυλιγμένο στην κουβέρτα. Τον ρώτησε τι έκανε και εκείνος απάντησε πως σκότωσε τη μητέρα του και τον επεισε να μεταφέρουν το πτώμα.
Ωστόσο τους είδε ένας γείτονας και τον ρώτησε αν μεταφέρουν πτώμα. Οταν ο δράστης γέλασε ο γείτονας κατάλαβε ότι πράγματι πρόκειται για σορό πήγε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
https://www.cnn.gr/ellada/story/476645/ ... ia-douleia
Σκότωσε με 25 μαχαιριές τη μητέρα του - «Μου έλεγε να πάω για δουλειά»
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Σκότωσε με 25 μαχαιριές τη μητέρα του - «Μου έλεγε να πάω για δουλειά»
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Re: Σκότωσε με 25 μαχαιριές τη μητέρα του - «Μου έλεγε να πάω για δουλειά»
Όπως πάντα το δράμα είναι μεγαλύτερο, η μάνα κόρη παπά, η αδελφή της πέρυσι πέθανε ο ιερέας μεγαλώνει τα παιδιά της.... Πολύπλοκες καταστάσεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεργίας, της έλλειψης στόχων και της ανύπαρκτης κοινωνικο-ηθικής
διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει ο νεο-φιλελευθερισμός και οι παραφυάδες του όπως είναι τα
δικτατορικά (χούντες) καθεστώτα.
διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει ο νεο-φιλελευθερισμός και οι παραφυάδες του όπως είναι τα
δικτατορικά (χούντες) καθεστώτα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

και ο ξαδελφος το ιδιο κουμασι ηταν ...ναρκωτικα και αυτος και ηλιθιος
παντως εχουν αυξηθει τα εγκληματα μεταξυ γονεων
παντως εχουν αυξηθει τα εγκληματα μεταξυ γονεων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ο δράστης και ο ξάδερφος παίζει να ναι προιόντα αιμομιξίας.
0 .
-
Προέλλην

pluton έγραψε:Όπως πάντα το δράμα είναι μεγαλύτερο, η μάνα κόρη παπά, η αδελφή της πέρυσι πέθανε ο ιερέας μεγαλώνει τα παιδιά της.... Πολύπλοκες καταστάσεις.
Ας θυμηθούμε και την σοφή λαϊκή ρήση: "παπά γιος, διαβόλου αγγόνι".
Ως προς την συγκεκριμένη περίπτωση, άποψή μου είναι ότι φταίει γενικώς ο τρόπος που μεγαλώνει - καλομαθαίνει - καταστρέφει εν γένει, τα παιδιά της η μέση ΕΛ οικογένεια, και όχι τα παπαδιλίκια.
Τα παιδιά με το που ενηλικιώνονται πρέπει να παίρνουν πόδι απο το σπίτι και να μην θεωρείται δεδομένο ότι οι γονείς θα τους γράψουν τις περιουσίες τους. Οτιδήποτε διαφορετικό μάλλον πρόκειται για διαστροφή που εν δυνάμει καταστρέφει τις ζωές των παιδιών.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:pluton έγραψε:Όπως πάντα το δράμα είναι μεγαλύτερο, η μάνα κόρη παπά, η αδελφή της πέρυσι πέθανε ο ιερέας μεγαλώνει τα παιδιά της.... Πολύπλοκες καταστάσεις.
Ας θυμηθούμε και την σοφή λαϊκή ρήση: "παπά γιος, διαβόλου αγγόνι".
Ως προς την συγκεκριμένη περίπτωση, άποψή μου είναι ότι φταίει γενικώς ο τρόπος που μεγαλώνει - καλομαθαίνει - καταστρέφει εν γένει, τα παιδιά της η μέση ΕΛ οικογένεια, και όχι τα παπαδιλίκια.
Τα παιδιά με το που ενηλικιώνονται πρέπει να παίρνουν πόδι απο το σπίτι και να μην θεωρείται δεδομένο ότι οι γονείς θα τους γράψουν τις περιουσίες τους. Οτιδήποτε διαφορετικό μάλλον πρόκειται για διαστροφή που εν δυνάμει καταστρέφει τις ζωές των παιδιών.
Αυτά είναι αμερικανιές και γερμανιές ... Εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Η οικογένεια στηρίζει τα αδύναμα άτομα.
Αρρωστημένο είναι να αφήσεις χωρίς βοήθεια τα παιδιά σου. Πιστεύω σε όλα, και στην προίκα αν μπορεί η οικογένεια σε όλα όσα έχουν να κάνουν με θέματα οικογένειας.
Στο εξοχικό μου, στην πολυκατοικία αγόρασε ένας Γερμανός συνταξιούχος, ενα διαμερισματακι, άτομο με την γερμανική υπεροψία του, τον τουπε του, είχε ένα γιο ευκατάστατο επιχειρηματία. Αυτός 80+ κάποια στιγμή καλοκαίρι αρρώστησε του φερθηκαμε όλοι με καλοσύνη. Μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τον γιο του, ήρθε από την Γερμανία να τον παραλάβει.... Έκτοτε τον χάσαμε.... Στα δύσκολα ο υπερόπτης Γερμανός ζήτησε την βοήθεια της οικογένειας του.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην

pluton έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ας θυμηθούμε και την σοφή λαϊκή ρήση: "παπά γιος, διαβόλου αγγόνι".
Αυτά είναι αμερικανιές και γερμανιές ... Εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Η οικογένεια στηρίζει τα αδύναμα άτομα.
Εννοείται . Αν πρόκειται πχ για παιδί με ειδικές ανάγκες. Στη Γερμανία τα προσφέρουν μία φυσιολογική ζωή, αντί να τα κλείνουν στα υπόγεια για να μην "μιλάει" ή και τα βασανίζει η γειτονιά.
Αλλά το να νταχτιρντίζεις 18+ υγιέστατους γαδάρους με τα ρουχαλάκια τους, καφεδάκια, τα τσιγαράκια, τα ποτάκια τους, πρόκειται για αρρωστημένη φάση. Πρέπει να θέλεις το κακό του παιδιού για να του φέρεσαι έτσι.
Και δεν μιλάμε εδώ για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μιά κάποια επικρατούσα κουλτούρα. Το συγκεκριμένο παλικάρι, απ ότι φαίνεται θεωρούσε δικαίωμά του να τον ταϊζει η μάνα του εις το διηνεκές και έχασε τον κόσμο κάτω απο τα πόδια του όταν αυτή του είπε ότι είναι ενήλικος και θα πρέπει να βρεί δουλειά και να ξεκουβαλήσει.
Μιλάμε για σχετικά νέα γυναίκα 50 ετών, που μεγάλωσε το παιδί της και έχει κάθε δικαίωμα να ζήσει την ζωή της, αντί να γίνει σκλάβα του μέχρι τα βαθιά γεράματά της.
pluton έγραψε:Αρρωστημένο είναι να αφήσεις χωρίς βοήθεια τα παιδιά σου. Πιστεύω σε όλα, και στην προίκα αν μπορεί η οικογένεια σε όλα όσα έχουν να κάνουν με θέματα οικογένειας.
Στο εξοχικό μου, στην πολυκατοικία αγόρασε ένας Γερμανός συνταξιούχος, ενα διαμερισματακι, άτομο με την γερμανική υπεροψία του, τον τουπε του, είχε ένα γιο ευκατάστατο επιχειρηματία. Αυτός 80+ κάποια στιγμή καλοκαίρι αρρώστησε του φερθηκαμε όλοι με καλοσύνη. Μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τον γιο του, ήρθε από την Γερμανία να τον παραλάβει.... Έκτοτε τον χάσαμε.... Στα δύσκολα ο υπερόπτης Γερμανός ζήτησε την βοήθεια της οικογένειας του.
Ο Γερμανός στην Γερμανία δεν χρειάζεται να δωροδοκεί τα παιδιά του με την ελπίδα να τον ξεσκατίσουν (περί αυτού πρόκειται, ο κανόνας είναι ότι όσο πιο ανύπαρκτο το κράτος, τόσο πιο ισχυροί οι οικογενειακοί δεσμοί ως αντίβαρο), αυτό το αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες του κράτους, σε ίδρυμα ή αν δεν θέλεις κατ οίκον με γηροκόμους και κοινωνικούς λειτουργούς να τους ελέγχουν. Εσύ αναφέρεσαι σε κάποιον ντρίφτερ που συνειδητά επέλεξε να βρεθεί στα βαθιά γεράματά του εκτός του ανεπτυγμένου κόσμου, και κάπου λίγο πριν το τέλος έψαξε το παιδί του. Ε τι να κάνουμε, οι "εξωτικές" χώρες κλπ ακραία σπορτς στα 80+ έχουν τις δυσκολίες τους. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Τα βάζεις τα θέματα με ένα ψυχρό γερμανικό τρόπο που σου παγώνουν την ψυχή.
Τίποτα από την ζεστασιά, την ανιδιοτελή προσφορά, την συμπαράσταση της ηλιόλουστης ελλαδας.
Άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε πράγματα για να σταθούν στα πόδια της η κοινωνία, η νεολαία, η οικογένεια.
Τι να κάνουμε η κοινωνία μας στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά που δεν είναι ζητιανιά, στις δωρεές των εύπορων στο χωριό τους, στην πατρίδα που γίνεται από μερισσευμα ψυχής και δεν ζητά τίποτα, απλά δίνει .... Είμαστε μια χώρα που όλοι θέλουν να είναι ευεργετες, αυτό δεν συμβαίνει ούτε στις χώρες του βορρά, ούτε στις χώρες του νότου.... Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είναι μέσα στην φιλοσοφία μας σαν λαό.
Για τα ζητήματα αυτά μπορώ να σου γράφω σεντόνια, αλλά τι νόημα έχει; Εντυπωσιάζεσαι από την ρομποτική νοοτροπία των Γιόζεφ Μένγκελε και των Άιχμαν.
Εγώ την Ελληνική λογική θα την έλεγα λογική Τσούνη.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -dunameis/
Τίποτα από την ζεστασιά, την ανιδιοτελή προσφορά, την συμπαράσταση της ηλιόλουστης ελλαδας.
Άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε πράγματα για να σταθούν στα πόδια της η κοινωνία, η νεολαία, η οικογένεια.
Τι να κάνουμε η κοινωνία μας στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά που δεν είναι ζητιανιά, στις δωρεές των εύπορων στο χωριό τους, στην πατρίδα που γίνεται από μερισσευμα ψυχής και δεν ζητά τίποτα, απλά δίνει .... Είμαστε μια χώρα που όλοι θέλουν να είναι ευεργετες, αυτό δεν συμβαίνει ούτε στις χώρες του βορρά, ούτε στις χώρες του νότου.... Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είναι μέσα στην φιλοσοφία μας σαν λαό.
Για τα ζητήματα αυτά μπορώ να σου γράφω σεντόνια, αλλά τι νόημα έχει; Εντυπωσιάζεσαι από την ρομποτική νοοτροπία των Γιόζεφ Μένγκελε και των Άιχμαν.
0 .
-
Προέλλην

pluton έγραψε:Τα βάζεις τα θέματα με ένα ψυχρό γερμανικό τρόπο που σου παγώνουν την ψυχή.
Aυτά φίλε Πλούτωνα είναι για κανένα φυλλάδιο του ΕΟΤ, λίγη σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Έχοντας ζήσει σε δύο ΒΔ Ευρωπαϊκές χώρες, και στην Ελλάδα φυσικά, την μεγαλύτερη βαρβαρότητα την έχω γνωρίσει σαφώς στην Ελλάδα. Με διαφορά. Ουδεμία ανιδιοτελή προσφορά και συμπαράσταση υπάρχει, παρά μόνο πρωτογονισμός, παρτακισμός, αλητεία, κλεψιά, σκοτεινότητα, κακία.
Η Ελλάδα πλέον μου φαντάζει ως ένας σκοτεινός τρομακτικός κόσμος, με ανθρώπους που ενώ κάποιοι εξ αυτών μπορεί να πιστεύουν ότι έχουν αγνές προθέσεις, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.
Δεν πρόκειται για κάποια ελληνική ιδιαιτερότητα φυσικά, αλλά για χαρακτηριστικό όλων των λιγότερο ανεπτυγμένων οικονομικά και κοινωνικά χωρών.
Αν νιώθεις μια γλυκύτητα στην Ελλάδα, παρ όλο τον τριτοκοσμισμό της, είναι γιατί αυτός δεν είναι απόλυτος, πχ έχει και κάποια στοιχεία του 1ου κόσμου.
Και όχι, δεν θα πάρω στα σοβαρά την άποψή σου επί του συγκεκριμένου θέματος. Θα την έπαιρνα μόνο αν είχες ζήσει για χρόνια σε ανεπτυγμένη χώρα, στην αντίστοιχη τάξη που ζείς στην Ελλάδα.
pluton έγραψε:Άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε πράγματα για να σταθούν στα πόδια της η κοινωνία, η νεολαία, η οικογένεια.
Στην πραγματικότητα όμως είναι βαριά-βαριά λογική Τούνη

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts