Συνέχισα να σκρολάρω. Βαριέμαι και να παρακολουθώ την επικαιρότητά πλέον.
Πέρα από αυτό σκέφτηκα άλλη μια υπόθεση me2, φεμινιστικές υστερίες κτλ ... τέσπα δεν έδωσα τη δέουσα σημασία.
Πιο πολύ και από διάθεση απογοήτευσης και ματαιότητας πιο πολύ ... όλα κατά διαόλου πάνε έτσι και αλλιώς. Δεν έχω ενδιαφέρον πια για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας.
Και συνεχίζει η είδηση να πετιέται παντού. Λέω άντε να δω τι έγινε έτσι από περιέργεια.
Λοιπόν ο ορισμός της γυναικοκτονίας πρώτον.
Κατά δεύτερον είναι καιρός πλέον να ανοίξει ο φάκελος "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"
Με έχετε ακούσει ποτέ να κατηγορώ ή να λέω κάτι αρνητικό για την αστυνομία; ΟΧΙ.
Αντιθέτως ποτέ δεν υιοθετώ απόψεις του όχλου. Πάντα είμαι αντικειμενική.
Αλλά αυτή τη φορά ο όχλος έχει δίκιο.
Αυτό σε συνδυασμό και με ένα κάρο άλλες περιπτώσεις που χρειάστηκα εγώ την αστυνομία με έκανε να αλλάξω γνώμη.
Καταρχάς, υπάρχουν πάρα πολλές φορές που παίρνεις το 100 και δεν το σηκώνουν ρε. ΔΕΝ το σηκώνουν.Παίρνεις την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ και δεν το σηκώνουν
Λες και παίρνεις τη vodafone.Ή το σηκώνουν μετά από 100 ώρες στην καλύτερη.
Μια φορά που το έθιξα αυτό σε έναν αστυνομικό μου λέει έχετε δίκιο. Κι εμείς στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο παίρνουμε. Δεν υπάρχουν άτομα.
Αυτό το δεν υπάρχουν άτομα μου το είχε ξαναπεί και άλλος ένας αστυνομικός για μια άλλη υπόθεση.
Επίσης, αυτό το "δεν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό" παίζει να το έχω ακούσει άπειρες φορές. Σε δικές μου περιπτώσεις που χρειάστηκε να έρθει περιπολικό ήρθε μετά από 100 ώρες του στυλ άστο φιλαράκι το γμσες και ψόφησε. Μέχρι να έρθεις έχει εκλείψει και ο λόγος που σε κάλεσα και τώρα που ήρθες φαίνομαι απλά γελοία γιατί έχασες την παρανομία την ώρα που συνέβαινε.
Και άντε πες ο δικός μου λόγος δεν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Στην περίπτωση της κοπέλας όμως της στοίχισε τη ζωή.
Επίσης, αυτή η μαλακία όποτε απευθύνεσαι στην αστυνομία να σου λέει "κάνε μήνυση" έχει καταντήσει αηδία. Καιρός η νομοθεσία να απλοποιήσει τις διαδικασίες και να κινείται η αστυνομία αυτεπάγγελτα. Δια πάσαν και νόσον και μαλακίαν η απάντηση είναι κάνε μήνυση και ξεφορτώσου μας τώρα.
Επίσης, αν και ξέρω ότι πλέον στην αστυνομία μπαίνουν με πανελλήνιες ωστόσο το επίπεδο σκέψης τους είναι λίγο ... ουγκ.
Α και να σας πω κατεβάστε λίγο τη μυτούλα σας. Στην υπηρεσία του πολίτη υποτίθεται ότι είστε. Αυτό το ύφος εξουσίας που νομίζετε ότι σας έχει δοθεί ... αλλού.
Ποιος ήταν εκείνος ο υπουργός που με το που ανέλαβε καθήκοντα το πρώτο μέλημά του ήταν να βάλει άλογα στην αστυνομία για παρελάσεις και επίσημες εκδηλώσεις;
Α ναι ο Μηταράκης

Παραιτηθείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

πολιτεία έχει δεμένα τα χέρια. Δεν μπορεί να υπάρχει σε κάθε σπίτι ένας μπάτσος για να προστατεύει τις γυναίκες από το να μην φάνε ξύλο. Πρέπει και μόνες τους να έχουν το μυαλό να φύγουν με τα πρώτα δείγμα ψυχολογικής βίας.