Πως εξηγείται το φαινόμενο αυτό ιστορικά, πολιτικά, πολιτισμικά, κοκ;
Απ ότι ξέρουμε γενικά, η Ελλάδα ούτε επί επαράτου ντεξιάς είχε καλές σχέσεις με το Εβραήλ, δηλαδή το φαινόμενο δεν αρχίζει με τα παλαιστινιακά φουλάρια της aristeras.
Με τους Άραβες πάλι, πότε αρχίσαν τα 69;
Πιό πολύ μου κάνει η φάση για αγνός πατροπαράδοτος υφέρπων αντισημιτισμός μεσαιωνικού τύπου, με τα ρέστα μάλλον να αποτελεούν φερεντσέ.
Γιατί τόσο κωλοπιλαλα για τους Άραβες και τόσο μίσος για τους Εβραίους απο τα ΕΛ;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Γιατί τόσο κωλοπιλαλα για τους Άραβες και τόσο μίσος για τους Εβραίους απο τα ΕΛ;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Re: Γιατί τόσο κωλοπιλαλα για τους Άραβες και τόσο μίσος για τους Εβραίους απο τα ΕΛ;
εκατο φορες το -δεν τους κοβει για ενα μεγαλο φασμα του πολιτικου χωρου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Γιατί τόσο κωλοπιλαλα για τους Άραβες και τόσο μίσος για τους Εβραίους απο τα ΕΛ;
Δεσμοί αίματος; 

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Προέλλην

nemo έγραψε:εκατο φορες το -δεν τους κοβει για ενα μεγαλο φασμα του πολιτικου χωρου
Λολ. Αν θες, βρες 1 άρθρο υπέρ του Ισραήλ πριν 15-20 χρόνια. Δεν υπάρχει, απο ακροδεξιά, δεξιά, κέντρο, κεντροαριστερά, κουμουνισταί, ακροαριστερά, ΟΛΟΙ ήταν τυφλά υπέρ των γυφταράβων και ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ κατά του Ισραήλ και του λαού του. Γιατί; Γιατί έτσι, γιατί ΕΛ εμμετικό ξετσίπωτο αντισημιταριό

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

Adminović έγραψε:Δεσμοί αίματος;
Ρώτα μιά την γιαγιά σου, τι της έλεγαν οι γονείς της για τους Εβραίους
Εμένα τους έλεγαν ότι κλέβουν μωρά και τα παίρνουν το αίμα και ζυμώνουν ψωμί. Τα μωρά τα έβαζαν σε βαρέλια με λεπίδες και τα γυρνούσαν. Αν δεν απατώμαι τα έχει εξιστορήσει και ο Αρίστος στο παλαιό βοθράδικο. Αυτά, δεν ήταν εντυπώσεις κάποιας μειοψηφίας, αλλά αυτά που πίστευαν ΟΛΟΙ οι ΕΛς μέχρις πριν ελάχιστες δεκαετίες. Πολλοί δε τα πιστεύουν ακόμη.
Πάντως ο δικός μου προπαππος, έλεγε πολλές φορές, ότι ενώ αυτοί, τα ΕΛς, τα ΣΚ τα έβγαζαν με μαστιγώματα με τις ζώνες και με μπάλα στις λασπωμένες αλάνες, τα Εβραιόπουλα και τα Αρμενάκια τα έβλεπαν με ένα βιολί ή μια κιθάρα στο χέρι να πηγαίνουν να μάθουν μουσική.
Βασικά, πρόκειται για καθαρή περίπτωση τυφλού μίσους του κατώτερου προς τον ανώτερο.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Δεσμοί αίματος;
Ρώτα μιά την γιαγιά σου, τι της έλεγαν οι γονείς της για τους Εβραίους![]()
Εμένα τους έλεγαν ότι κλέβουν μωρά και τα παίρνουν το αίμα και ζυμώνουν ψωμί. Τα μωρά τα έβαζαν σε βαρέλια με λεπίδες και τα γυρνούσαν. Αν δεν απατώμαι τα έχει εξιστορήσει και ο Αρίστος στο παλαιό βοθράδικο. Αυτά, δεν ήταν εντυπώσεις κάποιας μειοψηφίας, αλλά αυτά που πίστευαν ΟΛΟΙ οι ΕΛς μέχρις πριν ελάχιστες δεκαετίες. Πολλοί δε τα πιστεύουν ακόμη.
Πάντως ο δικός μου προπαππος, έλεγε πολλές φορές, ότι ενώ αυτοί, τα ΕΛς, τα ΣΚ τα έβγαζαν με μαστιγώματα με τις ζώνες και με μπάλα στις λασπωμένες αλάνες, τα Εβραιόπουλα και τα Αρμενάκια τα έβλεπαν με ένα βιολί ή μια κιθάρα στο χέρι να πηγαίνουν να μάθουν μουσική.
Εκεί που μεγάλωσαν οι δικοί μου παππούδες και γιαγιάδες δεν υπήρχαν Εβραίοι ή Αρμένιοι.
Δεν έλεγαν ποτέ τίποτα το άσχημο για τους Εβραίους. Το μόνο που είχα ακούσει κάποτε είναι να αποκαλούν "εβραίο" κάποιον φιλοχρήματο ή τσιγγούνη.
Ο παππούς μου ειδικά δεν γουστάρει καθόλου τους Γερμανούς, γιατί έζησε την Κατοχή και έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις από τότε, οπότε έχει μια συμπάθεια προς τους Εβραίους, που επίσης υπέφεραν τότε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
pluton
- Supreme poster

Από την οικογένεια του πεθερού μου, μια ξαδέλφη του έκρυψε στην κατοχή έναν Εβραίο, που μετά παντρεύτηκε.
Τώρα στην Ελλάδα έχουν συμβεί όλα και αντισημιτισμός και πράξεις ηρωικές που διέσωσαν Εβραίους.
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που γράφει ο προελληνας είναι αλήθεια λεγόντουσαν, ότι δηλαδή κλέβουν παιδιά και τα στέλνουν στο Ισραήλ, δολοφονούν παιδιά και με το αίμα τους ζυμώνουν ψωμί κλπ λεγόντουσαν.
Αλλά υπάρχει και η περίπτωση της Ζακύνθου που ο μητροπολίτης της αρνήθηκε να παραδώσει τους συντοπίτες του Εβραίους και έγραψε γράμμα στον ίδιο τον Χίτλερ και με επέμβαση του Χίτλερ δεν χάθηκε ούτε ένας Εβραίος Ζακυνθινός ΜΗΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
https://www.mixanitouxronou.gr/ean-apof ... o-thanato/
https://www.kathimerini.gr/culture/book ... zakynthoy/
Έχει βγει και σχετικό βιβλίο που το έχω, σε ποια βιβλιοθήκη δεν ξέρω.
Κάτι ανάλογο έκανε ο μητροπολίτης Χαλκίδας, σε μικρότερη κλίμακα.
Τώρα στην Ελλάδα έχουν συμβεί όλα και αντισημιτισμός και πράξεις ηρωικές που διέσωσαν Εβραίους.
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που γράφει ο προελληνας είναι αλήθεια λεγόντουσαν, ότι δηλαδή κλέβουν παιδιά και τα στέλνουν στο Ισραήλ, δολοφονούν παιδιά και με το αίμα τους ζυμώνουν ψωμί κλπ λεγόντουσαν.
Αλλά υπάρχει και η περίπτωση της Ζακύνθου που ο μητροπολίτης της αρνήθηκε να παραδώσει τους συντοπίτες του Εβραίους και έγραψε γράμμα στον ίδιο τον Χίτλερ και με επέμβαση του Χίτλερ δεν χάθηκε ούτε ένας Εβραίος Ζακυνθινός ΜΗΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Προέλλην

pluton έγραψε:Από την οικογένεια του πεθερού μου, μια ξαδέλφη του έκρυψε στην κατοχή έναν Εβραίο, που μετά παντρεύτηκε.
Είναι η πασίγνωστη συκοφαντία του αίματος: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_libel
Ξέρουμε με ακρίβεια πότε και πού άρχισε ως μύθος. Ξέρουμε επίσης και πότε άρχισε η καθολική εκκλησία να αναπαριστά τα πάθη του χριστού κάθε πάσχα με Εβραίους να τον βασανίζουν και να εξάπτουν τα χριστεπώνυμα πλήθη σε πογκρόμ εναντίον τους.
Γι αυτές τις αλητείες, δολοφονήθηκαν μαρτυρικά εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια, Εβραίοι επί αιώνες. Δεν είναι μονο το ναζιστικό ολοκαύτωμα. Αυτό το μίσος απ όλους ήταν που τους ατσάλωσε, που τους έκανε πιο δημιουργικούς, πιο ευφυείς, πιο ατσαλοαρχιδάτους απ όλους.
Αυτές οι πεποιθήσεις, αποτελούσαν κανονικότητα καθολικά σε όλη την ΕΛ κοινωνία επί αιώνες, κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με το ότι 5-10 μεμονωμένοι ιεράρχες ή πολίτες τηρήσαν φιλοεβραιϊκή στάση κατά τον Β ΠΠ. ΔΕΝ χαρακτηρίζουν αυτοί την ΕΛ κοινωνία, εξαιρέσεις αποτελούν.
Ο ΕΛ έχει βαθιά μέσα στην σκοτεινή του ψυχή ότι οι Εβραίοι είναι ένοχοι γιατί μας σταυρώσαν τον χριστούλη, γιατί έπιναν το αίμα απο τα βρέφη μας, γιατί μας μισούν και είναι νεοταξίτες, κτλ. Αυτά, ζούν και στην ψυχή του μπογιόπουλα και του κουτσιούμπα και του πλεύρη πατρός και του χρυσαυγίτη ούγκ. Είναι αυτό που τους ενώνει, αυτό που τους κάνει να βλέπουν τα εγκλήματα μόνο των Εβραίων και όχι των ψευτοπαλαιστινίων, αυτό που γενικά τους κάνει πεταμένους σιχαμένους νεοΕΛ παρά τις επί μερους διαφορές τους.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts