Πάτος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Πάτος

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 00:44

Δε θέλω να ζω πια σε αυτή τη χώρα
0 .

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πάτος

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 09 Οκτ 2023, 00:46

Kαι γω δεν θέλω να γυρίσω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 00:54

Δεν θέλω καν να σχολιάσω τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Έχω μείνει speechless.

Τίποτα.
Σε όλα ναι.
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Τι έχει πάθει ο κόσμος ρε παιδιά;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Οκτ 2023, 09:27

Μια νέα ψυχρολουσία ήταν η εκλογική βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Στέφανο Κασσελάκη, που βλέπει το πολιτικό γεγονός της εκλογής του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει τελικά τον αντίκτυπο που προσδοκούσε ο ίδιος και το επιτελείο του.

Στην Κουμουνδούρου δεν πέφτουν πλέον από τα σύννεφα και τα αποτελέσματα από τις χθεσινές κάλπες δεν αιφνιδίασαν κανέναν, ούτε και απογοήτευσαν ιδιαίτερα, καθώς σε ένα βαθμό ήταν και αναμενόμενα.

Μπορεί ο κ. Κασσελάκης να μην χρεώνεται προσωπικά αυτή την εικόνα που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ σε Δήμους και Περιφέρειες, αλλά για τον ίδιο ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να διατηρήσει μια καλή πορεία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποντάροντας πολλά στο επικοινωνιακό του εκτόπισμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μονάδες κάτω

Το αποτέλεσμα της κάλπης στο Δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν αρκούν οι επικοινωνιακές κινήσεις από μόνες τους για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1651118102
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Οκτ 2023, 09:36

bizeli έγραψε:Δεν θέλω καν να σχολιάσω τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Έχω μείνει speechless.

Τίποτα.
Σε όλα ναι.
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Σε αυτή την φάση δεν τρώει σανό.

Ρε φέρατε ένα πλούσιο αμερικανακι από την Εκάλη, ευρυπρωκτο, με τον μπν του και τον σκύλο του, στελεχος της goldman Sachs που δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ από την ελληνική πραγματικότητα και τον μοστραρατε για αριστερό και ρωτάτε :

Δεν είναι στραβος ο γιαλός στραβά αρμενίζετε.

Έχετε υπόψη σας πόσο άσχημα διακυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ; δεν το έχετε καταλάβει Ε! Εγώ θυμάμαι την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ιδρώνω.

ekloges_paravan_xartis2-1200x800.jpg

Το ΠΑΣΟΚ πήγε καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ :D :D :D αηντε τρέχατε όλοι μαζί πίσω στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Ζαχαριάδης το μεγάλο σας ατού τρίτος και παραλίγο να τον περάσει και ο Σοφιανός για λίγους ψήφους και κρίμα που δεν τον πέρασε. Ο Ιωακειμίδης το σίγουρο άλογο κάπου στο 15% :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Οκτ 2023, 10:20

Η ΝΔ παίρνει όλες τις περιφέρειες συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης που ο Αρναουτάκης υποστηρίζεται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ....

Οι περιφέρειες που θα έχουν δεύτερο γύρο πάει η ΝΔ εναντίον ανταρτών ΝΔ :D :D :D

Και πάλι ο νυν περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος (42,2%) θα αναμετρηθεί όπως και την προηγούμενη φορά με τον Χριστόδουλο Τοψίδη (35,3%) σε μια αναμέτρηση που είναι ανάμεσα σε έναν υποψήφιο που έχει το χρίσμα της ΝΔ και σε έναν γαλάζιο αντάρτη. Ακολούθησαν ο Δαμιανός Καγκελίδης του ΠΑΣΟΚ με 9%, ο Στέργιος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%, ενώ συμβούλους εκλέγει και ο Διονύσης Κλάδης της Λαϊκής Συσπείρωσης με 5,75%.

Στο Βόρειο Αιγαίο ο εκλεκτός της ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής πήγε καλύτερα από ότι έδειχναν τα προγνωστικά και τερμάτισε πρώτος με 40% απέναντι στον έμπειρο νυν περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη (33,8%) και επίσης «αντάρτη» της ΝΔ. Η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής την Αγλαΐα Κυρίτση ανέβηκε στο 13,2 % (από 10%) και «έπιασε» την 3η θέση. Η Βασιλική Χοχλάκα (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) συγκέντρωσε 11,4%.

Μεγάλο ντέρμπι στην Δυτική Μακεδονία με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη να τερματίζει δεύτερος με 34,2% και τον «αντάρτη» Γιώργο Αμανατίδη να είναι πρώτος αλλά με 35,%. Η υποψήφια με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ Γεωργία Ζεμπιλιάδου πήρε 21,5%, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νόντα Στολτίδη ανέβηκε στο 6,2%.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός (41,3%) της ΝΔ θα πρέπει να πείσει περισσότερους συμπολίτες του την επόμενη Κυριακή να τον ψηφίσουν για να μείνει στο γραφείο του. Η διαφορά του είναι μεγάλη από τον δεύτερο Δημήτρη Κουρέτα (34,1%), ο οποίος στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ο Τάσος Τσιαπλές της Λαϊκής Συσπείρωσης είχε μεγάλη άνοδο, αφού από το 6,9% πλέον έχει 12,8%, ενώ η προερχόμενη από την ΝΔ Ελευθερία Τζανακούλη συγκεντρώνει 9,5%.

Στα Ιόνια Νησιά ο «αντάρτης» πρώην δήμαρχος Κερκυραίων Ιωάννης Τρεπεκλής τερμάτισε πρώτος (32,4%) από την νυν περιφερειάρχη και υποστηριζόμενη από την ΝΔ Ρόδη Κράτσα (27,4%). Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος αυτή τη φορά έπεσε στο 15,8% ενώ η Αλεξάνδρα Μπαλού της Λαϊκής Συσπείρωσης ανέβηκε στο 13,8%. Συμβούλους εκλέγει και η Μαρία Δρυ του ΠΑΣΟΚ με 8,8%.

Στην Πελοπόννησο, μετά από ένα θρίλερ ο Δημήτρης Πτωχός δεν εκλέχτηκε από την 1η Κυριακή αφού συγκέντρωσε το 42,6%, και πάει σε δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Πέτρο Τατούλη (31,8%). Ο Μανώλης Μάκαρης του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 8%, ενώ ο υποψήφιος που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ (αυτή τη φορά ήταν ο Δημήτρης Κουτσούλης) ανέβηκε στο 8%. Συμβούλους εκλέγει και η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νίκο Κουτουμάνο που από το 4,6% ανέβηκε στο 6,4%.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 15:16

pluton έγραψε:Σε αυτή την φάση δεν τρώει σανό.

Άσε μας ρε φίλε που έχεις και υψηλές προσδοκίες από το iq των ελληνιόλων
Αυτή είναι η Ελλάδα.

0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Οκτ 2023, 15:32

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Σε αυτή την φάση δεν τρώει σανό.

Άσε μας ρε φίλε που έχεις και υψηλές προσδοκίες από το iq των ελληνιόλων
Αυτή είναι η Ελλάδα.

Όχι δεν έχω, ξέρω πόσο γίδια και πόσο ανώριμοι είναι οι Έλληνες, αλλά σ' αυτή την φάση έδειξε στους 70.000 ΣΥΡΙΖΑιους που εντυπωσιάστηκαν από τον απαστραπτοντσ τενεκέ ότι είναι βαθιά νυχτωμενοι.

Και επ ευκαιρία συγχαρητήρια στους βολιωτες. Και πολύ όμορφα τα είπε ο Μπεος για τον Κασσελακη και ας τρέχουν οι προοδευτικοί να εκφοβισουν με αγωγές.

Ο Στέφανος με το που έβαλε υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πουστης, δεν είπε τίποτα άλλο ο Μπεος του είπε αυτό που ο ίδιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 21:45

pluton έγραψε:Όχι δεν έχω, ξέρω πόσο γίδια και πόσο ανώριμοι είναι οι Έλληνες, αλλά σ' αυτή την φάση έδειξε στους 70.000 ΣΥΡΙΖΑιους που εντυπωσιάστηκαν από τον απαστραπτοντσ τενεκέ ότι είναι βαθιά νυχτωμενοι.

Και επ ευκαιρία συγχαρητήρια στους βολιωτες. Και πολύ όμορφα τα είπε ο Μπεος για τον Κασσελακη και ας τρέχουν οι προοδευτικοί να εκφοβισουν με αγωγές.

Ο Στέφανος με το που έβαλε υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πουστης, δεν είπε τίποτα άλλο ο Μπεος του είπε αυτό που ο ίδιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή.

Αυτό αρκεί.
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπλα μπλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 22:36

ΝΔ για Μπέο πριν τις εκλογές (όταν μοίραζε χαστούκια)
"Δεν τον ξέρουμε τον κύριο"

ΝΔ για Μπέο μετά τις εκλογές
"Όλη η Ελλάδα είναι μπλεεεεε, είναι μπλεεεεεε, είναι μπλεεεεεε..."

:laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”