Μακελειό μεταξύ επενδυτών στη Λούτσα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Μακελειό μεταξύ επενδυτών στη Λούτσα.
Η πληροφορία που αναφέρει ότι οι μακελευθέντες ήτο και χρυσοβιζάτοι επενδυτές προς το παρόν ελέγχεται.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Μακελειό μεταξύ επενδυτών στη Λούτσα.
Άμα ήρθαν για να αγοράσουν τίποτα από τα καλουδια που εμπορεύονται οι αναπτυξιακοί παράγοντες της χώρας, καλώς ήρθαν!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

εξι ατομα αοπλα ! σε ραντεβου θανατου . πως τους ξεγελασαν;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Εμένα αυτοί οι Τούρκοι μου μυρίζουν ΜΙΤ.
Είναι βέβαιο ότι δεν έχει σχέση η ΕΥΠ, η Μοσάντ κάποιο κουρδικό ένοπλο τμήμα, η CIA; η αυτό δεν περνά από το μυαλό κανενός;
Να δεις ότι δεν θα βγει τίποτα ουσιαστικό και θα μείνει σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον υπόκοσμο....
Ούτε η Τουρκία θα βγάλει κιχ.... έξη Τούρκοι νεκροί στην Αθήνα...... τόσους Τούρκους νεκρούς στην Αθήνα έχουμε να δούμε από την εποχή του Καραϊσκάκη.
Ένα άλλο ερώτημα είναι ΕΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!! Με διπλές πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια, πλαστό αριθμό αυτοκινήτου!
Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει σε πολλά σενάρια.... και άχνα στην Τουρκία, ο τουρκικός τύπος που ουρλιάζει για τα πάντα τσιμουδιά! Η Τουρκία δεν ξέρει ποιοι έξη της λειπουνε που ήταν στην Αθήνα; Ο Τούρκος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο με διαβατήρια Πορτογαλίας και ανακρίνεται, τι είναι αυτός;
Είναι βέβαιο ότι δεν έχει σχέση η ΕΥΠ, η Μοσάντ κάποιο κουρδικό ένοπλο τμήμα, η CIA; η αυτό δεν περνά από το μυαλό κανενός;
Να δεις ότι δεν θα βγει τίποτα ουσιαστικό και θα μείνει σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον υπόκοσμο....
Ούτε η Τουρκία θα βγάλει κιχ.... έξη Τούρκοι νεκροί στην Αθήνα...... τόσους Τούρκους νεκρούς στην Αθήνα έχουμε να δούμε από την εποχή του Καραϊσκάκη.
Ένα άλλο ερώτημα είναι ΕΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!! Με διπλές πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια, πλαστό αριθμό αυτοκινήτου!
Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει σε πολλά σενάρια.... και άχνα στην Τουρκία, ο τουρκικός τύπος που ουρλιάζει για τα πάντα τσιμουδιά! Η Τουρκία δεν ξέρει ποιοι έξη της λειπουνε που ήταν στην Αθήνα; Ο Τούρκος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο με διαβατήρια Πορτογαλίας και ανακρίνεται, τι είναι αυτός;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Μήπως είναι μια απάντηση αυτό για τους εξη;
Να και τα ωραία:
Ο συλληφθείς από την ΕΛΑΣ είναι ο Σουλεϊμάν Νταλγκίτς.
Ο Σουλεϊμάν Νταλγκίτς, που έχει συλλάβει η ελληνική αστυνομία, δείχνουν σχέσεις του με γκιουλενιστές, λένε τα τουρκικά ΜΜΕ.
Λένε ότι ήταν πρώην αστυνομικός, κατά άλλους πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ)..... Να και η ΜΙΤ που σιγά σιγά άρχισε να φαίνεται.
Να και τα ωραία:
Ο συλληφθείς από την ΕΛΑΣ είναι ο Σουλεϊμάν Νταλγκίτς.
Ο Σουλεϊμάν Νταλγκίτς, που έχει συλλάβει η ελληνική αστυνομία, δείχνουν σχέσεις του με γκιουλενιστές, λένε τα τουρκικά ΜΜΕ.
Λένε ότι ήταν πρώην αστυνομικός, κατά άλλους πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ)..... Να και η ΜΙΤ που σιγά σιγά άρχισε να φαίνεται.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».