Το καημένο το σκυλάκι. Κοίτα όμορφη φατσούλα που πήγε χαμένη.

nemo έγραψε:και καθησα και το σκεφτηκα το ζητημα =ενας εξυπνος ανθρωπος τι θα εκανε
στην θεση μου; φυσικα θα δοκιμαζε την φολα χωρις να κανει καμια διαμαρτυρια
για να μην δωσει στοχο -ησυχα και ωραια θα εξαφανιζε το προβλημα

Προέλλην έγραψε:Tα πρόστιμα αυτά τα πληρώνουν ή έχει τίποτε αναστολές όπως με τις φυλακίσεις;

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:και καθησα και το σκεφτηκα το ζητημα =ενας εξυπνος ανθρωπος τι θα εκανε
στην θεση μου; φυσικα θα δοκιμαζε την φολα χωρις να κανει καμια διαμαρτυρια
για να μην δωσει στοχο -ησυχα και ωραια θα εξαφανιζε το προβλημα
Πέρα από το ότι είναι απάνθρωπη η φολα (λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται "φόλες" στις μέρες μας) δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά θα καταλάβει ότι το έκανες εσύ. Τότε θα αρχίσει κι αυτός την αντεκδίκηση είτε με φόλες στα δικά σου, είτε (αν είναι κανένας πειραγμενος) σε σένα τον ίδιο κι ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται....
Έχουμε και λέμε:
Α. Σκύλοι ασυνόδευτοι χωρίς λουρί δια νόμου απαγορεύονται, άρα στην προκειμένη φταίτε και οι δύο. Κι εσύ που τον έβγαλες χωρίς λουρί κι αυτός που τον έχει χύμα.
Β. Αφού είναι κυνηγόσκυλο θα το αφήνεις εντελώς ελεύθερο μόνο σε περίπτωση που έχεις απομακρυνθεί πάρα πολύ από οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή.
Γ. Πες του το ευγενικά ότι δεν επιτρέπεται να τον έχει ελεύθερο γιατί υπάρχει νόμος, μήπως αντιληφθεί ότι αν θες μπορείς να του κάνεις καταγγελία.
Δ. Αν δεν συμμορφώνεται προσπάθησε έστω να έχεις τους δικούς σου κοντά σου με λουριά τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο αφού απομακρυνθείς από το τσοπανόσκυλο.

nemo έγραψε:αφου το εξηγω γμτ μου γιατι δεν καταλαβαινετε; πχ οταν βγεις απο ενα οικισμο
υπαρχουν παντου τσοπανοσκυλα