Ωμή παρέμβαση -ξανά- στο έργο της δικαιοσύνης από την ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Ωμή παρέμβαση -ξανά- στο έργο της δικαιοσύνης από την ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Απρ 2023, 01:31

Η ανεξάρτητη :laugh1: δικαιοσύνη, που πάντα κρίνει και αποφασίζει σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους :laugh1: , όπως την οραματίζονται οι "άριστοι" του θιάσου της ΝΔ. :yesyes:

Τζανερίκος: Θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ τον κυβερνητικό παράγοντα

Λεπτομέρειες για τη συνάντησή του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη αλλά και με τον δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα δίνει ο Χρήστος Τζανερίκος.

Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερίκος, αν και αρχικά δήλωσε ότι εκτός από τον Γιώργο Γεραπετρίτη –τη συνάντηση με τον οποίο επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου– συναντήθηκε και με δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος, του οποίου όμως τα στοιχεία δεν επιθυμεί να αποκαλύψει, τώρα… το ξανασκέφτεται.

Ο κ. Τζανερίκος, ο οποίος παραιτήθηκε τη Δευτέρα, καταγγέλλοντας πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του από την Κυβέρνηση επιμένει, σε δήλωσή του στο iEidiseis ότι υπήρξε συνάντηση με συγκεκριμένο σκοπό. «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην «επαφή» μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!» λέει χαρακτηριστικά.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ωμή παρέμβαση -ξανά- στο έργο της δικαιοσύνης από την ΝΔ

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Απρ 2023, 02:36

δεν φτανει που η νδ καθαριζει για σας την βγαινεται και απο πανω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2023, 05:57

κλασικά πράγματα....
αφου έτσι δουλεύει το συστημα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2023, 06:21

Θέλουν και αυτοί να ελέγξουν τους ''αρμούς της εξουσίας'' που έλεγαν και οι ζαίοι. Γκιόζηδες.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Τζανερίκος: Αποκαλύπτει συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2023, 21:01

Συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα αποκαλύπτει ότι είχε ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για τα θέματα ανακήρυξης των εκλογικών κομμάτων .
Εικόνα
Εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, την οποία έχει παραδεχθεί σε δηλώσεις του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, όπως ο ίδιος λέει, είχε συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα ενόψει της κρίσης του Τμήματος του Αρείου Πάγου που είχε την προεδρία και την αρμοδιότητα να αποφασίσει για τη συμμετοχή ή μη του κόμματος Έλληνες , του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό αντικείμενο της συνάντησης ήταν να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση στην κρίση για το αποκαλούμενο κόμμα Κασιδιάρη και πως μετά την αφυπηρέτησή του θα είχε θέση σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή.

Ωστόσο, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν επιθυμεί όπως ρητώς επισημαίνει, να αποκαλύψει ούτε την ταυτότητα του εν λόγω κυβερνητικού παράγοντα, ούτε το σημείο που έγινε η επίμαχη συνάντηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συνάντηση αυτή φέρεται να έγινε πριν εκείνος προχωρήσει στη δήλωση με την οποία έκανε λόγο για κυβερνητική παρέμβαση στα εσωτερικά του Αρείου Πάγου με αφορμή την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες αναθέτοντας την κρίσιμη κρίση για την συμμετοχή ή μη του κόμματος Έλληνες στην Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος και πριν από την απόφασή του να παραιτηθεί από το δικαστικό σώμα , από όπου αποχωρούσε στο τέλος Ιουνίου λόγω συμπληρώσεως ορίου ηλικίας.

πηγη

https://www.tovima.gr/2023/04/12/politi ... -stelexos/
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τζανερίκος: Αποκαλύπτει συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2023, 21:02

ετσι γίνεται το αλισβερίσι στο δημόσιο...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2023, 21:04

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Απρ 2023, 05:48

Ποιες ειναι οι θεσμικες ενεργειες στις οποιες εχει προβει ο συγκεκριμενος αρεοπαγιτης για τις πιεσεις που υποστηριζει οτι δεχτηκε;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 14 Απρ 2023, 16:36

Πάλι μούφα οι ζαίοι? Πάλι ψέματα? Τι θα γίνει με όλους τους αμόρφωτους ρε πστη μου σε αυτή τη χώρα??

0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Απρ 2023, 16:43

Α, δηλαδή δεν πήγε ο Κούλης ή ο Βορίδης να τον συναντήσουν και πήγε κάποιος άλλος;

Ε, εντάξει τότε, δεν τρέχει τίποτα. :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”