Μητσικώστας: Στηρίζω Βασίλη Λεβέντη.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Μητσικώστας: Στηρίζω Βασίλη Λεβέντη.

Δημοσίευσηαπό Diego » 16 Ιαν 2015, 14:50

https://www.facebook.com/video.php?v=98 ... 17&fref=nf

Δυστυχώς ο μέσος 'Ελληνας δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του γνωστού 'Ελληνα κωμικού και να οδηγήσει έναν σοβαρό ευπατρίδη επιτέλους στην Βουλή. :(
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Μητσικώστας: Στηρίζω Βασίλη Λεβέντη.

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Ιαν 2015, 19:21

Νόμιζα ότι ήταν τρολλιά, αλλά έχει ανέβει και από το κανάλι του κόμματος!
Τέλος πάντων, μπράβο στον Μήτσι για την πολύ έντιμη στάση του, και ποιος ξέρει, όλο και κάποιες ψήφους επιπλέον θα φέρει στο Λεβέντη αυτή η, ομολογουμένως, έξυπνη κίνηση. Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου και την ενσωμάτωση της Δράσης από το Θεοδωράκη, μπορεί να δει και η Ένωση Κεντρώων κάπως ανεβασμένα τα ποσοστά της...
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Ιαν 2015, 19:23

Οχι, δεν ήταν τρολλιά, και ο Λεβέντης είχε καταγγείλει τον Μητσικώστα παλιότερα, επειδή ενώ του είχε πει οτι θα έπαιζε (στο άλτερ) 10 λεπτά από συνέντευξή του, τελικά δεν σήκωνε το τηλέφωνό του κάν. Το θέμα ήταν οτι πολλοί άνθρωποι, που δεν έπιαναν εξτρα 3 και δεν άκουγαν τον Λεβέντη, είχαν εικόνα του μόνο μέσω της σάτιρας του Μητσι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Ιαν 2015, 19:35

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου .

Για τον εν λόγω "κύριο" γνωρίζω πολλά.Και δυστυχώς όλες οι αρνητικές προβλέψεις μου για το ποιον του, επαληθευτήκανε. :(
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Ιαν 2015, 19:40

Diego έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε: Σε συνδυασμό με το φιλελεύθερο σώμα ψηφοφόρων που έχει μείνει "άστεγο" μετά τη μη συμμετοχή του Τζήμερου .

Για τον εν λόγω "κύριο" γνωρίζω πολλά.Και δυστυχώς όλες οι αρνητικές προβλέψεις μου για το ποιον του, επαληθευτήκανε. :(

Ούτε εγώ τον έχω σε εκτίμηση, μου φαίνεται ανίκανος και τυπικό ελ μικρολαμόγιο. Όταν λες "ξέρεις", αφορούν το ρόλο που παίζει (αν θες απαντάς, δεν πιέζω);
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Ιαν 2015, 20:16

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Diego έγραψε:

Ούτε εγώ τον έχω σε εκτίμηση, μου φαίνεται ανίκανος και τυπικό ελ μικρολαμόγιο. Όταν λες "ξέρεις", αφορούν το ρόλο που παίζει (αν θες απαντάς, δεν πιέζω);

Είναι ανέντιμος, εριστικός, αντιδημοκράτης, θεωρεί την Δη.ξαν μαγαζάκι του και όχημα για να μεταπηδήσει σε άλλο μεγαλύτερο πολιτικό σχηματισμό.Προφανώς όμως το τελευταίο δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευε.Είναι απίστευτο το τι έχω διαβάσει στο εσωτερικό φόρουμ της Δη.Ξαν για τα στελέχη από το άτομο του όταν τα (ανεξάρτητα) εσωτερικά όργανα έβγαζαν υποψηφιότητες που δεν του ήταν προσωπικά αρεστές.Και επίσης πρόκειται ίσως για τον πιο ΗΛΙΘΙΟ άνθρωπο στον ελληνικό χώρο.Και αν σκεφτείτε τι κυκλοφορεί έξω, αυτό λέει πολλά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Ιαν 2015, 20:18

Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Ιαν 2015, 20:19

Kauldron έγραψε:Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?

Πουθενά, έχετε δίκιο, παρασυρθήκαμε.Παρακαλώ είτε μεταφέρετε κάπου αλλού τη συζήτηση είτε διαγράψτε την.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Ιαν 2015, 20:25

Kauldron έγραψε:Μισό, ο Τζήμ με τον Λεβέντη πού κολλάνε? Υπήρχε συζήτηση συνεργασίας?

Βασικά από την άποψη ότι δηλώνουν φιλελεύθεροι, έτσι έκανα τη σύνδεση, και υπολογίζοντας το πώς θα ψηφίσουν όσοι το έριχναν Τζήμερο, με ποια λογική και προσανατολισμό.
Ευχαριστώ για την απάντηση Ντιέγκο, ήσουν ιδιαιτερα κατατοπιστικός :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Ιαν 2015, 20:29

Diego έγραψε:

Πουθενά, έχετε δίκιο, παρασυρθήκαμε.Παρακαλώ είτε μεταφέρετε κάπου αλλού τη συζήτηση είτε διαγράψτε την.

Οχι ρε παιδιά, απλή ερώτηση ήταν, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι που δεν ξέρω. :) Κούλ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”