φανταστειτε ενα σεναριο με νικητες και ηττημένους και τι επιπτωσεις θα εχει στην ευρωπη
αν κερδισει ειτε η ουκρανια ειτε η ρωσια
αντε ρε παπαρες εδω σας θελω για να δω τι απιδια πιανετε

nemo έγραψε:λες για ηττα της ρωσιας με τον αλλον ή με αλλο τροπο και στο τελος βλεπεις και διαμελισμο της ρωσιας
οκ ειναι και αυτο μια απαντηση στο ρεζουμε τωρα αν χασει η ρωσια και γινουν ολα αυτα
τι κερδος θα εχει η ευρωπη και οι ανθρωποι της ...εννοωντας οτι ακομη και να διαμελισθει η ρωσια
το κερδος πως θα μεταφερθει στον λαο; σε ευρω ; σε χρυσο; σε εργασιες ;σε τι ακριβως
δηλαδη αναγκασαν την ρωσια να μπει σε πολεμο για να εχουμε ειρηνη; γιατι πριν ειρηνη δεν ειχαμε;
γιατι αυτο το σεναριο ευνοει τις ηπα και οχι την ευρωπη και την ελλαδα -δεν καταλαβαινω ποιο θα ειναι το κερδος μας
αν θελεις συμπληρωσε κατι για να κατανοησω και εγω τον λογο που με συμφερει μια ηττα της ρωσιας

nemo έγραψε:τι νομιζετε οτι θα συμβει μετα τον πολεμο ουκρανιας ρωσιας
φανταστειτε ενα σεναριο με νικητες και ηττημένους και τι επιπτωσεις θα εχει στην ευρωπη

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:τι νομιζετε οτι θα συμβει μετα τον πολεμο ουκρανιας ρωσιας
Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και εμφανής, δεν αποτελεί θέμα σπέκουλας.
Περιληπτικά, η εισβολή του πούτλερ στην Ουκρανία υπήρξε δώρο Θεού για την Δϋση και την Νέα αυτής Τάξη.

nemo έγραψε:να συμπληρωσω το σκεπτικο μου αν και δεν εχω ορεξη -αν ημουν αμερικη το καταλαβαινω οτι θα εκανα τα παντα
για να βγαλω απο την μεση μια απειλη οπως ειναι η ρωσια και η κινα για την υπερκυριαρχια της γης
εσυ βαλκανιε και συ δυτικε τι σκατα προσμενεις;