Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Δεκ 2022, 12:14

Και τη δικιά μας Εύα Καϊλή.

Προσωπικά δεν ξέρω πολλά για το σκάνδαλο στο Κατάρ. Απ ό,τι κατάλαβα κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εν ολίγοις για παράνομο πλουτισμό προς ιδίον όφελος. Και αν όχι αυτή, ο σύζυγός της. Αλλά έτσι όπως ξετυλίγεται το κουβάρι μάλλον και αυτή φαίνεται μπλεγμένη. Τέσπα, δε με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αυτό είναι έργο της δικαιοσύνης.
Και φυσικά υπάρχει πάντα και το τεκμήριο της αθωότητας.

Παρόλα αυτά εγώ αλλού θέλω να σταθώ. Η Εύα Καϊλή είναι από τις νέες γενιές πολιτικών (ήταν μάλλον) που υποτίθεται ήταν πολλά υποσχόμενη σε ένα θεωρητικό πλαίσιο, όπως θα περίμενες από κάθε νέο άνθρωπο που ξεκινάει τώρα την ενασχόλησή του με τα κοινά και έχει όρεξη να προσφέρει, να βάλει το δικό του λιθαράκι και να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο, να δώσει τον δικό του αγώνα και πάνω απ'όλα με αγνές προθέσεις και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας ακόμα και αν χρειαστεί ο ίδιος να λαβωθεί σε προσωπικό επίπεδο.
Είναι αποδεδειγμένο ότι οι πραγματικοί αγώνες στη ζωή προϋποθέτουν θυσίες, προσωπική φθορά και ταλαιπώρια. Το σίγουρο είναι ότι όποιος κάνει σωστά τη δουλειά του και έχει αληθινό όραμα και ενδιαφέρον, βγαίνει φτωχότερος και όχι πλουσιότερος και ειδικά στον χώρο της πολιτικής.

Στην περίπτωση της Εύας Καϊλή, σκεπτόμενοι καλοπροαίρετα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ψηφοφόροι της την ψήφισαν με γνώμονα την παραπάνω προσδοκία που ανέλυσα στην προηγούμενη παράγραφο. Ακόμα και το γεγονός ότι ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας να σκεπτόμαστε καλοπροαίρετα, πρέπει να μας είναι αδιάφορο. Διότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα αρχικά, δεύτερον προφανώς το ΠΑΣΟΚ ήταν ένας φορέας (από το ρήμα φέρω) όπου η Καϊλή έκρινε ότι μπορεί να στεγάσει την πολιτική της ιδεολογία και τρίτον πιθανώς σε αυτόν τον χώρο η Καϊλή είχε τις γνωριμίες της να ξεκινήσει την πολιτική της σταδιοδρομία.
Θεμιτά όλα αυτά.

Ακόμα και αν κάποιος ισχυριστεί ότι η Καϊλή έμπλεξε με ένα ήδη διεφθαρμένο κόμμα με βαρύ παρελθόν και ότι αυτό θα έπρεπε να την καθιστά αυτόματα ύποπτη, είναι ένας άκυρος τρόπος σκέψης κατά τη γνώμη μου. Με την έννοια ότι μπορεί να υπάρξει ο αντίλογος ότι όπως είπαμε και προηγουμένως νέα πολιτικός, νέα αλλαγή, κάθαρσις κτλ.

Δυστυχώς, στην περίπτωση της Εύας Καϊλή δεν ισχύουν τίποτα από όλα τα παραπάνω. Διότι οι ψηφοφόροι της όταν ψηφίζουν, έχουν άχυρα στο κεφάλι τους και όχι τα Πολιτικά του Αριστοτέλη περί πολιτικής αρετής. Αν θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τους ψηφοφόρους της σε κατηγορίες θα ήταν αυτοί που την ψήφισαν γιατί ΕΜΠ1, αυτοί που την ψήφισαν γιατί ΠΑΣΟΚ και αυτοί γιατί #euakaili ως μια νέα τρεντιά χωρίς να ξέρουν πώς και γιατί. Απλά γιατί Εύα_Καιλή για έναν άγνωστο λόγο.

Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα πώς αυτό το άτομο υπάρχει στον χώρο της πολιτικής και όχι απλά υπάρχει αλλά ανελίσσεται κιόλας και φτάνει μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο. Για μένα ήταν εξαρχής οφθαλμοφανές ότι μιλάμε για μια πολιτικό - φούσκα που γρήγορα θα σκάσει και θα καταλάβουν οι ψηφοφόροι της έγκαιρα το λάθος τους, αφού δεν είχαν την κριτική ικανότητα να το κάνουν από την αρχή.

Το προφίλ της Καιλή ήταν ένα προφίλ που ξεγελούσε με το παρουσιαστικό της όμορφη, ωραία μάτια, ανταύγεια στο μαλλί, ατσαλάκωτο σακάκι συν και ένα βιογραφικό τυπικών προσόντων τύπου έχω και προφίσιενσι, συν η προσωπική της ματαιοδοξία να μπλεχθεί με τα πίτουρα ως μια κατά φαντασίωση πετυχημένη πολιτικός ή σε οτιδήποτε θεωρούσε τον εαυτό της πετυχημένο προς τέρψιν του προσωπικού της εγώ.
Με λίγα λόγια είχε όλο το πακέτο μιας φαινομενικά επαγγελματίας πολιτικού. Ένα πακέτο που ξεγελούσε ακόμα και την ίδια και της είχε δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αναλάβει θέσεις και καθήκοντα όπου στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υποστηρίξει.
Ήταν που ήταν άχρηστη πολιτικός (και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη προσβλητικά αλλά με αυτό που δηλώνει η λέξη), την έστειλαν οι ψηφοφόροι της και ευρωκοινοβούλιο και θεώρησε ότι έφτασε στο υπέρτατο αξίωμα. Που μεταξύ μας το να είσαι ειδικά ευρωβουλευτής, έτσι όπως το έχουν καταντήσει, δεν είναι δα και κάτι τρομερό. Παριστάνεις τον ευρωβουλευτή, βάζεις κάπου κάπου δυο τρεις υπογραφές, βγαίνεις και διαβάζεις έναν έτοιμο γραμμένο λόγο και τελείωσε. Μετά αράζεις και απολαμβάνεις τα bonus σου και τον παχυλό μισθό σου.
Έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν πολιτικούς-πυροτεχνήματα, τύπου Γεωργούλης, που έγιναν βουλευτές ή ευρωβουλευτές αλλά αυτοί τουλάχιστον είχαν την τιμιότητα (ακόμα και αν δεν το έλεγαν ανοιχτά) ότι πήγαν να κάνουν την αρπαχτή τους.

Η διαφορά με την Εύα Καιλή είναι ότι αυτή πίστεψε ότι είναι μια σοβαρή πολιτικός και ότι κάνει κάτι σπουδαίο. Και αυτό φρόντισαν να της το επιβεβαιώνουν οι ψηφοφόροι της που την ψήφιζαν και την ξαναψήφιζαν γιατί Εύα_Καϊλή αλλά ουσία μηδέν.
Έτσι, λοιπόν, η Καιλή καθώς περνούσαν τα χρόνια ανερχόταν από τη μια θέση στην άλλη "εξαπατώντας" πρώτα απ'όλα τον ίδιο της τον εαυτό ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Δλδ ένα τίποτα ή μια από τα ίδια.
Με ένα επιτελείο από πίσω της να της εξηγεί το ΑΒ, πού να πάει, τι να πει, πού να βάλει υπογραφή, να της κλείνουν τα ραντεβού της, να της γράφουν τους λόγους, αυτή να τους προβάρει μην της ξεφύγει κανένα κόμμα. Και ειδικά αν είναι γραμμένοι και στα αγγλικά.
Δεν θέλει και ιδιαίτερη παρατηρητικότητα για όλα αυτά. Μια ομιλία της να παρακολουθήσετε είναι λίγο πριν την κρίση πανικού, γεμάτη ανασφάλεια, έτοιμη να λιποθυμήσει. Και είναι πολύ λογικό να είναι έτοιμη να λιποθυμήσει όταν βγάζει ομιλίες. Και όχι αυτό δεν οφείλεται σε φοβία έκθεσης στο κοινό. Αλλά στο γεγονός ότι δεν είσαι γνήσιος και το κάνεις απλά για να "δικαιολογήσεις τον μισθό σου" και να βγεις από την υποχρέωση.
Ακόμα και ένας ξεδοντιάρης αγράμματος τύπος μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου έχει όταν υποστηρίζει σθεναρά και πηγαία τις απόψεις του και όχι κονσερβοποιημένους λόγους που τους έχεις προβάρει 10 φόρες πριν στον καθρέφτη σου. Και μάλιστα λόγους που στους έχουν γράψει άλλοι.

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι η Καιλή έχει μαύρα μεσάνυχτα και ότι δεν έχει τη στόφα και τις δεξιότητες ενός πραγματικού πολιτικού. Και όχι η δικαιολογία ότι είναι νέα πολιτικός έχει πλέον παρέλθει. Παρά τα χρόνια που πέρασαν δείχνει να είναι ακόμα στο μηδέν. Αυτό σημαίνει ανικανότητα ή τέλος πάντων υπερεκτιμημένες δυνατότητες.

Και ερχόμαστε στο σκάνδαλο με το Κατάρ. Το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν απλά το "ξεβράκωμα" και ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι η Καιλή είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλο διαφθοράς. Τι πρωτότυπο; Πολιτική + διαφθορά.
Όλο αυτό το κείμενο γράφθηκε για να καταλήξω ότι η Καιλή δεν είναι μπλεγμένη στο σκάνδαλο από απληστία αλλά από βλακεία.
Παίζει να την "πάτησε" αφού δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα. Μια λάθος υπογραφή, μια κακή συμβουλή από τους παρατρεχάμενους της, λίγο οι κακές παρέες... Δεν την έχω και τόσο έξυπνη να στήσει μια τέτοια πλεκτάνη τουλάχιστον μόνη της και από την αρχή. Στην πορεία μπορεί να πήρε κάποια ιδέα ότι τρέχει κάτι παράνομο αλλά από τη στιγμή που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι και είδε ότι δεν τρέχει και τίποτα και μπαίνουν με εύκολο τρόπο τα εκατομμύρια σπίτι της, γλυκάθηκε.
Αλλά και πάλι πολύ αμφιβάλλω αν ήξερε ότι έκανε όντως κάτι παράνομο.

Αν ήμουν δικαστήριο θα την απάλλασσα λόγω βλακείας περισσότερο. Αλλά επειδή η βλακεία της αφορά χρήματα φορολογούμενων πολιτών, θεωρώ ότι το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να λογοδοτήσει και ο λογαριασμός να πάει στους ψηφοφόρους της που την έστειλαν εκεί.
Γιατί ωραία η Disneyland του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αλλά η ξεφτίλα έχει κι ένα όριο.

Δε θυμώνω με το ίδιο το σκάνδαλο αυτό καθαυτό ούτε καν με την ίδια την Καιλή. Θυμώνω με τους ψηφοφόρους της που δεν διαθέτουν τη νοητική ικανότητα να στέλνουν σωστά άτομα να τους εκπροσωπεί.

Σε έναν χώρο αμιγώς ανδροκρατούμενο η παρουσία γυναικών είναι απαραίτητη. Γυναικών όμως, όχι γιατί #euaKaili.

Σημ: Στο παραπάνω κείμενο η Εύα Καιλή κρίνεται ως πολιτικό πρόσωπο και μόνο. Όχι ως φυσικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2022, 12:41

Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο της πολιτικής, όπου πέφτουν φράγκα κάτω από το τραπέζι σε πολιτικούς, για να υποστηρίξουν κάτι ή κάποιον. :D

Το Κατάρ υπόψιν φημολογείται ότι έσταξε φράγκα και σε παράγοντες της ΦΙΦΑ για να του ανατεθεί το Μουντιάλ.

Θα μου πεις μόνο το Κατάρ τα κάνει αυτά;
Οχι, σίγουρα όχι.
Απλά το Κατάρ τα τελευταία χρόνια χάλασε τις σχέσεις του με Ισραήλ και ΗΠΑ και από τότε είναι υπό στενή παρακολούθηση κάθε συναλλαγή. Κι από όσα λένε, υπήρξε εμπλοκή και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην υπόθεση αυτή.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2022, 12:48

Αν δεν γινόντουσαν παρακολουθήσεις, η Καϊλη θα ήταν ασπιλη και αμόλυντη, αλλά έτσι είναι στην αντιδημοκρατική Ευρώπη και ειδικά στο φασιστικό Βέλγιο άκουσον άκουσον επιτρέπεται να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των βουλευτών.

FB_IMG_1670755387382.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2022, 12:51

pluton έγραψε:Αν δεν γινόντουσαν παρακολουθήσεις, η Καϊλη θα ήταν ασπιλη και αμόλυντη, αλλά έτσι είναι στην αντιδημοκρατική Ευρώπη και ειδικά στο φασιστικό Βέλγιο άκουσον άκουσον επιτρέπεται να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των βουλευτών.

FB_IMG_1670755387382.jpg

Οι παρακολουθήσεις είναι νόμιμες όταν διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι παρακολουθήσεις που έκανε και κάνει το κόμμα που ψηφίζεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2022, 13:15

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:Αν δεν γινόντουσαν παρακολουθήσεις, η Καϊλη θα ήταν ασπιλη και αμόλυντη, αλλά έτσι είναι στην αντιδημοκρατική Ευρώπη και ειδικά στο φασιστικό Βέλγιο άκουσον άκουσον επιτρέπεται να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των βουλευτών.

FB_IMG_1670755387382.jpg

Οι παρακολουθήσεις είναι νόμιμες όταν διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι παρακολουθήσεις που έκανε και κάνει το κόμμα που ψηφίζεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. :yesyes:

Δεν ξέρεις τι ψηφίζω.

Αλλά συγνώμη η ΕΥΠ ενεργεί παρακολουθήσεις που έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, δηλαδή 75.000 παρακολουθησεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εισαγγελική εντολή;

Θα μας τρελάνετε; Αν δεν παρακολούθησεις πως θα βρεις το λαμόγιο που πουλάει την ψήφο του, τον προδότη που πουλάει την πατρίδα;

Οι παρακολουθήσεις υπήρχαν, και θα υπάρχουν σε όλα τα καθεστώτα και σε όλες τις εποχές, δηλαδή στην ΕΣΣΔ δεν υπήρχαν παρακολουθήσεις;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Δεκ 2022, 13:22

Adminović έγραψε:Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο της πολιτικής, όπου πέφτουν φράγκα κάτω από το τραπέζι σε πολιτικούς, για να υποστηρίξουν κάτι ή κάποιον. :D

Ρε φίλε να σου πω κάτι;
Μπορεί να μην θέλω να είμαι στο πραγματικό κόσμο της πολιτικής. Μπορεί να τα έχω στο μυαλό μου αλλιώς πλασμένα.
Πάντως δεν είμαι εγώ που βάζω στην πολιτική άτομα τύπου kailh.
Και να σου πω κάτι;
Θα μου πεις η μόνη είναι; Έχουν γίνει και πολλά χειρότερα.
Ξαναλέω ότι δε με θυμώνει το σκάνδαλο. Αλλά που τόσα χρόνια πληρώναμε ένα τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2022, 13:38

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο της πολιτικής, όπου πέφτουν φράγκα κάτω από το τραπέζι σε πολιτικούς, για να υποστηρίξουν κάτι ή κάποιον. :D

Ρε φίλε να σου πω κάτι;
Μπορεί να μην θέλω να είμαι στο πραγματικό κόσμο της πολιτικής. Μπορεί να τα έχω στο μυαλό μου αλλιώς πλασμένα.
Πάντως δεν είμαι εγώ που βάζω στην πολιτική άτομα τύπου kailh.
Και να σου πω κάτι;
Θα μου πεις η μόνη είναι; Έχουν γίνει και πολλά χειρότερα.
Ξαναλέω ότι δε με θυμώνει το σκάνδαλο. Αλλά που τόσα χρόνια πληρώναμε ένα τίποτα.

Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου, φωνάζω και ξαναφωναζω τόσα χρόνια οι βουλευτές είναι ένα τίποτα.

Η γελοιοτητα που έτρεχε ο πατέρας της με τσάντες χρήματα για να τα κρύψει και η σοσιαλίστρια που έβγαζε λόγο για την ιδανική εργασιακά χώρα του Κατάρ.... Η ίδια έβγαλε λόγο υπέρ της Ρωσίας για την Ουκρανία.... Λες τζάμπα να το έκανε;

FB_IMG_1670759381722.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Δεκ 2022, 13:50

pluton έγραψε:
Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου, φωνάζω και ξαναφωναζω τόσα χρόνια οι βουλευτές είναι ένα τίποτα.

Η γελοιοτητα που έτρεχε ο πατέρας της με τσάντες χρήματα για να τα κρύψει και η σοσιαλίστρια που έβγαζε λόγο για την ιδανική εργασιακά χώρα του Κατάρ.... Η ίδια έβγαλε λόγο υπέρ της Ρωσίας για την Ουκρανία.... Λες τζάμπα να το έκανε;

Ρε φίλε εγώ δεν κατηγορώ την Καιλή που είχε την α΄ ή β' άποψη.
Καταρχάς που δεν έχει άποψη και αν έχει δεν είναι καν δική της.
Στείλαμε ένα άτομο εκεί μέσα επειδή ανταύγειες και αυτή έχτισε καριέρα στην ουσία πάνω σε αυτό και τώρα τελευταία προστέθηκε και η διαφθορά.
Άσε μας κουκλίτσα μου. Αν και εφόσον ευσταθούν όλα αυτά.
Αλλά και να μην ευσταθούν εγώ γενικά δεν έχω καταλάβει η Καιλή τι ρόλο βαράει στην πολιτική σκηνή.

Προτιμώ τους αρχιβαρόνους της πολιτικής που ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, θα έχουμε και αυτούς τύπου Καιλή που κατεβαίνουν στην πολιτική για να παίξουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2022, 13:54

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:

Ρε φίλε εγώ δεν κατηγορώ την Καιλή που είχε την α΄ ή β' άποψη.
Καταρχάς που δεν έχει άποψη και αν έχει δεν είναι καν δική της.
Στείλαμε ένα άτομο εκεί μέσα επειδή ανταύγειες και αυτή έχτισε καριέρα στην ουσία πάνω σε αυτό και τώρα τελευταία προστέθηκε και η διαφθορά.
Άσε μας κουκλίτσα μου. Αν και εφόσον ευσταθούν όλα αυτά.
Αλλά και να μην ευσταθούν εγώ γενικά δεν έχω καταλάβει η Καιλή τι ρόλο βαράει στην πολιτική σκηνή.

Προτιμώ τους αρχιβαρόνους της πολιτικής που ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, θα έχουμε και αυτούς τύπου Καιλή που κατεβαίνουν στην πολιτική για να παίξουν;

Σας γράφω εδώ και χρόνια τι ζουρνά βαρανε οι μεταπολιτευτικοι πολιτικάντηδες, σας παραπέμπω σε προηγούμενα μπινελικια που τους σέρνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Δεκ 2022, 14:04

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα;

Αυτό το άτομο είναι έτοιμο να πέσει κάτω. Λαχανιάζει. Με δυσκολία βγαίνουν οι λέξεις. Δείτε τη γλώσσα του σώματος.
Προσπαθεί να το παίξει φυσική αλλά είναι before a panic attack.
Παίζει και να μην ξέρει καν τι διαβάζει πάνω στο άγχος της.
Να το διαβάσω να τελειώνω είναι.
Δεν έχει καταλάβει καν τη σημασία όσων λέει.

Και καταρχάς γιατί να διαβάζει; Δεν μπορεί να τα πει μόνη της; Τι σόι πολιτικός είναι; Πού είναι η ρητορεία της;
Οκ έχεις έναν σκελετό μπροστά σου που ρίχνεις μια ματιά αλλά αυτή προσέξτε ότι κάνει σαρδάμ τις λέξεις. Που σημαίνει ότι διαβάζει λέξη λέξη.
Έλα ένας επικοινωνιολόγος θα μπορούσε να αναλύσει καλύτερα τη στάση της και να διεξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”