Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?
Μετα απο πολυ σκεψη και περισυλλογη ψηφιζω το δ. Πιο σιχαμενη φαρα απο τους ιντερνετικους ψηφοζητιανους δεν υπαρχει.
1 .
-
Paspartou
- Rookie poster

Re: Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?
Πουτάνες
0 .
Fou-Lou: the first emperor
-
vallon
- Supreme poster

Να μας πει ο γιανοπουλος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Paspartou έγραψε:Πουτάνες
Αρα και συ ψηφιζεις τους ψηφοζητιανους

0 .
-
nemo
- Supreme poster

μαστροπος δεν θα την εκανα με τιποτα -οπως και γενικοτερα το γλύψιμο
επισης φανταζομαι τον λαχου σε πεντακοσια χρονια απο τωρα οταν η ανθρωποτητα
θα μεταναστευει σε μακρινους πλανητες να σκεφτεται τον λενι και τον σταλιν
και να λεει για ιμπεριαλιστικες μεταναστευσεις και για το δικαιο του εργατη
επισης φανταζομαι τον λαχου σε πεντακοσια χρονια απο τωρα οταν η ανθρωποτητα
θα μεταναστευει σε μακρινους πλανητες να σκεφτεται τον λενι και τον σταλιν
και να λεει για ιμπεριαλιστικες μεταναστευσεις και για το δικαιο του εργατη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Τη μεγαλύτερη ντροπή θεωρώ τις εισπρακτικές.
Μια φορά είχα αφήσει ένα ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο σε μια εταιρεία τηλεφωνίας με τη λογική ότι νόμιζα ότι θα έμπαινε στον επόμενο λογαριασμό και θα το πλήρωνα μαζί. Κάπως έτσι νόμιζα θα γινόταν.
Ή και στην χειρότερη ας μου το έκοβαν και για λίγες μέρες. Σιγά. Ήταν μέχρι να πληρωθώ. Θα το έβαζα έτσι κι αλλιώς.
Και που λέτε με παίρνει εισπρακτική με ένα τραμπουκοτοκογλύφικο ύφος.Λες και χρωστούσα δάνειο στην τράπεζα και θα μου έπαιρναν το σπίτι.
Αμάν λέω. Εδώ είμαστε.
Εννοείται με έπιασε η περηφάνιά μου και πώς τόλμησαν να με αντιμετωπίσουν έτσι...
και τους στέλνω ένα ξεγυρισμένο μέιλ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μου ως πελάτης.
Εννοείται ότι μετά από λίγο καιρό αποχώρησα από την εταιρεία όχι μόνο για αυτό το λόγο. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι.
Δεν ήμουν γενικά ευχαριστημένη από την ποιότητα υπηρεσιών.
Μια φορά είχα αφήσει ένα ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο σε μια εταιρεία τηλεφωνίας με τη λογική ότι νόμιζα ότι θα έμπαινε στον επόμενο λογαριασμό και θα το πλήρωνα μαζί. Κάπως έτσι νόμιζα θα γινόταν.
Ή και στην χειρότερη ας μου το έκοβαν και για λίγες μέρες. Σιγά. Ήταν μέχρι να πληρωθώ. Θα το έβαζα έτσι κι αλλιώς.
Και που λέτε με παίρνει εισπρακτική με ένα τραμπουκοτοκογλύφικο ύφος.Λες και χρωστούσα δάνειο στην τράπεζα και θα μου έπαιρναν το σπίτι.
Αμάν λέω. Εδώ είμαστε.
Εννοείται με έπιασε η περηφάνιά μου και πώς τόλμησαν να με αντιμετωπίσουν έτσι...
και τους στέλνω ένα ξεγυρισμένο μέιλ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μου ως πελάτης.Εννοείται ότι μετά από λίγο καιρό αποχώρησα από την εταιρεία όχι μόνο για αυτό το λόγο. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι.
Δεν ήμουν γενικά ευχαριστημένη από την ποιότητα υπηρεσιών.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

bizeli έγραψε: και τους στέλνω ένα ξεγυρισμένο μέιλ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μου ως πελάτης.
Τρομερό!

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Τη μεγαλύτερη ντροπή θεωρώ τις εισπρακτικές.
Αυτά τα είχαν κάνει στην αδερφή μου, για σύμβαση που είχε λήξει και αυτοί ισχυρίζονταν ότι την μετέτρεψαν σε αορίστου χρόνου.
Τα είχαν γράψει και μπερδεμένα στους όρους, έτσι ώστε να μην βγάζεις άκρη και να φαίνεται ότι έχουν δίκιο.
Τους παρέπεμψε σε εμένα, όπου τους εξήγησα -ευγενικα πάντα- ότι η σύμβαση έχει λήξει και δεν υπάρχουν ληξιπροθεσμες οφειλές, δοθέντος κι ότι η συγκεκριμένη σύνδεση δεν είχε χρησιμοποιηθεί μετά τη λήξη της σύμβασης.
Τους εξήγησα -πολυ ευγενικά πάντα- ότι τυχόν νέα όχληση θα μας αναγκάσει να προβούμε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, οπότε ηρέμησαν και δεν ξανατηλεφώνησαν.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

BaKXOS_Lysios έγραψε:Τρομερό!
Είχε αρκετά δικηγορίστικο ύφος πάντως.
χιχιχι
Πάντως να σου πω κάτι; Όταν τελικά έφυγα από την εταιρεία ήταν λες και χώριζα με γκόμενο.
Στεναχωρήθηκα λίγο που έφυγα γιατί βρήκα αλλού καλύτερα.
Και μετά με έπαιρναν αυτοί πίσω τηλέφωνο "μη ... μη φύγεις... τι δεν κάναμε σωστά... τι παραπάνω έχουν οι άλλοι από εμάς... θα σου δώσουμε τα διπλά...να το συζητήσουμε"
Κι εγώ ήμουν σε φάση βουρκωμένη "λυπάμαι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, έδωσα πολλές ευκαιρίες στη σχέση μας, εγώ δεν ήθελα να φύγω, εσύ με ανάγκασες..."
"Έχεις δίκιο σου αξίζει κάτι καλύτερο από εμένα. Εγώ θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο...αν αλλάξεις γνώμη"
Χωρίς πλάκα κάπως έτσι ήταν το πλαίσιο συζήτησης.
Αλήθεια στεναχωρήθηκα κάπως που έφυγα πάντως γιατί δεν ήθελα να γίνει έτσι άδοξα και να τους "πουλήσω" και να πάω σε ανταγωνιστική. Αισθάνθηκα λίγο σλατ.
Συν ότι σκεφτόμουν και τους υπαλλήλους της εταιρείας που ήταν μείον ένας πελάτης . Και αν ήταν μόνο μείον ένας ... και κρίμα να μην τα πηγαίνει καλά η εταιρεία και έχει απώλειες.
Αλλά κι εμένα μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Ίντερνετ δεν είχα ποτέ.
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Επί του θέματος, ψηφίζω το να πουλάς πυραμίδες, κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τελευταία.
Ουσιαστικά η πυραμίδα προϋποθέτει ότι θα βρεις άλλους χαζότερους από εσένα (που συνήθως είναι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών), των οποίων τα λεφτά θα φας (ένα μέρος δηλαδή, γιατί τα περισσότερα τα τρώει ο πυραμιδάρχης, του οποίου τη βρώμικη δουλειά κάνεις εσυ).
Ουσιαστικά η πυραμίδα προϋποθέτει ότι θα βρεις άλλους χαζότερους από εσένα (που συνήθως είναι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών), των οποίων τα λεφτά θα φας (ένα μέρος δηλαδή, γιατί τα περισσότερα τα τρώει ο πυραμιδάρχης, του οποίου τη βρώμικη δουλειά κάνεις εσυ).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!