Η Ευρωπαική ελίτ είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Πρέπει να τη κάνουμε με ελαφρά το συντομότερο.
-
Paspartou
- Rookie poster

Η Ευρωπαική ελίτ είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Πρέπει να τη κάνουμε με ελαφρά το συντομότερο.
Ψηφίστε
0 .
Fou-Lou: the first emperor
-
Perseus1966
- Extreme poster

Re: Η Ευρωπαική ελίτ είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Πρέπει να τη κάνουμε με ελαφρά το συντομότερο.
Το γκρεξιτ ειναι η μοναδική ελπιδα συτης της χωρας.
0 .
-
Paspartou
- Rookie poster

Re: Η Ευρωπαική ελίτ είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Πρέπει να τη κάνουμε με ελαφρά το συντομότερο.
Perseus1966 έγραψε:Το γκρεξιτ ειναι η μοναδική ελπιδα συτης της χωρας.
Δεν μπορείς να πεις οτι δεν επωφελούνται οικονομικά οι Ελληνες από την Ε.Ε έστω οι λίγο ξύπνιοι. Εχουμε και πολεμική ασφάλεια ενάντια σε όποια απειλή. Ομως όπως είπα το πρόβλημα είναι εσωτερικό. Αυτή η αριστοκρατία βρωμάει.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Δραχμή εδώ και τωρα
η καλύτερα δολάριο. Το καράβι των Γερμανών συνθλίβεται μέσα στο χάος που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία .
Καλύτερα η βλαχοχώρια να γίνει το 52 αστέρι της αμερικανικής
η καλύτερα δολάριο. Το καράβι των Γερμανών συνθλίβεται μέσα στο χάος που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία .
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Paspartou
- Rookie poster

vallon έγραψε:Δραχμή εδώ και τωρα
Αν με ρωτήσεις προσωπικά θα σου πω: Μα εγώ δε ζω γονατιστός είμαι της γερακίνας γιός, είμαι της γερακίνας γιός.
Ομως εδώ μιλάμε για μια απόφαση λαού. Δε μπορεί να το πάρει ένας πάνω του.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Paspartou έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Το γκρεξιτ ειναι η μοναδική ελπιδα συτης της χωρας.
Δεν μπορείς να πεις οτι δεν επωφελούνται οικονομικά οι Ελληνες από την Ε.Ε έστω οι λίγο ξύπνιοι. Εχουμε και πολεμική ασφάλεια ενάντια σε όποια απειλή. Ομως όπως είπα το πρόβλημα είναι εσωτερικό. Αυτή η αριστοκρατία βρωμάει.
ο περιγυρος μου και εγω δεν επωφελουμαστε,δεν ξερω για τους αλλους.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Η μονη λύση σήμερα ειναι η απαγκίστρωση απο τη βρωμοΕΕ. Εννοείται οτι η αποκατάσταση του εθνικου νομίσματος ειναι η απαραίτητη προϋπόθεση.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

ΕΥΡΩΠΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

ΟΡΦΕΑΣ ΚΙ ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Τ' @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Τ' @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΕΥΡΩΠΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
Προσκυνά δωσίλογος
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.