Kauldron έγραψε:Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.
Για να μας διορισει και τον Μιχαλακη μας το μαναρι μας 

mnimes_istorikes έγραψε:Kauldron έγραψε:Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.
Και στις βουλευτικες Τσυριζα ε;Για να μας διορισει και τον Μιχαλακη μας το μαναρι μας

Kauldron έγραψε:mnimes_istorikes έγραψε:Kauldron έγραψε:Ο σύριζα δεν ξέρω τί τους έχει τάξει, αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί που έχουν διοριστεί και είναι κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟΙ είτε πασοκ (οι περισσότεροι) είτε νουδούκοι. Άλλωστε στις εκλογές των ΔΥ, πάντοτε βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρώτους.
Και στις βουλευτικες Τσυριζα ε;Για να μας διορισει και τον Μιχαλακη μας το μαναρι μας
στις βουλευτικές σύριζα ψήφισαν οι εξαθλιωμένοι από την πολιτική της νουδούλας σου, παλίκαρε. Ελπίζοντας να μην τους πιούν και το υπόλοιπο αίμα που τους έμεινε.
Ουδείς πλέον ελπίζει σε διορισμούς. Όσοι αποσκοπούν σ' αυτό ψήφισαν ΝΔ και πασοκ (πάλι). Και ήταν αρκετοί.

Kauldron έγραψε:Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι.
Αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είναι κάτι παλαίουρες του Δημοσίου, κάτι τύποι/φακλάνες πρωτοκολλατζούδες διορισμένες σε ΟΤΑ με απολυτήριο Λυκείου (και αν). Αυτοί είναι άθικτοι, και κατά πάσα πιθανότητα, αν επανέθλει η νδοσόκ, αυτοί μια χαρά θα κρηροδοτήσουν στους κανακάρηδες και στις κανακάρισσές τους τις θέσεις τους.
Αυτοί (ή τα τέκνα τους) είναι οι αναγνώστες του σάπιταλ, και οι θαμώνες του σιχαμένου βόρθουμ.
Μην πώ και νικ τώρα.

Kauldron έγραψε:Οι εκπαιδευτικοί ΔΥ δεν είναι? 40% μείωση στην μισθό του νεοδιοριστου (που έχει περισσότερο από τον καθένα ανάγκη τα χρήματα, γιατί διορίζεται κατά κανόνα στου διαόλου τη μάνα). Από χιλιάρικο, 650. Οχι, δεν έπαθαν τίποτα.
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι.
Αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είναι κάτι παλαίουρες του Δημοσίου, κάτι τύποι/φακλάνες πρωτοκολλατζούδες διορισμένες σε ΟΤΑ με απολυτήριο Λυκείου (και αν). Αυτοί είναι άθικτοι, και κατά πάσα πιθανότητα, αν επανέθλει η νδοσόκ, αυτοί μια χαρά θα κρηροδοτήσουν στους κανακάρηδες και στις κανακάρισσές τους τις θέσεις τους.
Αυτοί (ή τα τέκνα τους) είναι οι αναγνώστες του σάπιταλ, και οι θαμώνες του σιχαμένου βόρθουμ.
Μην πώ και νικ τώρα.
- θα ειναι ανοιχτο το μαγαζι που δουλευουν.