Εργασία στα τουριστικά

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Εργασία στα τουριστικά

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 05 Ιουν 2022, 17:39

Γεια σας , όπως έχω ξανά πει είμαι σε ΙΕΚ στην ειδικότητα των τουριστικών και για φέτος το καλοκαίρι βρήκα εργασία σε ένα ξενοδοχείο σε νησί στη θέση ρεσεψιόν ! Για 3 μήνεςπ(Ιούλιο - Σεπτεμβρίο) ήταν δύσκολο να βρω αφού οι περισσότεροι με ήθελαν εκεί από το Μάιο αλλά τι να κάνω ... Πιστεύετε ότι σωστά επραξα ? Εγώ νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία.
Επίσης πιστεύετε ότι μετά από κάποια χρόνια που θα έχω εμπειρία θα μπορεσω να βρω κάτι στην Αθήνα ? Γιατί γνωρίζω άτομα που είναι μόνιμα σε ξενοδοχεία της Αθήνας . Επίσης μας λένε ότι στα ξενοδοχεία οι θέσεις ανεβαίνουν δηλαδή όλοι ξεκινάνε πιο χαμηλά.
Εν τω μεταξύ μιλησα με μια φίλη μου που είναι πάλι στα τουριστικά αλλά στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κ μου είπε ότι κι αυτοί ξεκινάνε από σέρβις κ ανεβαίνουν κ μου έκανε εντύπωση. Εγώ ευτυχώς το απέφυγα το σέρβις κ βρήκα κατευθείαν ρεσεψιόν.
Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας !!!!
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Εργασία στα τουριστικά

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Ιουν 2022, 09:04

Καλα εκανες αλλα αν δεν εχεις ξαναπαρει ταμειο ανεργιας πες τους να σε κρατησουν λιγο παραπανω να συμπληρωσεις 80 ενσημα να πάρεις το ταμειο
1 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 06 Ιουν 2022, 11:16

Perseus1966 έγραψε:Καλα εκανες αλλα αν δεν εχεις ξαναπαρει ταμειο ανεργιας πες τους να σε κρατησουν λιγο παραπανω να συμπληρωσεις 80 ενσημα να πάρεις το ταμειο

Καλημέρα όχι δεν έχω ξανά πάρει ! Πόσο καιρό χρειάζονται τα 80 ένσημα εγώ 3 μήνες θα εργαστώ???
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 08 Ιουν 2022, 09:07

Magdap35 έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Καλα εκανες αλλα αν δεν εχεις ξαναπαρει ταμειο ανεργιας πες τους να σε κρατησουν λιγο παραπανω να συμπληρωσεις 80 ενσημα να πάρεις το ταμειο

Καλημέρα όχι δεν έχω ξανά πάρει ! Πόσο καιρό χρειάζονται τα 80 ένσημα εγώ 3 μήνες θα εργαστώ???

3 μηνες και καποιες ημερες, υπολογισε 25 τον μηνα αρα θέλεις αλλες 10 ημερες .
Μπηκες στο myergani να τσεκαρεις?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”