Guru Mitsotakis

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Guru Mitsotakis

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2022, 16:48

Μητσοτάκης σε νέους / [b]Μην κοιτάτε μόνο τα λεφτά, δείτε τη ζωή λίγο πιο ολιστικά[/b]

[....]

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη» σημείωσε ειδικότερα ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

«Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει. Και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.avgi.gr/politiki/415767_min ... o-olistika

Τυφλα να εχει ο Κοελιο και ο Βαρουφακης. Βαθυς ψεκασμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Guru Mitsotakis

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2022, 16:51

Τις καλες δουλειες και τις καλες απολαβες σε ποιο ονειρο τις ειδε ο Μητσοτακης? Επειδη εχει αυτος ως επαγγελμα το να ειναι ''Μητσοτακης'' (το οποιο ομολογουμενως του εχει αποφερει πολλα) δεν σημαινει οτι ολες οι δουλειες ειναι ετσι. Μου αρεσει που λεει για φιλους και οικογενεια λες και μονο στην Ελλαδα υπαρχουν αυτα. Στην Γερμανια και την Γαλλια ειναι ολοι ορφανοι και αντικοινωνικοι :laugh1:

Εγω το χω πει, κατι καλο καπνιζουν στην ΝΔ. Αν ο Μητσοτακης μοιρασει τουλαχιστον απο ενα ''τριφυλλο'' απο αυτα που πινουν στην ΝΔ σε καθε ελληνα πολιτη προεκλογικα τοτε εχει την αυτοδυναμια εξασφαλισμενη. Οσο κακομαθημενος, αλαζονας και μαμοθρεφτος να εισαι τετοιες δηλωσεις δεν τις κανεις. Ο ανθρωπος κατι παιρνει και ειναι πολυ καλο μαλιστα.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Μάιος 2022, 17:00

ο τύπος είναι στο αλλού

θυμίζει το παντεσπάνι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μάιος 2022, 21:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Μητσοτάκης σε νέους / [b]Μην κοιτάτε μόνο τα λεφτά, δείτε τη ζωή λίγο πιο ολιστικά[/b]

[....]

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη» σημείωσε ειδικότερα ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

«Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει. Και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαφήμιση κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα κιόλας. Σημασία έχει να το πιστέψει κανένας απόδημος, να ψαρώσει και να γυρίσει πίσω.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2022, 21:31

Προέλλην έγραψε:Διαφήμιση κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα κιόλας. Σημασία έχει να το πιστέψει κανένας απόδημος, να ψαρώσει και να γυρίσει πίσω.

Γιατι, οι αποδημοι μαλακες ειναι? Οποιος εχει συγγενεις εδω (δηλαδη σχεδον ολοι), ξερουν τι παιζει.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 24 Μάιος 2022, 21:32

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Διαφήμιση κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα κιόλας. Σημασία έχει να το πιστέψει κανένας απόδημος, να ψαρώσει και να γυρίσει πίσω.

Γιατί ο απόδημος όταν έφυγε δεν είχε οικογένεια, φίλους και στην Ελλάδα είχε κλίμα Σιβηρίας. Ρε νδουλικα έχετε χαζεψει;
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μάιος 2022, 21:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Διαφήμιση κάνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα κιόλας. Σημασία έχει να το πιστέψει κανένας απόδημος, να ψαρώσει και να γυρίσει πίσω.

Γιατι, οι αποδημοι μαλακες ειναι? Οποιος εχει συγγενεις εδω (δηλαδη σχεδον ολοι), ξερουν τι παιζει.

Έχει κόσμο που ψαρώνει. Προσωπικά ξέρω δύο οικογένειες που την έπαθαν έτσι. Οι συγγενείς είναι πούστηδοι, προσπαθούν να τους φέρουν πίσω και τους λένε παραμύθια.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μάιος 2022, 21:51

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Έχει κόσμο που ψαρώνει. Προσωπικά ξέρω δύο οικογένειες που την έπαθαν έτσι. Οι συγγενείς είναι πούστηδοι, προσπαθούν να τους φέρουν πίσω και τους λένε παραμύθια.

ΟΚ την οικογενεια μπορει να την πιστεψουν αλλα οχι τον καθε μαλακα πολιτικο. Παντως με το που θα στειλουν βιογραφικα αυτοι οι γνωστοι σου θα προσγειωθουν γρηγορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μάιος 2022, 21:55

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Έχει κόσμο που ψαρώνει. Προσωπικά ξέρω δύο οικογένειες που την έπαθαν έτσι. Οι συγγενείς είναι πούστηδοι, προσπαθούν να τους φέρουν πίσω και τους λένε παραμύθια.

ΟΚ την οικογενεια μπορει να την πιστεψουν αλλα οχι τον καθε μαλακα πολιτικο. Παντως με το που θα στειλουν βιογραφικα αυτοι οι γνωστοι σου θα προσγειωθουν γρηγορα.

Γυρίσαν πίσω σε λέω και έπιασαν δουλειές κιόλας. Σε λιγότερο απο χρόνο όμως το ξαναέσκασαν για τον πολιτισμένο κόσμο.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2022, 23:59

θα μπορουσα ΜΓ να δω την ζωη πολυ ολιστικα αν δεν πληρωνα ενφια και φορους στο μπουρδελο σας και στους ολιγαρχες σας
Ξερω θα μου πεις οτι λεω ουτοπικα πραγματα....μαλιστα...εσυ τι σκατα λες τοτε ρε γιωτα;

ΥΓ:εχουμε αφορεσμενο πρωθυπουργο, γκαντεμη, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι ανωμαλος οπου βρει κοπελα ως γυπας συμπεριφερεται....εννοειται προτιμω γυπα απο ανωμαλο

------------------

να αυτο θα πει ολιστικη αποψη

https://www.defencenet.gr/amyna/ellinot ... ipidas-sti
Tο τουρκικό «Γιουνούζ» κάνει έρευνες επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στη μέση του Αιγαίου!

και η ελλαδα απαντα οπως παντα ως εξης
Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”