Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2022, 16:50

Μετά από τρείς ώρες που διήρκεσε η διάσκεψη, ένορκοι και δικαστές έκριναν κατά πλειοψηφία ότι οι δύο κατηγορούμενοι, κοσμηματοπώλης και μεσίτης, θα πρέπει να καταδικαστούν για το κακούργημα της «θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία». Δυο ένορκοι είχαν την άποψη ότι έπρεπε να καταδικαστούν για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για τους τέσσερις αστυνομικούς που συμμετείχαν στη σύλληψη του 33χρονου λίγο πριν εκπνεύσει, το δικαστήριο τους κήρυξε αθώους για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3) καθώς η πρόεδρος και δύο ένορκοι είχαν την άποψη πως θα πρέπει να καταδικαστούν για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

https://tvxs.gr/news/ellada/diki-gia-do ... koi-binteo

Μενει να δουμε ποσα θα φανε ο κοσμηματοπωλης και ο μεσιτης μετα τα ελαφρυντικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2022, 20:16

Μα πως, αφού οι νοικοκυραίοι απλώς υπεράσπιζαν την περιουσία τους απέναντι σε "πρεζάκι".

Mια 10ετία στην μπουζού τουλάχιστον και λίγο είναι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 07:52

Προέλλην έγραψε:Μα πως, αφού οι νοικοκυραίοι απλώς υπεράσπιζαν την περιουσία τους απέναντι σε "πρεζάκι".

Οι δικαστες ειναι υπερ της πολιτικης ορθοτητας. Ζουμε σε μια χουντα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μάιος 2022, 08:53

το καλύτερο που διάβασα στο φβ

όσα χρόνια θα φάει ο βλάκας που κλώτσησε το γατάκι τόσα θα φάνε οι κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μάιος 2022, 12:18

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μα πως, αφού οι νοικοκυραίοι απλώς υπεράσπιζαν την περιουσία τους απέναντι σε "πρεζάκι".

Οι δικαστες ειναι υπερ της πολιτικης ορθοτητας. Ζουμε σε μια χουντα

Έναν Πούτιν θέλουμε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 18:46

Εγώ πάλι απορώ γιατί ο κοσμηματοπώλης δεν τον βοήθησε τον Ζακ να τον κλέψει.

Για παράδειγμα είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν μπει κλέφτης στο σπίτι του Λαχουρενιου, του Βαλλον θα τον κεράσουν καφέ και θα του δείξουν που έχουν τα κοσμήματα και τα λεφτά τους... θα τον χτυπήσουν στην πλάτη ,,Στο καλό λεβέντη μου και να ξαναερθείς να μας κλέψεις,,.

Αν είναι δυνατόν άκου αντιστάθηκαν στον κλέφτη! Αισχος.

Επίσης είναι ανήκουστο να μπουκαρει ο άλλος στο σπίτι σου και τουλάχιστον να μη του προσφέρεις την κόρη σου η την γυναίκα σου, για μια ξεπετα στα γρήγορα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:11

pluton έγραψε:Εγώ πάλι απορώ γιατί ο κοσμηματοπώλης δεν τον βοήθησε τον Ζακ να τον κλέψει.

Για παράδειγμα είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν μπει κλέφτης στο σπίτι του Λαχουρενιου, του Βαλλον θα τον κεράσουν καφέ και θα του δείξουν που έχουν τα κοσμήματα και τα λεφτά τους... θα τον χτυπήσουν στην πλάτη ,,Στο καλό λεβέντη μου και να ξαναερθείς να μας κλέψεις,,.

Επίσης είναι ανήκουστο να μπουκαρει ο άλλος στο σπίτι σου και τουλάχιστον να μη του προσφέρεις την κόρη σου η την γυναίκα σου, για μια ξεπετα στα γρήγορα.

Παλι μεθυσμενος εισαι? Δεν εβγαλε την αποφαση ο Βαλλον ή ο Λαχουρενιος. Οι δικαστες την εβγαλαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:16

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ πάλι απορώ γιατί ο κοσμηματοπώλης δεν τον βοήθησε τον Ζακ να τον κλέψει.

Παλι μεθυσμενος εισαι? Δεν εβγαλε την αποφαση ο Βαλλον ή ο Λαχουρενιος. Οι δικαστες την εβγαλαν.

Ο Βαλλον, ο Λαχουρενιος και ο Προελληνας πανηγυρίζουν διότι τους αρέσει η απόφαση.

Οι δικαστές όταν θα μπει κλέφτης σπίτι τους να τον κεράσουν περγαμόντο και να τον βοηθήσουν να τους κλέψει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:19

pluton έγραψε:Ο Βαλλον, ο Λαχουρενιος και ο Προελληνας πανηγυρίζουν διότι τους αρέσει η απόφαση.

Οι δικαστές όταν θα μπει κλέφτης σπίτι τους να τον κεράσουν περγαμόντο και να τον βοηθήσουν να τους κλέψει.

Δεν πανηγυρισα αλλα οντως μου αρεσει η αποφαση. Πηζεις που η ΝΔουλα εβαλε στην φυλακη τους δυο νοικοκυραιους? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:26

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Ο Βαλλον, ο Λαχουρενιος και ο Προελληνας πανηγυρίζουν διότι τους αρέσει η απόφαση.

Δεν πανηγυρισα αλλα οντως μου αρεσει η αποφαση. Πηζεις που η ΝΔουλα εβαλε στην φυλακη τους δυο νοικοκυραιους? :D

Στο σπίτι μου έχω αεροβόλο, νόμιμα πράγματα, αν μπει και αν προλάβω, θα φάει σκάγια στην κεφαλά του και μετά τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ να τον μαζεψουν και ας φωνάζουν όσο θέλουν οι προοδευτικοί.

Εσείς αν μπουκαρει να τον κερασετε κερασάκι και να του προσφέρετε και την γυναίκα σας, γιατί πώς να γίνει άμα μπει κάποιο μεζέ θα ορέχτει.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”