Φυσικά και χρειάζεται εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουν οι άντρες ενδεχόμενη εισβολή.
Όμως η νομοθεσία για υποχρεωτική στρατολόγηση έχουμε ακούσει και γνωρίζει ότι στοχεύει στο σπάσιμο του τσαμπουκά του άντρα! Επίσης λένε δεν θα σε παντρευτεί γυναίκα αν πας στρατό.
Βλέπετε λοιπόν πόσο συστημικός είναι ο στρατός για υπάκουους άντρες, έτσι ώστε να μην επαναστατήσει κατά της πολεοδομίας και φυλάκισης σου στα φεμινιστικά συστήματα της πορνης Βαβέλ, που καβαλάει το κτήνος-αντρα;
Εδώ όλα θα τα αποκαλυψουμε!
Στρατος - μια φεμινιστικη νομοθεσία;
-
vallon
- Supreme poster

Re: Στρατος - μια φεμινιστικη νομοθεσία;
τελικά ανακαλύπτω ότι έχεις μια ευρεία οπτική αγαπητέ χρήστο
μήπως θα έπρεπε και οι γυναίκες να πηγαίνουν στρατό;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

vallon έγραψε:τελικά ανακαλύπτω ότι έχεις μια ευρεία οπτική αγαπητέ χρήστο
Ακριβώς. Αυτό τους χρειάζεται
0 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Οι γυναίκες κάνουν θητεία κανονικά στο Ισραήλ και τα πάνε περίφημα. Για να μη μιλήσουμε για τις κούρδισες πολεμίστριες που τρώνε τους άντρες για πρωινό.
Εννοείται ότι στα πλαίσια της ισότητας, θα έπρεπε (κανονικά) να κάνουν θητεία και οι γυναίκες. Εστω και σε πόστα πιο χαλαρά.
Από εκεί και πέρα, ο ελ στρατός εκπαιδεύει τον άντρα στο να είναι υποτελής στην εξουσία και κυρίως στα αφεντικά που θα έχει όταν απολυθεί (ειδικά αν μπλέξει με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα).
Εννοείται ότι στα πλαίσια της ισότητας, θα έπρεπε (κανονικά) να κάνουν θητεία και οι γυναίκες. Εστω και σε πόστα πιο χαλαρά.
Από εκεί και πέρα, ο ελ στρατός εκπαιδεύει τον άντρα στο να είναι υποτελής στην εξουσία και κυρίως στα αφεντικά που θα έχει όταν απολυθεί (ειδικά αν μπλέξει με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα).
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Alien_ex_forums έγραψε:Οι γυναίκες κάνουν θητεία κανονικά στο Ισραήλ και τα πάνε περίφημα. Για να μη μιλήσουμε για τις κούρδισες πολεμίστριες που τρώνε τους άντρες για πρωινό.
Θα τις κουρδισω εγώ να είναι υπακουες οι κουρδισες και να μου φτιάχνουν πρωινό
0 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Οι γυναίκες κάνουν θητεία κανονικά στο Ισραήλ και τα πάνε περίφημα. Για να μη μιλήσουμε για τις κούρδισες πολεμίστριες που τρώνε τους άντρες για πρωινό.
Θα τις κουρδισω εγώ να είναι υπακουες οι κουρδισες και να μου φτιάχνουν πρωινό
Εμένα μερικές φορές μου φτιάχνουν πρωινό χωρίς να το ζητήσω

0 .
-
bizeli
- Moderator

Υπάρχουν γυναίκες survivor εκεί έξω που βάζουν κάτω 100 άντρες.
Έναν στρατό πάτε και το κάνετε μεσανατολικό.
Άντε
Άντε
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

bizeli έγραψε:Υπάρχουν γυναίκες survivor εκεί έξω που βάζουν κάτω 100 άντρες.
Άντε
Ο στρατός είναι δολοφονία των αντρών. Δεν είναι παίξε γέλασε.
Είναι μια βάρβαρη φεμινιστικη νομοθεσια που πρέπει να καταργηθεί.
Έτσι κι αλλιώς το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ κατέχουν την Ελλάδα και θα πολεμήσουν για αυτή. Εμείς τι δουλειά έχουμε να πάμε στρατό; Για να ξεσκατωνουμε τους μόνιμους;
Αφού δεν υπάρχει ελληνικός στρατός να προστατεύσει ελληνική γη. Ακόμη και οι μόνιμοι είναι υπέρ των λαθροδομων όπου βγάζουν πολλά λεφτά.
0 .