Ιερά Σύνοδος κατά Μόσιαλου για ανάρτηση στο Facebook- Αντιδράσεις για την εικόνα με την Παναγία
https://www.lifo.gr/now/greece/iera-syn ... ona-me-tin
Χριστουγεννιάτικος chad Μόσιαλος
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Χριστουγεννιάτικος chad Μόσιαλος
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Re: Χριστουγεννιάτικος chad Μόσιαλος
οτι πιο σιχαμενο υπαρχει στον σημερινο νεοελληνα να βγαινουν σε καθε χριστιανική γιορτη
και να βγαζουν το κομπλεξ που εχουν ..οτι σαπιο υπαρχει στον ανθρωπο
δειχνει απιστευτη ηλιθιοτητα και ολα τα κακα της φυσης
και να βγαζουν το κομπλεξ που εχουν ..οτι σαπιο υπαρχει στον ανθρωπο
δειχνει απιστευτη ηλιθιοτητα και ολα τα κακα της φυσης
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην

Να πάτε στη Σαουδική Αραβία ταλιμπανάκια, εδώ είναι Ε.Ε.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Perseus1966
- Extreme poster

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
2 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τωρα το προσεξα.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Προέλλην

Ταλιμπανοψεκαριά, σας έχει κάνει άνω-κάτω ο Μος 

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μεγαλυτερος ψεκας απο τον Ηλια Μοσιαλο δεν υπαρχει.
.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Perseus1966 έγραψε:mosialos-iera-sinodos-3.jpg
Σ'ωραιος

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

μοσιαλε γμσαι, προσβαλεις τα θρησκευτικα μου πιστευω. αν ειχες προσβαλει των μωαμεθ θα ησουν ηδη δολοφονημενος
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

το ζητημα της προσβολης της πιστης αρχιζει και ξεφτιζει ολο και περισσοτεροι αντιλαμβανονται
γιατι το κανουν και τι πρεσβευουν ο καθενας τους
οπωσδηποτε ενας που το κανει ειναι τερμα ηλιθιος ειτε ειναι απλος πολιτης και αμορφωτος
ειτε πανεπιστημιακος καθηγητης ...... σημερα και χθες κτυπανε οι καμπανες στην μητρα του κκ
στην ρωσια και η πιστη εκφραζεται ελευθερα εκει που καποτε αποτελουσε αφορμη για εκτελεσεις
και σημερα οποιος τολμησει να την περιγελασει θα φυλακιστει χωρις πολλα πολλα λογια
τι δεν καταλαβαινουν οι ηλιθιοι ;
και οταν λεμε τερμα ηλιθιος δεν εννοω οτι ειναι γιατι δεν πιστευει αλλα γιατι επιλεγει αυτον τον τροπο
να πει κατι και γιατι δεν καταλαβαινει και οτι ο ιδιος ειναι πιο καθυστερημενος και απο τον πιο πιστο
μιας πιστης
για να δουμε και πως δικαιολογει ο ιδιος την μκλ που εκανε για να καταλαβει και ο καθενας ποσο μηδεν
ειναι ποσο τιποτας ειναι και μαλιστα πληρωνεται και απο πανω και υπαρχουν και τερμα ζωα που τον χειροκροτουν λες και ειπε ή εκανε κατι το σπουδαιο
«Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων», είπε, ενώ στη συνέχεια μας έκανε και μάθημα για το ποιες είναι οι θεμελιώδεις αρχές της Ορθόδοξης πίστης.
Όπως είπε «Οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.»
«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της σημαντικής αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί αλλά και ταυτόχρονα η συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, προστασίας της ζωής τους».
γιατι το κανουν και τι πρεσβευουν ο καθενας τους
οπωσδηποτε ενας που το κανει ειναι τερμα ηλιθιος ειτε ειναι απλος πολιτης και αμορφωτος
ειτε πανεπιστημιακος καθηγητης ...... σημερα και χθες κτυπανε οι καμπανες στην μητρα του κκ
στην ρωσια και η πιστη εκφραζεται ελευθερα εκει που καποτε αποτελουσε αφορμη για εκτελεσεις
και σημερα οποιος τολμησει να την περιγελασει θα φυλακιστει χωρις πολλα πολλα λογια
τι δεν καταλαβαινουν οι ηλιθιοι ;
και οταν λεμε τερμα ηλιθιος δεν εννοω οτι ειναι γιατι δεν πιστευει αλλα γιατι επιλεγει αυτον τον τροπο
να πει κατι και γιατι δεν καταλαβαινει και οτι ο ιδιος ειναι πιο καθυστερημενος και απο τον πιο πιστο
μιας πιστης
για να δουμε και πως δικαιολογει ο ιδιος την μκλ που εκανε για να καταλαβει και ο καθενας ποσο μηδεν
ειναι ποσο τιποτας ειναι και μαλιστα πληρωνεται και απο πανω και υπαρχουν και τερμα ζωα που τον χειροκροτουν λες και ειπε ή εκανε κατι το σπουδαιο
«Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων», είπε, ενώ στη συνέχεια μας έκανε και μάθημα για το ποιες είναι οι θεμελιώδεις αρχές της Ορθόδοξης πίστης.
Όπως είπε «Οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.»
«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της σημαντικής αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί αλλά και ταυτόχρονα η συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, προστασίας της ζωής τους».
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες