αυτά πιστεύει ο πρωθυπουργός της χώρας
το ανέχτεστε;
Μητσοτάκης : είναι το ίδιο να είσαι στη ΜΕΘ και το ίδιο να είσαι διασωληνωμένος πρόχειρα εκτός ΜΕΘ
-
vallon
- Supreme poster

Μητσοτάκης : είναι το ίδιο να είσαι στη ΜΕΘ και το ίδιο να είσαι διασωληνωμένος πρόχειρα εκτός ΜΕΘ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Μητσοτάκης : είναι το ίδιο να είσαι στη ΜΕΘ και το ίδιο να είσαι διασωληνωμένος πρόχειρα εκτός ΜΕΘ
Ο ανθρωπος ειναι εγκληματιας. Μονο κρετινοι θα τον ψηφιζαν μετα απο αυτο.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Re: Μητσοτάκης : είναι το ίδιο να είσαι στη ΜΕΘ και το ίδιο να είσαι διασωληνωμένος πρόχειρα εκτός ΜΕΘ
Γιατί;
ο μητσοτάκης πρωθυπουργός είναι
τι νομίζεις , ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι γίνεται στις εντατικές;
ο μητσοτάκης πρωθυπουργός είναι
τι νομίζεις , ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι γίνεται στις εντατικές;
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Μαύρη προπαγάνδα κατά του Πρωθυπουργού μας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
denplirono
- Extreme poster

εδω οι μεθ δε φταναν πριν την κορωνοπαπαρια, θα φτασουν τωρα με τοσο φορτο; δεν εχω καμια διαθεση να δικαιολογησω τον μητσοτακη γμσαι, αλλα αντικειμενικα ποτε δεν εφταναν οι μεθ οποτε, ο,τι και να εκανε η κυβερνηση το ιδιο θα γινονταν. δε λυνεις σε 1 χρονο προβληματα 20 ετων
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

denplirono έγραψε:εδω οι μεθ δε φταναν πριν την κορωνοπαπαρια, θα φτασουν τωρα με τοσο φορτο; δεν εχω καμια διαθεση να δικαιολογησω τον μητσοτακη γμσαι, αλλα αντικειμενικα ποτε δεν εφταναν οι μεθ οποτε, ο,τι και να εκανε η κυβερνηση το ιδιο θα γινονταν. δε λυνεις σε 1 χρονο προβληματα 20 ετων
Τι να τις κανουμε τις ΜΕΘ για τον κοροδοιο ρε μεγαλε;
Σταματα να πατας σε δυο βαρκες γελοιοποιεισαι συνεχως
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

vallon έγραψε:αυτά πιστεύει ο πρωθυπουργός της χώρας
το ανέχτεστε;
Πες μας ομως ποιες ειναι οι διαφορες για εναν διασωληνωμενο εξαιτιας του κοβιντ εντος ΜΕΘ και εναν διασωληνωμενο εξαιτιαςτου κοβιντ εκτος ΜΘΕ
Αγωνιουμε ολοι να τις μαθουμε και μας κρατας σε αγωνια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:αυτά πιστεύει ο πρωθυπουργός της χώρας
το ανέχτεστε;
Πες μας ομως ποιες ειναι οι διαφορες για εναν διασωληνωμενο εξαιτιας του κοβιντ εντος ΜΕΘ και εναν διασωληνωμενο εξαιτιαςτου κοβιντ εκτος ΜΘΕ
Τοτε να καταργησουμε τις ΜΕΘ τελειως και να διασωληνωνομαστε στο σπιτι οπως προτεινε ο Βλαδιμηρος.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Τοτε να καταργησουμε τις ΜΕΘ τελειως και να διασωληνωνομαστε στο σπιτι οπως προτεινε ο Βλαδιμηρος.
Εγώ νομίζω ότι τώρα που ο πρωθυπουργός μας μας έδειξε ότι κατέχει και ιατρικές γνώσεις μια χαρά είναι
έτσι κι αλλιώς με ένα κολοπτυχίο που άρπαξε ποιος ξέρει πως,,,
τον έβαλε ο άλλος διοικητή στην εθνική τράπεζα
εντάξει σου λέει, τώρα που είμαι πρωθυπουργός δεν μπορώ να γίνω και γιατρός;
άρα φίλοι μου τώρα βλέπουμε να παίζεται το επεισόδιο ο " μητσοτάκης γιατρός"
μετά απο λίγο όταν ασχοληθεί και με τα δημόσια έργα... θα δούμε να παίζεται και το επεισόδιο ο μητσοτάκης μηχανικός, μετά ο μητσοτάκης αρχιτέκτονας κλπ κλπ
εντάξει , τα πτυχία τώρα είναι λεπτομέρειες...
ποιος τα χρειάζεται;
έτσι κι αλλιώς και εκείνοι που έχουν πτυχία ξέρουν τι κάνουν;
δεν πεθαίνουν οι ασθενείς;
εντάξει τώρα
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι τώρα που ο πρωθυπουργός μας μας έδειξε ότι κατέχει και ιατρικές γνώσεις μια χαρά είναι
έτσι κι αλλιώς με ένα κολοπτυχίο που άρπαξε ποιος ξέρει πως,,,
τον έβαλε ο άλλος διοικητή στην εθνική τράπεζα
εντάξει σου λέει, τώρα που είμαι πρωθυπουργός δεν μπορώ να γίνω και γιατρός;
άρα φίλοι μου τώρα βλέπουμε να παίζεται το επεισόδιο ο " μητσοτάκης γιατρός"
μετά απο λίγο όταν ασχοληθεί και με τα δημόσια έργα... θα δούμε να παίζεται και το επεισόδιο ο μητσοτάκης μηχανικός, μετά ο μητσοτάκης αρχιτέκτονας κλπ κλπ
εντάξει , τα πτυχία τώρα είναι λεπτομέρειες...
ποιος τα χρειάζεται;
έτσι κι αλλιώς και εκείνοι που έχουν πτυχία ξέρουν τι κάνουν;
δεν πεθαίνουν οι ασθενείς;
εντάξει τώρα
Εβγαλαν το ζαβο για πρωθυπουργο. Τοσο μυαλο εχουν οι ΕΛ και ειδικα οι νεοδημοκρατες. Και εβαλαν τον ανιψιο του για δημαρχο Αθηνας να γαμαει την πρωτευουσα με τα κωλοεργα του.
0 .