Greek Statistics παντού.....

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Greek Statistics παντού.....

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Νοέμ 2021, 14:38

Greek Statistics ......
Εδώ σηκώνει η επιστήμη, τα μαθηματικά, ο Θεός ο ίδιος τα χερια ψηλά και αναφωνει....οχι αλλο καρβουυυνοοο.....τί τους δίνουν και τα λένε, χάπια πέρνουν; Τους εκβιάζουν; Προσπαθώ να αντιληφθώ τα μαθηματικά του εοδυ, αλλα.....δεν βγαίνει διαίρεση με παρονομαστή 0 και χάνομαι....

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Greek Statistics παντού.....

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Νοέμ 2021, 14:42

Μετά απο το παραπάνω βίντεο μπορώ να αναφωνήσω και εγω.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Νοέμ 2021, 14:47

Άμα δε το πει το ΣΚΑΕΙ ή το Πρωκτοθέμα εγώ δεν το πιστεύω.

Είναι μοντάζ. :P :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Νοέμ 2021, 19:03

παιδια να εμβολιαστουμε γιατι αν τον κολλησουμε θα ειναι μια απλη γριπη

οπως εδω

Νόσησε μετά την αναμνηστική δόση
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος έχει εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ελαφριά και μοιάζουν με αυτά του κρυολογήματος:

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορονοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 19:35

Αυτο που θα αλλαξει με τα στατιστικα ειναι οτι θα βγαινει ενα ποσοστο που θα σου λεει ποσο % των εμβολιασμενων και ποσο % ανεμβολιαστων εχει πεθανει ή καταληξει σε ΜΕΘ. Κατι αντιστοιχο κανουν οι βρετανοι που σου λενε ποσοι εμβολιασμενοι ανα 100.000 εχουν πεθανει. Απλα η δημοσιογραφος της ΕΡΤ δεν ηξερε πως να το εξηγησει.

Το ΒοθροΝιουζ οπως ηταν αναμενομενο εκανε σπεκουλα πανω σε αυτο, αλλα τι ψεκασμενοι θα ηταν αν δεν διεδιδαν φεικ νιουζ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Νοέμ 2021, 01:16

Eχει βγει ο Ζαουτης στην ενημερωση του ΕΟΔΔΥ και εχει εξηγησει ακριβως τι θα κανουν
Επισης παρουσιασε και πινακες για το ποσοστο των εμβολιασμενων που εχουν κολλησει σε σχεση με το συνολικο αριθμο των κρουσματων ανα ηλικιακη ομαδα
Και οχι μονο αυτο αλλα παρουιασε και πινακες που ανεφερα το τι εμβολιο εχουν κανει οι εμβολιασμενοι που νοσησαν

Ο νηματοθετης φυσικα δεν ενδιαφερεται για ολα αυτα
Εχει ποσταρει ενα βιντεο της πουτσας για να κανει απλα σπεκουλα
Αλλωσε απεφυγε να μας πει και ποιες ακριβως ειναι οι ενστασεις του στον τροπο καταμετρησης
Αλλα που να ξερει τι ενστασεις εχει οταν δεν φροντισε να ενημερωθει για το τι αλλαζει και τι οχι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Νοέμ 2021, 05:34

0 νεκροι στη Σουηδια χτες, 91 εμεις.

Να μη γινουμε Σουηδια παιδια.

.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2021, 11:02

Αρίστος έγραψε:0 νεκροι στη Σουηδια χτες, 91 εμεις.

.

τι λες τωρα ;!!! οχι με τιποτα !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Νοέμ 2021, 12:13

Αρίστος έγραψε:0 νεκροι στη Σουηδια χτες, 91 εμεις.

.

:laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”