Psy ops στους αντιεμβολιαστες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Psy ops στους αντιεμβολιαστες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2021, 10:13

Ριχνω μια ιδεουλα στην ΕΥΠ και στους υπολοιπους ενδιαφερομενους:

Ειναι δεδομενο οτι πολλοι αντιεμβολιαστες ειναι και αρνητες της διασωληνωσης. Γιατι να μην το εκμεταλλευτουμε αυτο? Γεμιστε το ΦΒ και τα υπολοιπα σοσιαλ μιντια με ψεκ τρολλακια που θα προπαγανδιζουν κατα της διασωληνωσης ωστε να φουσκωσει το ρευμα της αντιΜΕΘ. Ετσι, οταν θα αρρωσταινουν οι ανεμβολιαστοι ψεκες δε θα θελουν να μπουν στις ΜΕΘ και δε θα δεσμευουν κλινες. Ειναι πιο ευκολο να τους πεισεις να μην διασωληνωθουν παρα να εμβολιαστουν αρα γιατι να μην το κανουμε ετσι? :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Psy ops στους αντιεμβολιαστες

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Οκτ 2021, 13:33

.
Δεν χρειάζεται κανένα psy op για κάτι τέτοιο, υπάρχει ήδη το psek op:

Νίκος Αντωνιάδης: «Στα νοσοκομεία ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!»

ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ…«COVID» ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ…ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΚΑΙ ΤΏΡΑ Ο κος ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ….ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!…

http://greeknewsondemand.com/2021/03/27 ... %BF%CE%BB/

Ελληνίδες και Έλληνες

Απίστευτα συμβάντα για να χωρέσουν στο ανθρώπινο μυαλό, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες από τον Δικηγόρο κύριο Νίκο Αντωνιάδη με την υπόθεση της νοσηλείας του κυρίου Σπύρου Καραπιπέρη όπου έχει καταγγελθεί από τον ίδιο, προσπάθεια να τον διασωληνώσουν με το ΖΟΡΙ στο Νοσοκομείο Αττικόν, χωρίς να συντρέχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ.

Ο Μόνος λόγος που καταλαβαίνουμε εμείς
είναι επειδή η κάθε διασωλήνωση ασθενούς, επιχορηγείται από το κράτος με το ποσόν των 29.000 ευρώ, ενώ αν ο ασθενής καταλήξει το ποσόν ανέρχεται στις 34.000 ευρώ.

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, διότι όλα τα στοιχεία που δείχνουν αποχρώσεις ενδείξεις εγκληματικής οργανώσεως με «άσπρες μπλούζες» που δρά εντός του Νοσοκομείου «Αττικόν»,
έχουν δημοσιευθεί από τον κύριο Νίκο Αντωνιάδη, αλλά εγώ θα αναφερθώ σε ένα στοιχείο που έδωσε ο ασθενής κύριος Σπύρος Καραπιπέρης και το οποίο είναι συγκλονιστικό και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκοτώνουν τους ανθρώπους στις ΜΕΘ.

Είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Καραπιπέρης στον κύριο Αντωνιάδη: -“Έβλεπα ανθρώπους να φεύγουν πεθαμένοι με τρύπα στον λαιμό. Πέντε πήραν”.

Έτσι δολοφονούν τους ανθρώπους, κάνοντας ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, δηλαδή με τραύμα στην τραχεία.

https://armagedon2020.blogspot.com/2021 ... 33000.html
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Οκτ 2021, 13:38

Εγώ πάντως αν τύχει δεν θα διασωληνωθώ. Μια φορά που με διασωληνώσαν μικρό έπαθα αναφυλακτικό σοκ και ο γιατρός διέγνωσε αλεργία στην διασωλήνωση.

Άσε το άλλο: με διασωλήνωση έχεις μόνο 50% πιθανότητα επιβίωσης. Τι σόϊ πειραματική ψευτοθεραπεία είναι αυτή;

:fico:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2021, 13:40

Προέλλην έγραψε:.
Δεν χρειάζεται κανένα psy op για κάτι τέτοιο, υπάρχει ήδη το psek op:

Αυτο λεω, να το ενισχυσουμε. Αν δεν καταλαμβανουν τις ΜΕΘ τοτε δεν με νοιαζει που δεν εμβολιαζονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Οκτ 2021, 22:47

Λαχουρένιος έγραψε:Ριχνω μια ιδεουλα στην ΕΥΠ και στους υπολοιπους ενδιαφερομενους:

Ειναι δεδομενο οτι πολλοι αντιεμβολιαστες ειναι και αρνητες της διασωληνωσης. Γιατι να μην το εκμεταλλευτουμε αυτο? Γεμιστε το ΦΒ και τα υπολοιπα σοσιαλ μιντια με ψεκ τρολλακια που θα προπαγανδιζουν κατα της διασωληνωσης ωστε να φουσκωσει το ρευμα της αντιΜΕΘ. Ετσι, οταν θα αρρωσταινουν οι ανεμβολιαστοι ψεκες δε θα θελουν να μπουν στις ΜΕΘ και δε θα δεσμευουν κλινες. Ειναι πιο ευκολο να τους πεισεις να μην διασωληνωθουν παρα να εμβολιαστουν αρα γιατι να μην το κανουμε ετσι? :dunno:

Γιατι θέλεις με σκοπο και δόλο να προκαλέσεις κακο σε κάποιον. Αυτό είναι ο ορισμός της εκ προ μελέτης πιθανης δολοφονίας. Αληθεια δεν υπάρχει εισαγγελεας για να διαβάσει αυτό που μόλις είπες;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Οκτ 2021, 07:42

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ριχνω μια ιδεουλα στην ΕΥΠ και στους υπολοιπους ενδιαφερομενους:

Γιατι θέλεις με σκοπο και δόλο να προκαλέσεις κακο σε κάποιον. Αυτό είναι ο ορισμός της εκ προ μελέτης πιθανης δολοφονίας. Αληθεια δεν υπάρχει εισαγγελεας για να διαβάσει αυτό που μόλις είπες;

Τι κακο να προκαλεσω? Αφου ο ιος ειναι γριπουλα και δεν σκοτωνει και η διασωληνωση ειναι του σατανα. Τοσο καιρο σας παρακαλαμε να κανετε εμβολια και δεν θελετε με αποτελεσμα να ψοφολογουν τοσοι και τοσοι ανεμβολιαστοι στις ΜΕΘ. Εγω ειμαι που εχω δολο και προκαλω το κακο?
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Οκτ 2021, 18:01

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:Γιατι θέλεις με σκοπο και δόλο να προκαλέσεις κακο σε κάποιον. Αυτό είναι ο ορισμός της εκ προ μελέτης πιθανης δολοφονίας. Αληθεια δεν υπάρχει εισαγγελεας για να διαβάσει αυτό που μόλις είπες;

Τι κακο να προκαλεσω? Αφου ο ιος ειναι γριπουλα και δεν σκοτωνει και η διασωληνωση ειναι του σατανα. Τοσο καιρο σας παρακαλαμε να κανετε εμβολια και δεν θελετε με αποτελεσμα να ψοφολογουν τοσοι και τοσοι ανεμβολιαστοι στις ΜΕΘ. Εγω ειμαι που εχω δολο και προκαλω το κακο?

εξακολουθεις να εισαι ποινικα επικινδυνος......
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Οκτ 2021, 18:26

αυτο δεν ειναι τιποτα για τον λαχου το αλλο ειναι να ονοματιζει κομματοσκυλο τον πλουτων
και ο ιδιος να ψηφιζει συνεχως ενα κομμα που δεν θελει να κυβερνησει το κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Οκτ 2021, 01:31

Κριμα ρε κουλη, δεν θα προλαβεις να με μπολιασεις.....δεν προλαβες....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρία τουρκικά πολεμικά μπλόκαραν το ερευνητικό Nautical Geo στην Κύπρο - Σπεύδουν ελληνικά πολεμικά (upd)
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... me-vythisi

---------------
ΥΓ-Ερωτηση:Εγω πάω πολεμο; Αμπόλιαστος δεν θα κανω κακο στους μπολιασμενους; :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_cool
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”